ΓΕΥΣΗ

Το εστιατόριο Sebastian φέρνει την τάση του hotel dining στην Αθήνα

Παλαιότερα, στη χώρα μας, η επιλογή του να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ξενοδοχείο ήταν συνδεδεμένη μόνο με τη…

4 weeks ago

Ώρα να μάθεις γιατί το ούζο 2.0 είναι W ποτό

Αν κάποιος έχει απορία τι σημαίνει το W ποτό, χρειάζεται απλά να ανοίξει ένα Gen Z λεξικό. Ευτυχώς η Popaganda…

1 month ago

Εσύ δοκίμασες το cocktail O/Purist Passion Star;

Έχεις γυρίσει από τις διακοπές αλλά ακόμα νιώθεις σαν ταξιδιάρικο πουλί και κανείς δεν σε αδικεί γι' αυτό. Κάτι το…

3 months ago

Ό,τι και να ξεκινήσεις, ξεκίνα το με τόλμη και ένα BULLDOG London Dry Gin

Θέλεις το τέλειο Negroni; Ψάχνεις τις πιο ιδιαίτερες signature Gin tonic παραλλαγές; Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσεις Negroni με…

5 months ago

Μήνυμα από την Βόρεια Εύβοια: Tσίπουρο και μεζές, ένα ζευγάρι που δεν θα τσακωθεί ποτέ

Τι είναι ο μεζές και τι είναι το τσίπουρο; Xαρά, πάνω από όλα! Είναι η συνεύρεση της παρέας, ένα απροσδόκητο…

5 months ago

Η πιο ωραία ανάμνησή σου είναι το καλοκαίρι σου… γιατί έχει ήλιο

Θυμάσαι τις πρώτες σου βουτιές στη θάλασσα κάθε καλοκαίρι; Το αλμυρό νερό στα χείλη, τη γλύκα από μια δαγκωνιά καρπούζι…

6 months ago

Η Καμίλα Καμπέγιο μόλις έκανε το ντεμπούτο της ως το νέο πρόσωπο του ρούμι BACARDI

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την BACARDΙ. Πάντα θεωρούσα το BACARDΙ ως το απόλυτο ρούμι», λέει η Καμίλα Καμπέγιο…

6 months ago

Thessaloniki Street Food Festival 2024: Ο απόλυτος προορισμός των foodies και των music lovers

Ναι, υπάρχει παράδεισος και σε περιμένει στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Το Thessaloniki Street Food…

7 months ago

Από ένα νεοκλασικό στη Μητροπόλεως, το Ergon Bakehouse Athens, αναδύεται μυρωδιά από ζυμάρι

Πίσω από τη νέα άφιξη στη γαστρονομική σκηνή της πόλης κρύβεται η ERGON που ήδη μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια…

8 months ago

Τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ της άνοιξης έχουν γεύση O/PURIST

Τα ζεστά ανοιξιάτικα βράδια είναι εδώ και η διάθεση για ποτό στα αγαπημένα μας μπαρ με την παρέα μας, ακόμα…

8 months ago

Στο Goldie της Χρύσας Γερακοπούλου για comfort food, μπίρα και συμπάθεια

Τα τελευταία χρόνια πιστεύω πως όταν τρως το φαγητό που σου μαγείρεψε κάποιος γεύεσαι την προσωπικότητά του. Αυτή μου η…

8 months ago

Μπακαλιάρος α λα Πορτογαλικά

Μπορεί εμείς να έχουμε τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά ως έθιμο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, στην Πορτογαλία όμως…

9 months ago

μ. artisan water: Στο Dine Athens, το καλό φαγητό δεν είναι το μόνο που πρωταγωνιστεί

Κάθε γαστρονομική εμπειρία που θέλουμε να απολαύσουμε βασίζεται στην αρμονία γεύσεων και υλικών για να είναι πραγματικά ξεχωριστή. Φαγητό και…

9 months ago

Ναυσικά Μουζακίτη, χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες bartenders;

Έμπειρη ραδιοφωνική παραγωγός και εξειδικευμένη, τα τελευταία δέκα χρόνια, σε διαγωνισμούς cocktail στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η Ναυσικά Μουζακίτη…

10 months ago

Το Ateno στην Αιόλου έχει λαχταριστά σάντουιτς, τοπικά προϊόντα για το σπίτι κι έναν μουσακά που σε κάνει να δακρύζεις

Στο μυαλό μου, μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα από τότε που οι αδερφοί Λιάκοι ετοίμαζαν το…

10 months ago

Τα Food Trends του 2024

Υπάρχουν trends που έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2023 ή ακόμα και ιδέες που δεν έχουν καν πραγματοποιηθεί. Υλικά, συνταγές,…

12 months ago

Η κομψότητα μιας συνάντησης με άρωμα φίνου Ασύρτικου

«Πριν μπείτε μέσα πρέπει να ξέρετε αν έχετε κάνει κράτηση, αν όντως τρώτε θαλασσινά, ότι το μαγαζί δεν είναι restaurant…

1 year ago

To .Architect έχει πολλά πρόσωπα και έντονο χαρακτήρα

Εν αρχή ήταν το Architects of Time που άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του ‘22 σε μία από τις…

1 year ago

Dia De Los Muertos: η Altos Tequila & το Del Maguey Single Village Mezcal γιορτάζουν την εμβληματική ημέρα του Μεξικό!

Dia De Los Muertos ή «Η Ημέρα των Νεκρών»: μια μεξικανική γιορτή αφιερωμένη στα αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια…

1 year ago

Το εστιατόριο zohós είναι ένας γαστρονομικός κήπος στο κέντρο της Αθήνας

Στον κήπο του Electra Palace Athens, θα νιώσεις σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος μέσα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου…

1 year ago

Φθινοπωρινή εξόρμηση στη Μεσσηνιακή Μάνη, για γαλατόπιτα με σύκα και γουρουνόπουλο με την τραγανή πέτσα του

Η ομορφιά της Μεσσηνιακής Μάνης είναι μοναδική. Τα πετρόχτιστα σπίτια που ξεπροβάλλουν σαν μικροί πύργοι, τα πράσινα χωριά, τα σπήλαια,…

1 year ago

Τι τρώνε οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας στις τουρνέ;

Κάποτε το rider των διοργανωτών στις τουρνέ ήταν γεμάτο από requests με όλες τις “βρώμικες” λιχουδιές που μπορεί να φανταστεί…

1 year ago

10 νησιώτικα εστιατόρια που πρέπει να επισκεφτείς

Καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι παραλίες, τα εκκλησάκια, τα αστέρια και τα πανηγύρια. Είναι και το φαγητό. Αυτό που λαχταράμε…

1 year ago

Στο Felicita, στο Ρουφ, βρίσκεται η ευτυχία

Αν κάτι ξέρουν να κάνουν καλά στο Felicita είναι να σου χαρίζουν διαρκώς μικρές δόσεις ευτυχίας. Καθόλου τυχαίο το όνομά…

1 year ago

This Is Our Tequila: γιορτάζουμε τη World Tequila Day παρέα με την Altos!

Η World Tequila Day εορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 24 Ιουλίου και, πραγματικά, ποιος μπορεί να σκεφτεί μια ιδανικότερη…

1 year ago

Έχεις φάει ποτέ παγωτό cheesecake αλά ελληνικά;

Η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Η Αθήνα βράζει κι εμείς θέλουμε να δροσιστούμε, όχι μόνο με ένα μπάνιο στη θάλασσα,…

1 year ago

Όταν το πιο εμβληματικό Ασύρτικο βρίσκει το ιδανικό του ταίρι

Διασχίζουμε τον ιστό της πόλης μέχρι να βρούμε την απόλυτη απλωσιά - αρχικά την Ποσειδώνος και μετά το μεγάλο μπλε.…

1 year ago

Θεϊκό παγωτό για πάντα

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πρώτη φορά που βρέθηκε μπροστά από ένα ψυγείο Δωδώνη με όλες τις γεύσεις να λάμπουν…

1 year ago

NiDo Athens: Μια φωλιά γεμάτη εκρηκτικές γεύσεις στο Κολωνάκι

Nido στα ισπανικά σημαίνει “φωλιά” και το NiDo Athens στο στενάκι της Λεβέντη είναι ακριβώς αυτό. Μια ζεστή αγκαλιά που…

2 years ago

Αγαπημένο (και παρεξηγημένο) μου tofu, εγώ σε λατρεύω…

Σε γνώρισα το 2016. Ήμουν ατίθασο νιάτο. Εσύ, ταπεινό χαμομηλάκι. Ξεπρόβαλες σιγά-σιγά μέσα από ένα βιετναμέζικο εστιατόριο. Σε λένε τόφου -ή…

2 years ago