Με αφορμή τη «Μια αχόρταγη σκιά» που σκίζει στη Στέγη, ο διεισδυτικός ηθοποιός, μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για την πατρότητα, την απουσία, τα όρια και εκείνο το δύσκολο «όχι» που τελικά σε ορίζει περισσότερο από κάθε «ναι».
Η καθαρή σκηνοθετική ματιά της Μαρκέλλας Αργυροπούλου στο «Παραλήρημα για Δύο» αντιμετωπίζει τον Ιονέσκο ως οντολογικό πείραμα και κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να σπάει τα κουτιά πριν προλάβουμε να βολευτούμε μέσα τους.
Σε μια συνέντευξη-ποταμό, ο κορυφαίος γερμανός σκηνοθέτης μιλάει για την αναγκαιότητα μιας αντι-Ευρωπαϊκής Ένωσης διανοουμένων και για τις αποκαλυπτικές συζητήσεις του με την Άνγκελα Μέρκελ.
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει στο ιστορικό Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, για να σκηνοθετήσει και να ενσαρκώσει τη θρυλική “Γέρμα” του Λόρκα και μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για όλα αυτά τα σπουδαία έργα που δεν τελειώνουν ποτέ
Ο ευφυής σκηνοθέτης μαγειρεύει την “Κουζίνα” του Γουέσκερ στα μέτρα της εποχής μας και μιλάει στον Δημήτρη Πάντσο για μια παράσταση γεμάτη πρόσωπα και ιδρώτα όπως και για τη συλλογική ανάγκη του να πιάσουμε την έννοια του «μαζί» από την αρχή
Από την Επίδαυρο έως το Ηρώδειο με την «Ηλέκτρα» και σύντομα στον «Ταρτούφο», η Ιωάννα Παππά μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για το θέατρο ως χώρο ρίσκου, έκθεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας αλλά και για τη μητρότητα μέσα σε έναν δύσκολο, παράξενο κόσμο.
Από τις αλάνες της επαρχίας στους προβολείς της πόλης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναμετριέται με την Ερμιόνη στην Ανδρομάχη του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Μαρίας Πρωτόπαππα και μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για μια ζωή που ξέρει να απολαμβάνει κάθε της βήμα
Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης που αγαπά τόσο τον ρεαλισμό και απολαμβάνει μια τεράστια επιτυχία με τα «Ανεξάρτητα Κράτη», μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για τη (θεατρική) ζωή, τα γυρίσματα της και την ανάγκη να μιλάς για σημαντικά πράγματα που αφορούν όλους.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του έργου «Οι μαμάδες δεν αρρωσταίνουν ποτέ» της Σοφίας Νικολαΐδου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η απρόβλεπτη ηθοποιός μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για όλα αυτά που αγαπά, στο θέατρο και τη ζωή
Ο απολαυστικός ηθοποιός που εμφανίζεται στο MERDE!, με την ομάδα που μας πρόσφερε τους Παίκτες, μιλάει στον Δημήτρη Πάντσο για την αγάπη του στην υποκριτική, τη σκηνοθεσία, τη διδασκαλία, αλλά και στα επιτραπέζια παιχνίδια - και όχι μόνο.
Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μίλησε στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για τις συνθήκες που ζούμε και για το θέατρο που θέλει να κάνει, με αφορμή την τελευταία του δουλειά πάνω στη «Νυχτερίδα» του Γιόχαν Στράους.
Ο σημαντικός ηθοποιός μιλά στην Popaganda για την πρωταγωνιστική συμμετοχή του στο έργο «Ματαρόα στον ορίζοντα», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, και την απίθανη ιστορία που κρύβει.
Η κορυφαία πρωταγωνίστρια και «παιδί» του Καρόλου Κουν μίλησε στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για τον έρωτα, το θέατρο που δεν είναι «διαμερισματάκι για να μπει σε διαθήκη» και για όλα όσα της δίνουν χαρά.
Η νέα σκηνοθέτρια «παρουσιάζει» την φημισμένη νουβέλα του Ανδρέα Καρκαβίτσα στο Εθνικό Θέατρο και αποκαλύπτει όλα αυτά που κρύβονται μέσα στις σελίδες της όπως και στην απολαυστική και πολλά υποσχόμενη μέχρι τώρα πορεία της
Ο πολυπράγμων ηθοποιός, δραματοποιός και θεατρικός συγγραφέας, μιλά στον Δημήτρη Πάντσο για τη συμμετοχή του στο «Λεωφορείο ο Πόθος» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά και για όλα αυτά που αγαπά στο θέατρο και στην απρόβλεπτη ζωή.