Categories: Uncategorized

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου Αnser και Λόγος Απειλή στο Χυτήριο για μια και μοναδική συναυλία

 

Δύο από τους καλύτερους MCs της hip hop σκηνής, Anser και Λόγος Απειλή συναντιούνται στο Χυτήριο στα πλαίσια της μουσικής τους σύμπραξης, τραγουδώντας δυνατά το νέο τους τραγούδι, ένα τραγούδι αφιερωμένο στις μνήμες που άφησαν πίσω αγάπες του παρελθόντος.  Τη μουσική παραγωγή ανέλαβε ο Frankie Yale ενώ το single αυτό θα περιέχεται στο νέο δίσκο του Anser με τίτλο «Λόγος Ύπαρξης».

Τρεις θεματικές ενότητες. Περισσότερα από πενήντα τραγούδια back to back. Μαζί στη σκηνή και οι δύο MCs αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Από το «Ναρκωτικό Πολυτελείας» μέχρι το «Flowroyal» από το 2006 μέχρι το 2014. Κομμάτια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό hiphop, κομμάτια που δεν παίχτηκαν ποτέ ζωντανά ή και κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, θα παρουσιαστούν εναλλάξ από τους δύο καλλιτέχνες, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο μέχρι το τέλος. Ο dj X-Lib θα δίνει το ρυθμό στο Λόγο Απειλή, ενώ ο Eversor θα βάλει φωτιά στο MPC για λογαριασμό του Anser.  Στις 12 Δεκεμβρίου συναντιούνται στο θέατρο Χυτήριο για μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες.

Τέλος όπως λένε οι ίδιοι: «ΛΟΓΟΣ απουσίας δεν υπάρχει. Anser και ΛΟΓΟΣ Απειλή ή και το αντίστροφο. ΑΠΑΝΤΗΣΗ η μουσική όπως και ΛΟΓΟΣ ύπαρξης. Για όλους μας…»          

«Anser vs Λόγος Απειλή»  |  Παρασκευή 12 Δεκέμβρη | Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) | Είσοδος: 6€ προπώληση http://bit.ly/1r8zvnj  / 8€ ταμείο | Ώρα Έναρξης: 22.00

Event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/721861311229963/

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | www.ActionEsti.gr

Όλγα Νικολαΐδου

Share
Published by
Όλγα Νικολαΐδου