Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaUncategorized

Πως η Χαλκιδική έγινε Μεξικό με ένα Ποτό

Το ζουλήξαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα!

Οι σταγόνες εξατμίζονται. Η φωτιά ανάβει κι η αλμύρα μένει. Δυο γρατσουνιές στην κιθάρα και η παρέα είναι ήδη σε mood διακοπών. Έχω πάει στις Καβουρότρυπες της Χαλκιδικής, για να ξεφύγω από τον θόρυβο της μεγαλούπολης και γιατί ως γνωστόν, σαν την Χαλκιδική… δεν έχει. Αυτό αποδεικνύεται πολλάκις και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. 

Στην «Χαβάη της Ελλάδας», όπως αποκαλείται, -όχι άδικα, θα προσθέσω- όλα κυλούν τόσο ήρεμα που είναι σχεδόν μαγικά. Θυμόμαστε με τους φίλους μας ιστορίες από τα παλιά, από τις πρώτες μας διακοπές μαζί (πότε πέρασαν τόσα χρόνια;) και αναπολούμε τις ανέμελες εποχές. Ωστόσο, κάτι λείπει… να μας ταξιδέψει ακόμη περισσότερο και ίσως ακόμη πιο μακριά. Το έχουμε ανάγκη.

Και η λύση φτάνει ως διά μαγείας και διά χειρός του φίλου μας του Περικλή. Υπό τις προτροπές του, δεν διστάσαμε να αρπάξουμε το μπουκάλι Jose Cuervo Silver, να το αναμείξουμε με λεμονάδα με ανθρακικό, στυμμένο lime και μπόλικο πάγο και να δημιουργήσουμε αυτό που ακούει στο όνομα Cuervo Squeeze.

Για να είμαι ειλικρινής, είναι να το ζουλήξεις μέχρι την τελευταία σταγόνα! Ή τουλάχιστον αυτό κάναμε εμείς μετά από κάμποσα ποτηράκια στην παραλία, καθώς κανείς μας δεν έφευγε ούτε στιγμή από τον τελετουργικό κύκλο γύρω από τη φωτιά όσο έρρεε το long drink της Jose Cuervo.

H αναστάτωση ήταν προφανής αλλά ευχάριστη και η δροσιά του ποτού με το lime μας έκανε να θέλουμε κι άλλο! Η ισπανική κιθάρα ταίριαξε γάντι με το μεξικανικό καπέλο του Περικλή που γυρνούσε από κεφάλι σε κεφάλι, σχεδόν ταυτόχρονα με το Cuervo Squeeze. Τελικά, δεν ήθελε πολύ για να μετατρέψουμε μια παραλία της Χαλκιδικής σε μια παραλία της Λατινικής Αμερικής, υπό τους ρυθμούς του Jarabe Tapatio Gomez Orozco! Τραγούδια, Cuervo Squeeze και πολύ χορός είναι η μαγική συνταγή για να περάσεις καλά, γιατί σαν το Μεξικό… δεν έχει!

Φυσικά, μετά από μια τέτοια εμπειρία, δεν διστάσαμε να φέρουμε τον Brand Ambassador της Jose Cuervo, Στέλιο Παπαδόπουλο, στα γραφεία μας: 

https://www.youtube.com/watch?v=__UNJv2CcBk

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.