Ο υδράργυρος ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και η διάθεση φτάνει στα ύψη με την καινούρια SS17 συλλογή. Σας κεντρίζουν τα χρώματα; Ψάχνετε τρόπο να ανανεωθείτε; Τα ελαφριά υφάσματα και boho style παντελόνια θα σας χαρίσουν μια αίσθηση πιο ανάλαφρη και ευχάριστη, ενώ τα πολύχρωμα denim και τα «ξεβαμμένα» jean με τα χειροποίητα σκισίματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με το μοναδικό στυλ τους.

Πάντα με μοντέρνες γραμμές, τα κομμάτια της καινούριας συλλογής ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την λεπτομέρειά τους αντικατοπτρίζοντας το expertise της Staff Jeans και την πολυετή εμπειρία της στην Ευρωπαϊκή αγορά του denim με προϊόντα 100% made in Europe.  

Στη γυναικεία συλλογή ξεχωρίζουν τα έντονα σκισίματα και τα edgy tops. Αυτό όμως που μας κεντρίζει την προσοχή είναι τα κομμάτια για ξεχωριστές εμφανίσεις, όπως τα παντελόνια «καμπάνες», τα φορέματα, οι σαλοπέτες και οι βερμούδες. Οι statement λεπτομέρειες της καινούργιας SS17 συλλογής είναι τα κρόσσια, τα τολμηρά μοτίβα και patterns

Οι άνδρες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μια πλήρη σειρά από jeans σε regular, στενές, skinny αλλά και baggy γραμμές,, παντελόνια και βερμούδες chino από ελαφριά υφάσματα καθώς και denim αλλά και cargo βερμούδες. Μπορείτε να διαλέξετε επίσης μεσάτα πουκάμισαμοντέρνα minimal t- shirts ενώ οι χειροποίητες επεξεργασίες και τα ξεβάμματα αποτυπώνουν πλήρως τη τεχνογνωσία της Staff Jeans.