Categories: TIMELINE

Η Lady Gaga εκτός Όσκαρ και οι fans της σε εξέγερση στο διαδίκτυο

Ένα δράμα βιώνουν τα monsterakia από χθες που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ. Και αυτό επειδή από τη λίστα με τις υποψηφιότητες καλύτερης ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο λείπει το όνομα της Lady Gaga για την ερμηνεία της στο House of Gucci. Το 2019 ήταν υποψήφια σε αυτή την κατηγορία για την ταινία A Star Is Born αλλά τελικά έφυγε από την τελετή μόνο με το Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού. 

Οι φετινές υποψήφιες για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου είναι οι: Jessica Chastain για το The Eyes of Tammy Faye, η Olivia Colman για το The Lost Daughter, η Penélope Cruz για το Parallel Mothers, η Nicole Kidman για το Being the Ricardos και η Kristen Stewart για το Spencer. Η ίδια η Gaga έκανε τεράστιο πρόμο παγκοσμίως για τον ρόλο της, δίνοντας παντού συνεντεύξεις για να μιλήσει τις τεχνικές Method Acting που χρησιμοποίησε. Ανάμεσα σε αυτές ήταν το γεγονός ότι για εννιά μήνες μιλούσε μόνο με την Ιταλική της προφορά και επιπλέον βρισκόταν σε διαρκή παρακολούθηση από ψυχιατρική νοσοκόμα γιατί αυτός ο ρόλος την είχε καταβάλει πολύ. 

Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga στο House of Gucci

Το γεγονός βέβαια ότι μέχρι στιγμής ονομάστηκε καλύτερη ηθοποιός από το New York Film Critics Circle και παράλληλα έχει κερδίσει υποψηφιότητες στις τέσσερις μεγαλύτερες διοργανώσεις που προηγούνται των Βραβείων Κινηματογράφου, δηλαδή τα βραβεία Critics Choice, τις Χρυσές Σφαίρες, τα SAG και τα BAFTA και εν τέλει μένει έξω από τα Όσκαρ, είναι κάπως περίεργο. Η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι εκτός της λίστας θα έμενε η Kristen Stewart η οποία δεν κατάφερε να δει το όνομά της ούτε στα SAG αλλά ούτε και στα BAFTA. 

«Τη λήστεψαν», γράφουν κάποιοι στο διαδίκτυο, «Τη σνόμπαραν από τα Όσκαρ» αναφέρουν ξένα sites, φήμες ότι η ίδια βρίζει από χθες με Ιταλική προφορά δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά το Twitter έχει πάρει φωτιά. Πάρτε μία ιδέα…

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

Share
Published by
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά