TIMELINE

Εσύ, την αδερφή σου την πάντρεψες;

«Ευτυχισμένος που πάντρεψα την αδερφή μου, η οποία ζει στο εξωτερικό από το 2015 και χάρη στην πρόοδο της χώρας την τελευταία 3ετία θα γυρίσει σύντομα πίσω».

Αυτό είναι το κείμενο και, σύμφωνα με την δικτυακή ιστορία, όλα ξεκίνησαν μια μέρα -όχι παλιά, να τώρα πρόσφατα- από αυτό εδώ:

Σε πολλούς δικαιολογημένα δεν άρεσε το παλιακό, αντιφεμινιστικό, χαμένο στις ασπρόμαυρες 50ς ταινίες της Φίνος Φιλμ «πάντρεψα την αδερφή μου». Σε άλλους, κάπως περισσότερους, η χρήση ενός χαρούμενου οικογενειακού συμβάντος για μικροπολιτικές παραθέσεις. Του τα είχαν μαζεμένα και από παλιές επίσης εντυπωσιακές σοσιαλμιντιακές καταθέσεις του, ε δεν ήθελε και πολύ, σχεδόν αμέσως έσκασε η πρώτη παρωδία και μετά ακολούθησαν όλες οι άλλες σαν χιονοστιβάδα.

Σημείωσε στα εντυπωσιακά του πράγματος ότι δεν συνοδεύεται από hashtag όπως συνηθίζεται, κάτι που το κάνει πιο «περιπετειώδες» αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς θα σου σκάσει στην κανονική ροή, μπροστά σου, όταν αποφασίσεις να βολτάρεις στο μέσο (στα συν και κάποιες αποκλίνουσες παραλλαγές που έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται)

Σε εμάς για παράδειγμα, εμφανίστηκαν αυτά:

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: Twitter