Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTIMELINE

Εσύ, την αδερφή σου την πάντρεψες;

Και ξάφνου κάτι περίεργο συνέβη στο twitter και γέμισε το scroll down με αστείες φωτογραφίες από διαφορετικούς λογαριασμούς που συνοδεύονται όμως από το ίδιο κείμενο..
πάντρεψα την αδερφή μου

«Ευτυχισμένος που πάντρεψα την αδερφή μου, η οποία ζει στο εξωτερικό από το 2015 και χάρη στην πρόοδο της χώρας την τελευταία 3ετία θα γυρίσει σύντομα πίσω».

Αυτό είναι το κείμενο και, σύμφωνα με την δικτυακή ιστορία, όλα ξεκίνησαν μια μέρα -όχι παλιά, να τώρα πρόσφατα- από αυτό εδώ:

Σε πολλούς δικαιολογημένα δεν άρεσε το παλιακό, αντιφεμινιστικό, χαμένο στις ασπρόμαυρες 50ς ταινίες της Φίνος Φιλμ «πάντρεψα την αδερφή μου». Σε άλλους, κάπως περισσότερους, η χρήση ενός χαρούμενου οικογενειακού συμβάντος για μικροπολιτικές παραθέσεις. Του τα είχαν μαζεμένα και από παλιές επίσης εντυπωσιακές σοσιαλμιντιακές καταθέσεις του, ε δεν ήθελε και πολύ, σχεδόν αμέσως έσκασε η πρώτη παρωδία και μετά ακολούθησαν όλες οι άλλες σαν χιονοστιβάδα.

Σημείωσε στα εντυπωσιακά του πράγματος ότι δεν συνοδεύεται από hashtag όπως συνηθίζεται, κάτι που το κάνει πιο «περιπετειώδες» αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς θα σου σκάσει στην κανονική ροή, μπροστά σου, όταν αποφασίσεις να βολτάρεις στο μέσο (στα συν και κάποιες αποκλίνουσες παραλλαγές που έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται)

Σε εμάς για παράδειγμα, εμφανίστηκαν αυτά:

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.