Categories: TIMELINE

Η Doniella Davy ήξερε καλά ότι θα εθιστούμε στα makeup looks του Euphoria

Λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν του καθηλωτικού εφηβικού δράματος της HBO, Euphoria, μια δόση νοσταλγίας διαπερνάει ήδη τη ψυχή μας, μέχρι το release του τρίτου κύκλου. Η τεράστια επιτυχία της σειράς, δεν οφείλεται μόνο στην πλοκή και τους χαρακτήρες της, αλλά, μεταξύ άλλων, στη δημιουργική της ταυτότητα – από το make up μέχρι το styling. Και αν αναρωτιέσαι κι εσύ, γιατί ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα δεν συναντήσαμε τόσο ευφάνταστα και πολύχρωμα makeup looks σε κάποια σειρά, η δημιουργός τους έχει την απάντηση.

Το αξιοζήλευτο μακιγιάζ των ηρώων, είναι το «πνευματικό τέκνο» της κορυφαίας makeup artist (MUA) Doniella Davy, η οποία μάλιστα όπως ανακοίνωσε, θα λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ με το όνομα Half Magic.

Η MUA της οποίας οι δημιουργίες στο Euphoria έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια χρήστες του Instagram και του TikTok, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στο προφίλ της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια έγραψε: «Κι αν σας έλεγα ότι έχω μια σειρά μακιγιάζ και θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη…; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιτέλους το μοιράζομαι μαζί σας και πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικά αληθινό!».

Τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς, η Davey δούλευε κρυφά για τη δημιουργία του brand της. «Νιώθω πως βρίσκομαι – εντελώς – πάνω από το φεγγάρι, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που σας συστήνω την Half Magic. Omfg! Νομίζω πως έχω παραισθήσεις αλλά δεν έχω!», συμπλήρωσε εμφανώς ενθουσιασμένη. Σλόγκαν της σειράς της, είναι η φράση «Φορέστε την καρδιά σας στο πρόσωπό σας». Να είσαι σίγουρη πως θα το κάνουμε, Doniella.

Η εμπνευστική makeup artist, είναι γνωστή για τη χρήση έντονων γραμμών και χρωμάτων, αλλά και πειραματικών γεωμετρικών τεχνικών, οι οποίες έφεραν στη ζωή τις ξεχωριστές εμφανίσεις των χαρακτήρων του Euphoria. Σε συνέντευξή της στο W Magazine, στην οποία εξηγεί τη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία των looks κάθε χαρακτήρα, η Davy αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα της προϊόντα (τα οποία χρησιμοποίησε και στη δεύτερη σεζόν του Euphoria), περιλαμβάνουν «όλα τα υλικά που λάμπουν και μοιάζουν υγρά».

Αν και λίγες λεπτομέρειες έχουν γνωστοποιηθεί έως τώρα για το πολυαναμενόμενο brand, φημολογείται ότι η σειρά της θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Σε εκείνη με τις «καθολικές», πιο ουδέτερες αποχρώσεις και σε εκείνη με τις πιο φωτεινές και πολύχρωμες.

Ορισμένα από τα δημοφιλή προϊόντα της, θα είναι το Make Up For Ever’s Star Lit Diamond Powder, μια απαλή χρωστική ουσία, ιδανική για να συνοδεύσει τα περισσότερα eye shadow looks, καθώς και το 2B Ultra Glued Styling Gel για μεγάλα, άβαφα φρύδια που έχουν βουρτσιστεί». Οι δημιουργίες της Davy θα μπορούσαν να μας δώσουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη σειρά προϊόντων της. Ιδού τα κορυφαία makeup looks του Euphoria:

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα