Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΓΕΥΣΗ

Το μενού του Po’Boys ανανεώνεται και μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στον αμερικάνικο νότο

Το barbecue της γωνίας Αγαθάρχου και Λεπενιώτου συνεχίζει να θέλει να γίνεται καλύτερο και σας καλεί να δοκιμάσετε τις νέες του γεύσεις.

Όταν το Po’Boys άνοιξε πριν από 2,5 χρόνια τις πόρτες του στου Ψυρρή, μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης, έφερε μαζί του κάτι από αμερικάνικο νότο. Τα κρέατα που σιγοκαπνίζονται, αλλά παραμένουν ζουμερά και τα αυθεντικά αμερικάνικα μπέργκερ από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και δύσκολα βρίσκαμε μέχρι τότε στην Αθήνα, το έκαναν γρήγορα σημείο κατατεθέν του αθηναϊκού κέντρου και δεν άργησε να αποκτήσει φανατικούς θαμώνες. 

Brisket, Pulled Pork, Spare Ribs και Pork Belly, είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που μας σύστησε το Po’Boys  το 2017. Ο Βασίλης Σπόρος και η ομάδα του όμως, δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν να θέλουν να πρωτοπορούν και να προτείνουν νέα πράγματα στους λάτρεις του καλού φαγητού. Έτσι, και αυτόν τον Σεπτέμβρη το μενού του Po’Boys ανανεώνεται για ακόμα μια φορά και προτείνει πιάτα που μόνο εκείνο θα μπορούσε να δημιουργήσει. Ξεκινώντας από τα βασικά και θέλοντας να εκμεταλλευτούν ότι προσφέρει η φύση ανάλογα με την εποχή, έχουν σκεφτεί από την αρχή την πολύχρωμη σαλάτα, η οποία αν και μένει σταθερή στο μενού, ανανεώνεται κάθε φορά. Αυτό το φθινόπωρο, η πολύχρωμη σαλάτα έχει και ρόδι. Την προσοχή όμως, τραβάει και το Bloody Po’ Mary, ένα ορεκτικό που μπορείς να το φας και να το πιείς ταυτόχρονα. Είναι στην ουσία ένα virgin Bloody Mary που γύρω γύρω έχει μια πανδαισία ορεκτικών. Hush Puppies, γαρίδες πάνκο, τηγανητές φτερούγες και λουκάνικο andouille, δένουν ιδανικά με το αγαπημένο κοκτέιλ και γίνονται η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε το γεύμα σας. Οι πιο θαρραλέοι φυσικά, μπορούν να προσθέσουν και βότκα. 

Bao με σιγοκαπνιστό κρέας της επιλογής σας.

Holy Cow

Και τα μπέργκερ όμως, ανανεώνονται και αποκτούν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, γιατί όπως είπαμε στην ομάδα του  Po’Boys, όχι μόνο δεν επαναπαύονται, αλλά θέλουν και συνεχώς να πρωτοπορούν. Αυτή η ανάγκη για πρωτοπορία, δημιούργησε το Holly Cow, τo πρώτο 100% καπνιστό μοσχαρίσιο burger από μοσχάρι Σερρών. Σιγοκαπνίζεται medium rare στο smoker και τελειώνει πάνω στις φλόγες του ξυλόφουρνου πριν μπει στο βουτυράτο brioche ψωμάκι, μαζί με τη white BBQ sauce, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το cheddar και το fondue τυριών. Στην ουσία, τρως βοδινό και είναι σαν να τρως μπέικον, μια γεύση που σίγουρα δεν θα βρεις αλλού. Οι φανατικοί του Po’Boys, θα θυμούνται το περόφημο «μυστικό μπέργκερ» που γεννήθηκε σε ένα από τα street food festivals της πόλης και έκανε τους πάντες να το αναζητούν. Πλέον, δεν είναι πια μυστικό. Αποκτά όνομα, αλλά και μια μόνιμη θέση στον κατάλογο. B.M.F λοιπόν, με δύο λεπτά μπιφτεκάκια από μοσχάρι Σερρών, brisket, pulled pork, τηγανητό pork belly, cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια και coleslaw. Στο μενού των μπέργκερ, υπάρχει φυσικά και vegan επιλογή, με vegan μπιφτέκι, μαγιονέζα, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, τομάτα και bourbon glaze

Vegan Burger

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή

Όσοι πάλι, θέλουν να πάρουν μια γεύση απ’ όλα, δεν έχουν παρά να επιλέξουν τα Sliders. Μοσχάρι, fried chicken και pulled pork μέσα σε βουτυρένια ψωμάκια brioche, σε ένα πιάτο, για να μην χρειαστεί να μπείτε σε διλήμματα. Τα bao και τα tacos συνεχίζουν να πρωτοστατούν στο μενού, αλλά με την ιδιαιτερότητα, πως πια μπορείτε να διαλέξετε εσείς ποιο σιγοκαπνιστό κρέας θελετε να βάλετε μέσα. Φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, γίνονται ιδανικό στρώμα για να υποδεχτούν τα Βaby Back Ribs. Μία ολόκληρη πλευρά χοιρινά παϊδάκια σιγοκαπνίζεται για 8 ώρες και λούζεται με πλούσιο γλάσο αυθεντικού Bourbon.

Ramen

Μπορεί οι γεύσεις του Po’Boys να μοιάζουν σαν να βγήκαν από αμερικάνικο κυριακάτικο BBQ, πλέον όμως, φλερτάρουν και με την Ανατολή. Αυτό το φλερτ γέννησε και το Brisket Ramen Bowl, την πιο ξεχωριστή ίσως πρόταση του καταλόγου. Σιγοκαπνιστό βοδινό Brisket μέσα σε μια ιαπωνική σούπα με noodles, πλούσιος ζωμός και ένα μελάτο αβγό. 

Ο Βασίλης Σπόρος, εμπνευστής του Po’Boys.

Αφού μάθατε όλα τα μυστικά του νέου καταλόγου του Po’Boys, δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα μέχρι του Ψυρρή για να τα δοκιμάσετε και μόνοι σας. Κάτι μας λέει, ότι δεν θα αργήσετε να ξαναπάτε.

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Tηλ. 210 3234672 
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.