Για να δημιουργηθεί ένα άψογο cocktail πρέπει κάθε υλικό που θα πέσει στο ποτήρι μας να είναι προσεκτικά διαλεγμένο, πρέπει τα υλικά να ταιριάζουν μεταξύ τους γευστικά και ποιοτικά αναδεικνύοντας το ένα το άλλο. Με γνώμονα την τέχνη του perfect serve, από τις 18 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου τρεις πόλεις, πάνω από εκατό συνταγές cocktail και μια σειρά premium αναψυκτικών μας μυούν στον κόσμο των φυσαλίδων που απογειώνουν τα ποτά μας και μας καλούν να ζήσουμε τη Bubble Week

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές δημοφιλείς μπάρες της πόλης να χρησιμοποιούν στις συνταγές τους mixers με μια, χαρακτηριστική πλέον, ετικέτα. Όπως λένε οι «ειδικοί» του χώρου, οι φυσαλίδες τους έχουν διάρκεια και βοηθούν τα αρώματα που έχουν συνδυαστεί στο ποτήρι μας να αναδειχθούν και να ολοκληρώσουν τη γευστική εμπειρία μας.

Αυτά τα αναψυκτικά που έχουν ενθουσιάσει τους bartenders δεν είναι άλλα από τα Three Cents, τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά που κλείνουν τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στην αγορά και μας καλούν να το γιορτάσουμε μαζί τους σε μπαρ της Αθήνας, του Πειραιά, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης επιλέγοντας το ποτό μας από τα ειδικά διαμορφωμένα μενού με τις perfect serves προτάσεις.

Με βάση τους το φυσικό μεταλλικό νερό Ροδοδάφνης, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα Three Cents είναι αποκλειστικά φυσικές, ενώ όλες τους οι γεύσεις παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. 

Στη φετινή Bubble Week, απολαύσαμε τα Three Cents σε μια κλασική Paloma με λευκή τεκίλα και Three Cents pink grapefruit soda  αλλά και σε μια παραλλαγή της με τεκίλα, μεσκάλ, σιρόπι από φλισκούνι, αλάτι, αψέντι και το ίδιο αναψυκτικό που γεμίζει με δροσιά τις συνταγές.

Έπειτα η γεύση ενός Three Cents Lemon Tonic, σε συνδυασμό με τη Μαστίχα, το αψέντι, bitter aperitivo και λικέρ από άνηθο δημιούργησαν ένα cocktail που βασίζεται στο κλασικό Martinez απογειώνοντάς το. Το βράδυ μας έκλεισε με μια συνταγή από αψέντι, βερμούτ, μαρασκίνο, τζιν, αρωματικά bitters που ολοκληρώθηκε με τις φυσαλίδες και τη γεύση ενός Three Cents Tonic Water.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα cocktails που δημιουργήθηκαν για την εβδομάδα που αποδεικνύει πόσο σημαντικές είναι οι ποιοτικές φυσαλίδες στα ποτά μας. Πώς μπορείτε να τη ζήσετε κι εσείς; Δείτε παρακάτω όλα τα μαγαζιά που περιμένουν να σας σερβίρουν από τις 18 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου και ζητήστε στο μπαρ που θα επισκεφθείτε την cocktail list της Bubble Week. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία το cocktail της αρεσκείας σας και να την ανεβάσετε στο instagram με το hashtag #ΒubbleWeek, προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε cocktail kits με τις premium γεύσεις των Three Cents.

Τα σημεία της Bubble Week είναι:

Αθήνα και Πειραιάς: A For Athens, Peek a Bloom, Borsalino, Zaf, Kuko’s, Anglais, Παπαγάλος, Cargo, Artisanal, Arch, The Dalliance House, Cafè I Frati, Επί της Δεξαμενής, Upupa Epops, Jacks Father, Νοvem, Minni the Moocher, Trap, Ruins, Kain, Oh Mama, Mosaiko, Belle Αmie, Tony’s Bar, Hams and Clams, Forks and Corks, Drunk Duck, Meerkat, Kinono, Bougie, Corte, White Monkey, Darling, Echoes, Madeira, B-Κουτί, Baratin, Barsol, Dadas.

Θεσσαλονίκη: Sinatra, Arc, Vogatsikou 3, Shark, Les Zazous, Butler, Υφήλιος, Mandon, U Bar, Strada.

Πάτρα: Pas Mal, Bocas, Μαρμελάδα, Νότος, Γιάφκα, Abbey, Barista, Big Ben, Pedonale, Lennon, Ετικέτα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Bubble Week και τα Three Cents θα βρείτε εδώ