Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
SPIRITS

Το Cocktail Courier είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να σερβίρεις κάτι πιο ενδιαφέρον από απλή μπίρα ή κρασί

Ενώ οι περισσότεροι αγαπούν να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν cocktails, αν χρειαζόταν να δημιουργήσουν το τέλειο Gin and Tonic ή μια δροσιστική Μαργαρίτα στο σπίτι, μάλλον δεν θα ήξεραν από πού να ξεκινήσουν.

World Class στο σπίτι

Οι οδηγοί αυτοί σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε World Class ποτά στο σπίτι - Από τα βασικά έως τις πιο περίπλοκες τεχνικές.

Αυτό το κοκτέιλ θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις γιορτές

Η Popaganda σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class σας παρουσιάζει το Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog.

Το DIY cocktail delivery γεννήθηκε από μια κοινή επιθυμία σε ένα πάρτι σε ταράτσα

Στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα της Drinkworks παρέχει την πιο πρωτοποριακή ιδέα για εταιρικό δώρο και όχι μόνο..

Το FINE Drinking mag αναδεικνύει την εμπειρία του ποτού ως τάση και όχι ως μόδα

Ο Θάνος Πουρναρούς του Baba Au Rum μιλάει για το νέο, δίγλωσσο περιοδικό της ομάδας του που απευθύνεται σε όσους βλέπουν με αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

World Class 2016: Μια fine drinking εξτραβαγκάντσα στο τροπικό Μαϊάμι

Ο Φώτης Βαλλάτος πέρασε μια εβδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους bartender του πλανήτη και μεταδίδει ενθουσιασμένος τόσο για το επίπεδό τους, όσο και για το ότι αναμιγνύουν υποδειγματικά στα σέικερ τους το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πως πίνουμε ουίσκι σήμερα

Ο Ewan Morgan, διευθυντής των Diageo Masters Of Whisky και ο Tom Jones, ο global ambassador του Johnnie Walker, απαντούν σε μερικά κομβικά ερωτήματα για τον βασιλιά των ποτών.

Ο Hidetsugu Ueno θα μπορούσε να ήταν σαμουράι (αν δεν ήταν bartender)

Ένας από τους πιο επιδραστικούς bartender στον κόσμο και κριτής στον διαγωνισμό World Class, μιλάει στην Popaganda για την αξία της απλότητας, την διαφορετική ιδιοσυγκρασία των Γιαπωνέζων και γιατί πάντα θα ρωτάει τον πελάτη αν του αρέσει το ποτό του

Tasty Stories: Πως να φτιάξεις τη σωστή Margarita

Χρήσιμες συμβουλές από το Etnico-Alternative Street Food.

Τεκίλα, it makes me happy

O Σταύρος Διοσκουρίδης βρέθηκε στην πόλη της Τεκίλα και έμαθε τα πάντα για το πιο αλέγκρο ποτό του πλανήτη.

Αυτή η γυναίκα είναι η master distiller του πιο γνωστού ελληνικού τσίπουρου

Η Ιωάννα Τσιλιλή μας μυεί στον κόσμο του αποστάγματος που κάνει νέα καριέρα στα cocktail bar σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Τι δουλειά έχει μια βότκα να φτιάχνεται στην Ελλάδα, Γιώργο Σπηλιόπουλε;

Η 40 41 είναι η πρώτη βότκα που παράγεται στην Ελλάδα (σε ένα απ’ τα πρώτα οινοπνευματοποιεία που άνοιξαν ποτέ στη χώρα). Ο εμπνευστής της εξηγεί πώς τα 120 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας, χώρεσαν όλα σ’ ένα μπουκάλι.

Πήγαμε Κινέττα Ραντεβού στον Ήλιο με Πλωμάρι

Υπάρχει μια τέλεια συνταγή για ραντεβού με φίλους και εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα τα συστατικά της.
1 2 3 4
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.