SPIRITS

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις και ένα mentoring session στο Athens Fine Drinking

Ζήστε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής ποιοτικού ποτού και γνωρίστε από κοντά την μοναδική κουλτούρα fine drinking!

World Class Bartender Of The Year 2017: Ο Πάνος Κανατσούλης κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού στην πόλη του Μεξικό

O bartender από το The Clumsies επικράτησε στην τελική δοκιμασία “Pop-up bars” και –συμπληρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της τελικής τριάδας του διαγωνισμού– αναδείχθηκε επάξια ως ο Έλληνας Bartender of the Year 2017

Ξέρουμε που θα πίνετε τα κοκτέιλ σας αυτό το τετραήμερο (18-21/5)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Athens Fine Drinking by World Class, τη μεγάλη γιορτή του ποιοτικού ποτού που επιστρέφει στην Αθήνα και μετατρέπει το Παλαιό Χρηματιστήριο σε ένα μεγάλο μπαρ.

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το Athens Fine Drinking by World Class

H μεγάλη γιορτή του ποιοτικού ποτού που επιστρέφει στην Αθήνα και μετατρέπει το Παλαιό Χρηματιστήριο σε ένα μεγάλο pop up μπαρ.

World Class: Η ώρα του ελληνικού τελικού

Ποιος θα αναδειχθεί κορυφαίος Έλληνας bartender της χρονιάς και θα μας εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού που διαμορφώνει την κουλτούρα του fine drinking;

Γιατί η Αθήνα είναι στο επίκεντρο της διεθνούς fine drinking κουλτούρας

Μπαρ στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου, bartenders σε guest εμφανίσεις στα σημαντικότερα μπαρ του πλανήτη, events παγκόσμιας εμβέλειας και τουρίστες που έρχονται στην Αθήνα για να δουν από κοντά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπαρ σκηνές.

Το τέλειο ποτό θέλει και το perfect serve του

Μιλήσαμε με τρεις κορυφαίους Αθηναίους bartenders για τη νέα τάση του σερβιρίσματος των ποτών που απαιτεί προσήλωση στην παραμικρή λεπτομέρεια και απογειώνει την απόλαυση.

Για τον Αλέξανδρο Τζαχρίστα ο τρύγος είναι γιορτή και η οινολογία συναρπαστική

Ο οινολόγος της ομηρικής «πολυάμπελου Μαντινείας» μας μιλάει για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα των κρασιών αλλά και για το «Οροπέδιο» που πήρε το χρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Το νέο wine bar της Αθήνας αγαπάει τις φυσαλίδες

Η Γιώτα Παναγιώτου πήγε στο Warehouse CO2 και χάθηκε σε ένα σύμπαν γεμάτο με σπουδαία αφρώδη κρασιά από την Ελλάδα μέχρι την Τασμανία.

Το κρασί είναι για τον Κωνσταντίνο Στεργίδη ο βασιλιάς των γεύσεων που γέννησε το «Οινόραμα»

Ο δημοσιογράφος του κρασιού και διοργανωτής της μεγαλύτερης έκθεσης ελληνικού κρασιού στην χώρα μιλάει στην Popaganda.

Η Noctua ζυμώνεται στο πρώτο μικροζυθοποιείο της Αθήνας

Στην οδό Πειραιώς μια παρέα νέων που βρίσκεται πίσω από την ετικέτα με την κουκουβάγια μας μίλησε για ποιοτικές μπύρες που παρασκευάζονται με πολύ κόπο και μεράκι.

Το Cocktail Courier είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να σερβίρεις κάτι πιο ενδιαφέρον από απλή μπίρα ή κρασί

Ενώ οι περισσότεροι αγαπούν να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν cocktails, αν χρειαζόταν να δημιουργήσουν το τέλειο Gin and Tonic ή μια δροσιστική Μαργαρίτα στο σπίτι, μάλλον δεν θα ήξεραν από πού να ξεκινήσουν.

World Class στο σπίτι

Οι οδηγοί αυτοί σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε World Class ποτά στο σπίτι - Από τα βασικά έως τις πιο περίπλοκες τεχνικές.

Αυτό το κοκτέιλ θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις γιορτές

Η Popaganda σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class σας παρουσιάζει το Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog.

Το DIY cocktail delivery γεννήθηκε από μια κοινή επιθυμία σε ένα πάρτι σε ταράτσα

Στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα της Drinkworks παρέχει την πιο πρωτοποριακή ιδέα για εταιρικό δώρο και όχι μόνο..

Το FINE Drinking mag αναδεικνύει την εμπειρία του ποτού ως τάση και όχι ως μόδα

Ο Θάνος Πουρναρούς του Baba Au Rum μιλάει για το νέο, δίγλωσσο περιοδικό της ομάδας του που απευθύνεται σε όσους βλέπουν με αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

World Class 2016: Μια fine drinking εξτραβαγκάντσα στο τροπικό Μαϊάμι

Ο Φώτης Βαλλάτος πέρασε μια εβδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους bartender του πλανήτη και μεταδίδει ενθουσιασμένος τόσο για το επίπεδό τους, όσο και για το ότι αναμιγνύουν υποδειγματικά στα σέικερ τους το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πως πίνουμε ουίσκι σήμερα

Ο Ewan Morgan, διευθυντής των Diageo Masters Of Whisky και ο Tom Jones, ο global ambassador του Johnnie Walker, απαντούν σε μερικά κομβικά ερωτήματα για τον βασιλιά των ποτών.

Ο Hidetsugu Ueno θα μπορούσε να ήταν σαμουράι (αν δεν ήταν bartender)

Ένας από τους πιο επιδραστικούς bartender στον κόσμο και κριτής στον διαγωνισμό World Class, μιλάει στην Popaganda για την αξία της απλότητας, την διαφορετική ιδιοσυγκρασία των Γιαπωνέζων και γιατί πάντα θα ρωτάει τον πελάτη αν του αρέσει το ποτό του

Tasty Stories: Πως να φτιάξεις τη σωστή Margarita

Χρήσιμες συμβουλές από το Etnico-Alternative Street Food.

Τεκίλα, it makes me happy

O Σταύρος Διοσκουρίδης βρέθηκε στην πόλη της Τεκίλα και έμαθε τα πάντα για το πιο αλέγκρο ποτό του πλανήτη.

Αυτή η γυναίκα είναι η master distiller του πιο γνωστού ελληνικού τσίπουρου

Η Ιωάννα Τσιλιλή μας μυεί στον κόσμο του αποστάγματος που κάνει νέα καριέρα στα cocktail bar σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Τι δουλειά έχει μια βότκα να φτιάχνεται στην Ελλάδα, Γιώργο Σπηλιόπουλε;

Η 40 41 είναι η πρώτη βότκα που παράγεται στην Ελλάδα (σε ένα απ’ τα πρώτα οινοπνευματοποιεία που άνοιξαν ποτέ στη χώρα). Ο εμπνευστής της εξηγεί πώς τα 120 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας, χώρεσαν όλα σ’ ένα μπουκάλι.
1 2 3
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.