SPIRITS

Ο Δημήτρης Κιάκος μας εξηγεί τη σχέση του με το «The Local Spirit Project»

Με το «The Local Spirit Project» γνωρίζουμε αυτό το καλοκαίρι τρία premium αποστάγματα μέσα από signature cocktails που έχουν δημιουργήσει έμπειροι bartenders της Αθήνας κι όχι μόνο.

Ελληνικά Αποστάγματα: Ο Θοδωρής Πύριλλος μας ξεναγεί στον κόσμο τους με το «Local Spirit Project»

Με το The Local Spirit Project τα ελληνικά αποστάγματα αναδεικνύονται μέσα από ευφάνταστα κοκτέιλ. Ο bartender του A for Athens έχει να μας πει περισσότερα πάνω σε αυτό.

To ιδανικό τραπέζι με τους φίλους σου

Θέλει κόπο, τρόπο και να έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο για να μην λείψει τίποτα. Και το πιο βασικό απ' όλα: οι μπύρες!

Ο Romain Krot παντρεύει τα ελληνικά αποστάγματα με τις γαλλικές του ρίζες χάρη στο «Local Spirit Project»

Με το The Local Spirit Project τα premium ελληνικά αποστάγματα βρίσκουν τον δρόμο τους προς τα πρωτοποριακά κοκτέιλ που θα δροσίσουν τα καλοκαίρια σας.

Ο Διονύσης Πολάτος μας καλωσορίζει στον κόσμο του «The Local Spirit Project»

Με το The Local Spirit Project τα μυστικά των ελληνικών αποσταγμάτων αποκαλύπτονται μέσα από ιδιαίτερες συνταγές για κοκτέιλ. Όλο αυτό συμβαίνει στην Αθήνα και βρήκαμε έναν διακεκριμένο bartender της πόλης να μας τα εξηγήσει καλύτερα.

Ιστορίες από τους αμπελώνες της νοτιοδυτικής Γαλλίας

Eξόρμηση στο Cognac με αφορμή το premium τζιν G'Vine.

Τα φιλιά όλα είναι καλά απλά μερικά είναι καλύτερα από τ’ άλλα

Εσύ θα γίνεις μέρος της ευγενικής ενέργειας του Southern Comfort, δίνοντας το φιλί σου για καλό σκοπό;

Back to the Roots Cocktail Competition 2019

Τα Roots διοργάνωσαν διαγωνισμό με ελληνικές «ρίζες» στο εξωτερικό για τέταρτη φορά.

Μπορείς να φανταστείς τα καλύτερα ελληνικά κοκτέιλ μπαρ να φτιάχνουν συναρπαστικά κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα;

Το δεύτερο Φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου

ΜΑΜΟΣ, μια start-up της εποχής της

Η ιστορία του Πέτρου Μάμου έχει συστατικά που θα ζήλευε κάθε επιχειρηματίας του σήμερα.

To Bar Engage προσγειώνεται για τέταρτη χρονιά στη Λάρισα

Guest bartendings, pop up bars, parties, σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες και masterclasses θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ό,τι πιο καινούργιο και πρωτοποριακό συμβαίνει στην Ελλάδα και διεθνώς στη σκηνή του cocktail

Οι Βάκχες έρχονται στο Ρομάντσο για να ανατρέψουν ότι ξέρεις για τις εκθέσεις κρασιού

Ένα εναλλακτικό pairing κρασιών φυσικής οινοποίησης με τη συμμετοχή 14 Ελληνικών οινοποιείων και ζωντανής μουσικής από τους Larry Gus, TFATFY, Anatolian Weapons και Venus Volcanism.

Το Κίτρον Νάξου Βαλληνδρά είναι το δικό μας Αιγαιοπελαγίτικο λιμοντσέλο

Το εκλεκτό απόσταγμα από φύλλα κιτριάς παρασκευάζεται στο Χαλκί της Νάξου με την ίδια συνταγή από το 1896.

Μήπως ήρθε η ώρα να πίνουμε στα ξενοδοχεία;

Το JuJu bar restaurant μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο Divani Caravel και προσφέρει την οικειότητα του αγαπημένου σας μπαρ με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενός χώρου που δεν ξέρεις ποιους θα συναντήσεις. Κι εξαιρετικό φαγητό (όχι μόνο) στην μπάρα...

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές το αξίζει ο φίλος και συνεργάτης σου

Κάποιες πρόχειρες σκέψεις που βγαίνουν μέσα από τα χρόνια στο γραφείο της Popaganda.

Πίνεις χύμα τσίπουρο; Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτό

Τσίπουρο ή τσιπουράκι, το αγαπημένο ποτό των Ελλήνων αναμετριέται με την παράδοσή του και απαιτεί την προσοχή σου. Τι συμβαίνει με το χύμα τσίπουρο και τι πρέπει να προσέξεις;

Τρεις τύποι, μια φιλία που διαρκεί, ένα ποτήρι Cardhu και μια Popaganda

Τίποτα καλύτερο από τη φιλία που διαρκεί στο χρόνο, πόσο μάλλον αν αυτό συμβαίνει και στον εργασιακό σου χώρο.

Το Wine Station θα γίνει ο αγαπημένος «σταθμός» όσων αγαπούν να πίνουν καλό κρασί

Με πάνω από 150 ετικέτες και 25 αποκλειστικούς παραγωγούς, είναι σίγουρο πως θα σας κάνει μόνιμους θαμώνες του.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει στο εξωτερικό και μαγεύει τους λάτρεις των αυθεντικών αποσταγμάτων

Το Ούζο Πλωμαρίου, το εθνικό ποτό της Ελλάδας με τη διεθνή καριέρα, βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης premium προϊόντα στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται ετησίως από την Tax Free World Association.

Ο Αυστραλός Orlando Marzo αναδείχθηκε καλύτερος bartender του κόσμου

O bartender του κορυφαίου cocktail bar Lûmé από τη Μελβούρνη κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό του mixology, WORLD CLASS Bartender of the Year.

Καλύτερο μπαρ του κόσμου το Dandelyan

Το επιδραστικό λονδρέζικο μπαρ κατέκτησε το βραβείο “World’s Best Bar 2018” που απένειμε το PERRIER - πολύ υψηλές επιδόσεις από τα Αθηναϊκά The Clumsies και Baba Au Rum.

To Mπλε Τρακτέρ πήρε μπροστά

Η νέα ετικέτα ερυθρού οίνου του κτήματος Κυρ-Γιάννη, ο τρύγος στη Νάουσα και το success story της ομαδικής δουλειάς.

Mockingbird’s: Ένα κοτσύφι φτιάχνει τη φωλιά του στο Χαλάνδρι

Signature cocktails και προσεγμένο finger food στο νέο all day μπαρ της οδού Σωκράτους.

Η μεγάλη Αθηναϊκή γιορτή του ρούμι και του ουίσκι

Δεκάδες ετικέτες ρούμι και ουίσκι για γευστική δοκιμή (κάποιες εκ των οποίων αρκετά σπάνιες), πούρα, premium σοκολάτες και δυο pop-up bar με καλεσμένους μερικούς από τους καλύτερους bartender του κόσμου, στο δεύτερο Athens Rum & Whisky Festival.

To ΜΕΤΑΧΑ και το The Clumsies εξερεύνησαν τα ελληνικά νησιά

Ένα κλασικό ποτό, ένα από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, τρεις κορυφαίοι bartenders ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν την Ελλάδα μέσα από ποικίλα cocktails. Βρεθήκαμε στον τελευταίο σταθμό της περιπέτειας, την Πάρο, και μεταδίδουμε το κλίμα.

Ραντεβού στον Ήλιο: Ήμασταν όλοι εκεί

Το απόλυτο καλοκαιρινό MAD Secret ''Ραντεβού στον Ήλιο'' από το Ούζο Πλωμαρίου έγινε κι ήμασταν όλοι εκεί

Από το 1894, το Ούζο Πλωμαρίου είναι ένα ποτό καθαρό σαν το κύμα του Αιγαίου

Το αποστακτήριο άνοιξε τις πύλες του στο ευρύ κοινό προσκαλώντας τους λάτρεις του ούζου να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Grace Gin: Το βραβευμένο ελληνικό gin που παράγεται στην Εύβοια και έχει δημιουργηθεί από βότανα, μπαχαρικά και τρεις γυναίκες

Η Λίλα Δημοπούλου, η Κατερίνα και η Χαρά Κατσού για περισσότερο από 8 μήνες ερευνούσαν και πειραματιζόντουσαν με 50 βοτανικά στοιχεία για να καταλήξουν στην συνταγή του premium ποτού τους που βράβευσαν οι Βρετανοί ειδήμονες του gin.

Η εβδομάδα-γιορτή του Negroni έρχεται για τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, επιστρέφει και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του εμβληματικού cocktail να το απολαύσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

World Class Fine Drinking in Athens

Η διοργάνωση που έγινε πια θεσμός, υπόσχεται για άλλη μια χρονιά να σας συστήσει τις πιο ιδιαίτερες και εκλεκτές γεύσεις ποτών, φτιαγμένες από τους κορυφαίους του είδους.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.