Categories: SPIRITS

Τα φιλιά όλα είναι καλά απλά μερικά είναι καλύτερα από τ’ άλλα

Επειδή σε όλους αρέσουν τα φιλιά, το Southern Comfort είχε μια ιδέα που έβαλε μπρος από το 2018 για καλό σκοπό. Δημιούργησε το cocktail Southern Kiss, θέλοντας έτσι να ενισχύσει τη δράση της Κιβωτού του Κόσμου

Τί είναι η Κιβωτός του Κόσμου; Ένας ΜΚΟ που σκοπό έχει τη μέριμνα και την προστασία της μητέρας και του παιδιού, οπότε κάθε μικρή ή μεγάλη συμβολή και βοήθεια στο έργο της, υλική ή μη, είναι πραγματικά σημαντική.

Το Southern Comfort έχει σκοπό να ενισχύσει οικονομικά την Κιβωτό του Κόσμου με ένα…φιλί. A kiss for a good reason συγκεκριμένα. Δηλαδή, πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ; Πολύ απλά, ψάξε το cocktail Southern Kiss στα συνεργαζόμενα bar και άφησε και εσύ το φιλί και το αποτύπωμά σου σε αυτόν τον μεγάλο καμβά. Έτσι κάθε φιλί θα γίνει μέρος μια σημαντικής φιλανθρωπικής ενέργειας.

Τι θα βρεις όμως στο ποτήρι με το Southern Kiss σου πέρα από καλό σκοπό;

Είναι ένα cocktai,l η συνταγή του οποίου έρχεται από την μακρινή Νέα Ορλεάνη. Δηλαδή την πατρίδα της jazz, του χορού, της americana και πάνω από όλα, την πατρίδα των cocktails και του θρυλικού Southern Comfort.

Αν το Southern Kiss σου αρέσει τόσο που θες να το απολαμβάνεις συνεχώς, σου έχουμε και τη συνταγή: Πάρε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίσέ το με πάγο. Στη συνέχεια, προσθέσε 50 ml Southern Comfort, συνέχισε με 20 ml Cointreau, στύψε 15 ml φρέσκο χυμό lime, πρόσθεσε 5-6 φύλλα μέντας ή δυόσμου, γέμισε μέχρι επάνω με Sprite και απόλαυσε ένα cocktail μοναδικής γεύσης!

Μην ξεχάσεις όμως πρώτα να δώσεις το “A kiss for a good reason” με σύμμαχο το Southern Comfort. Το Southern Kiss σε περιμένει εκεί έξω. Γιατί όλα τα φιλιά είναι καλά, αλλά μερικά είναι καλύτερα από άλλα. Ακόμη να το πιεις;

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή