Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΓΕΥΣΗ

Στάνη: το καλύτερο γιαούρτι των τελευταίων 80 χρόνων στην Αθήνα

Βρίσκεται σε ένα στενάκι πίσω από την Ομόνοια και την ποιότητά του έχουν εκθειάσει μεταξύ άλλων το National Geographic και το Lonely Planet.

Ο ναός των ελληνικών αποσταγμάτων λειτουργεί στο Βόλο

Ο Ανδρέας Διακοδημήτρης αφού γύρισε τον κόσμο, δοκίμασε τάπας στη Βαρκελώνη και ήπιε παλαιωμένες γκράπες στη Ρώμη άνοιξε ένα τσιπουράδικο- ύμνο στη γνώση της γεύσης- με εξαιρετικό φαγητό.

Η εβδομάδα που το Ψυρρή γεμίζει κρέατα και τυριά ναξιώτικα

Η Ελένη Μπαμπούνη που διατηρεί έναν πάγκο με τυριά που φέρνει από το νησί της μας μιλάει για το ετήσιο ραντεβού στην οδό Μιαούλη.

H νέα φιάλη του Dewars

Nέο look, ίδια γεύση.

Το «μυστικό» ταβερνείο του Ψυρρή που τρως με 3,5 ευρώ

Είναι κρυμμένο πίσω από ένα τυπικό ψιλικατζίδικο του κέντρου και σερβίρει ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό κάθε μέρα.

Στο ιστορικό καφενείο του Μιχάλη στην Αίγινα

Θαλασσινές ιστορίες, με ούζο και μεζέδες.

Sani Gourmet: Από το Πεκίνο στη Ρώμη, μία μπουκιά δρόμος

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει με ένα αφιέρωμα στον Δρόμο του Μεταξιού προσκαλώντας 8 αναγνωρισμένους σεφ για να αναζητήσουν το αόρατο νήμα που συνδέει το Πεκίνο με τη Ρώμη.

Οι χειροποίητες πίτες της Σοφίας στο Παλαιό Φάληρο

Τρία αδέλφια από το Μέτσοβο φτιάχνουν παραδοσιακές χειροποίητες πίτες με υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και ξεπουλάνε. Την προηγούμενη εβδομάδα πούλησαν 892 κομμάτια χορτόπιτας.

Η πιο νόστιμη πίτσα του Ιστορικού Κέντρου είναι εδώ

Το εξαιρετικό School Pizza bar της πλατείας Αγίας Ειρήνης κλείνει σήμερα ένα χρόνο και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Ρενάτο Μεκόλι μαγειρεύει εκεί που κάποτε έτρωγε ο Τσόρτσιλ, η Σοφία Λόρεν και ο Τάιρον Πάουερ

Ο Ιταλός σεφ του ιστορικού Βασίλαινα μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Ουζερί του Λάκη – Το «κρυμμένο μυστικό» της πλατείας Βικτωρίας

Ένα αυθεντικό ουζερί που σερβίρει για πάνω από 30 χρόνια το απόσταγμα της ελληνικής ψαροφαγίας σε τιμές περασμένης δεκαετίας.

Οι Διασπορείς διασώζουν σπόρους σπάνιων παραδοσιακών ποικιλιών

Ο Ανδρέας Δρανδάκης μαζί με μία ομάδα εθελοντών από την Κρήτη προσπαθεί να επαναφέρει τους "χαμένους" καρπούς στην ελληνική αγροτική παραγωγή.

Αυτό είναι το πιο αυθεντικό ταϋλανδέζικο της πόλης

Βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που ο Άρης (Νίκος Κούρκουλος) φιλούσε παθιασμένα τη Λόλα (Τζένη Καρέζη).

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος ξέρει από καλό φαγητό

O σεφ του, βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο, μυκονιάτικου Bill and Coo, μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Εδώ που συχνάζουν ναυτικοί και άλλα κακοποιά στοιχεία

Στο μεγάλο Περιστέρι υπάρχει ένα μικρό, αλλά παρεϊστικο μαγαζί με πολύ ωραίους μεζέδες και φτηνό αλκοόλ.

Μια Βόλτα απ’ το Μονοπώλιο

Οι pioneers της εστίασης των Πετραλώνων (Κάτω) είναι στα άνω τους.

Η πιο νόστιμη φοκάτσια της πόλης

Πήγαμε στο Focaccino της Κηφισιάς και δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα.

Η αποδόμηση του μεζέ

Τρώει ο Ντεριντά τσίρο; Του Βασίλη Χαμάμ

Το καλύτερο ελληνικό κοκτέιλ πάει στην Αβάνα

Ο διαγωνισμός του Havana Club Grand Prix ανέδειξε την ελληνική συμμετοχή και έτσι το Miramar Agria θα ταξιδέψει στην Μέκκα των Cocktails.

Πιστεύω εις μίαν Αγία Φιάλη

Αποστάγματα και πιάτα από εκλεκτικά τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ένα νέο value for money μαγαζί στην Πανόρμου.

Νόη Ιωαννίδου

Η executive chef στο Fresh Hotel αποκαλύπτει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στην πόλη.

Έφυγε ο Τζίμης, ο τελευταίος των μεγάλων μαγείρων που έφτιαχνε αχνιστό πατσά στην Ήπειρο στη Βαρβάκειο

Η Ράνια Καρατζένη, κόρη του σπουδαίου μάγειρα μας διηγείται την ιστορία του ανθρώπου που άλλαξε τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, τάισε μεγάλες προσωπικότητες και μέχρι να πεθάνει ήταν πάνω από μια κατσαρόλα και μαγείρευε πατσά.

Νέα αστέρια Michelin για τα αθηναϊκά εστιατόρια

Δεύτερο αστέρι για το Funky Gourmet και πρώτο για το Botrini's, όπως ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί στη Στοκχόλμη.

Τρώγοντας bagel με κόκκορα ελευθέρας βοσκής στο Σύνταγμα

Στο μαγαζί της Γαλλίδας Amandine και του Καλύμνιου Μιχάλη.

Ένα Σαββατιάτικο γλέντι στην πιο παλιά ταβέρνα της Αθήνας

Ακορντεόν, κρασί και ρεβιθόσουπα στην "υπόγεια ταβέρνα" του Βάρναλη στη Βαρβάκειο Αγορά.

Τρεις μέρες αφιερωμένες στην κυκλαδική κουζίνα

Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός του 2014 οι Κυκλάδες στο Μουσείο Μπενάκη από τις 9 έως 11 Μαϊού σε ένα φεστιβάλ γεμάτο γεύσεις.

Η μεγάλη έκθεση του επώνυμου ελληνικού κρασιού

Μια σημαντική έκθεση για το ελληνικό κρασί με πάνω από 150 οινοποιούς-αποσταγματοποιούς.

Σεβίτσε, λάτιν και συμπάθεια

Στο δεύτερο Street Food and Tunes event που διοργάνωσε το debop.gr και ήταν αφιερωμένο στο Περού.

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ο σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην πόλη.

Ένα συνεταιρικό καφενείο ενάντια στην κρίση στα Κάτω Πετράλωνα

Προμηθεύονται τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες και σερβίρουν εξαιρετικούς μεζέδες - με το ακριβότερο πιάτο να κοστίζει 4 ευρώ.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.