Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΓΕΥΣΗ

Ο Σωτήρης Κοντιζάς Woltάρει μαζί σου και σου προτείνει τα πιο λαχταριστά delivery

Ο αγαπημένος σου chef και πιστός Wolter, σου στέλνει «γράμμα» και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μαζί του τις γεύσεις που τον ξετρελαίνουν!

Pride Cheesecake: Ανακατεύουμε αγάπη με χρώμα και αλληλεγγύη και έτοιμο

Η εβδμομάδα υπερηφάνειας ολοκληρώνεται με μια συνταγή σαν ουράνιο τόξο.

Το Upside Down σε ταξιδεύει γλυκά κατευθείαν στην καρδιά των 80’s και των 90’s

Στον αριθμό 14 της Λεπενιώτου άνοιξε πριν περίπου έναν χρόνο, ένα μαγαζί-ύμνος στις πιο πολύχρωμες δεκαετίες του 20ου αιώνα.

Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι η παρέα θέλει Coronita Bucket

Ένα βράδυ που ζήσαμε την αυθεντική urban Mexican εμπειρία, δίπλα στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Ένας τσολιάς στο ποτήρι μας!

Το O/PURIST είναι το τσίπουρο που αγαπήσαμε όχι μόνο με την πρώτη γουλιά αλλά και με την πρώτη ματιά.

To CTC μετακόμισε. Πλέον όλοι οι γευστικοί δρόμοι οδηγούν στον Κεραμεικό

Μια ιστορική αυλή του αθηναϊκού κέντρου γίνεται το καλύτερο background για το γαστριμαργικό ταξίδι που έχει ετοιμάσει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Το KAPU στην Κυψέλη δεν είναι ακόμα ένα μικρό café

Στον αριθμό 9 της οδού Ζακύνθου, έκανε την εμφάνισή του ένα café που φιλοδοξεί να κάνει τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, να δουν τον καφέ ως απόλαυση.

Το πιο εναλλακτικό παγωτό της Αθήνας το έφτιαξαν μια γραφίστρια κι ένας φωτογράφος

Από το Βερολίνο στα Εξάρχεια, το Cats and Monsters υπόσχεται κάτι περισσότερο από μια μικρή γιορτή στον ουρανίσκο σου.

Οι γευστικές μνήμες του Φώτη Σεργουλόπουλου ξυπνούν τα πιο νοσταλγικά συναισθήματα

Ένα απόγευμα στον κήπο του Artisanal μιλήσαμε για τα παιδικά του χρόνια γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, τις πρώτες του (αποτυχημένες) μαθητικές απόπειρες μαγειρικής και τους λόγους που ένα εστιατόριο δεν πρέπει να είναι μόνο μια επιχείρηση.

Η Γαλιάντρα ήρθε στο Μεταξουργείο για να ξανακάνει τις καντίνες κουλ

Η πλατεία Αύδη έγινε το καλύτερο σκηνικό για το νέο γευστικό εγχείρημα της Γωγούς Δελογιάννη, που μαζί με την Νέλλη Μποφίλιου και τον Μιχάλη Δημάκο αποφάσισαν να μετατρέψουν μια εγκαταλειμμένη αυλή σε hot προορισμό για όσους αγαπούν το street food.

Η Αθήνα Έχει Λαλήσει Ήδη

Δίπλα στην Τεχνόπολη, η Βάσια Κεβρικοσαίου με τη σεφ Δήμητρα Κυλάκου κάνουν την ηθική, γυναικεία επιχειρηματικότητα υπερήφανη, φέρνοντας αυτό που έλειπε από την πρωτεύουσα. Το «Τρεις Λαλούν» έκανε χαμό στα social media και η Popaganda δοκίμασε πρώτη.

To Bateau Ivre ταξιδεύει στην Κυψέλη

Ένα νέο all day bistro ήρθε στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης και γέμισε με γεύσεις και αρώματα τη γειτονιά.

Γιώργος Λαΐδης: Θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι παθιασμένος με το καλό φαγητό

Ο γνωστός σεφ αγαπάει τους πειραματισμούς όσο και την απλότητα και του αρκεί ένα φρέσκο ψάρι, χόρτα, τηγανητό καλαμάρι, ούζο και καλή παρέα.

Delivery το Πάσχα γίνεται; Γίνεται!

Αν η απαγόρευση μετακινήσεων σας κρατάει μακριά από τις οικογενειακές σπεσιαλιτέ και δεν εμπιστεύεστε τις μαγειρικές σας ικανότητες, υπάρχουν λύσεις για λαχταριστή Λαμπρή.

Στο Keenkies οι λουκουμάδες γίνονται αλμυροί και το πεϊνιρλί γλυκό

Στον αριθμό 56 στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια έχει ανοίξει ένα μαγαζί, οι γεύσεις του οποίου θα το κάνουν αγαπημένη στάση στις βόλτες σας στο κέντρο.

Το self-care μου είναι αυτή η υπερτροφή, με την οποία απολαμβάνω τη διαφορά, κάθε φορά

Έχει λαχταριστή γεύση και συνδυάζει δεκάδες θρεπτικά συστατικά. Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι κάτι που δεν λείπει από το σπίτι μου, ειδικά την περίοδο της Σαρακοστής.

Τα καλύτερα πολίτικα τσουρέκια της Αθήνας

Για όσους δεν έχουν την υπομονή που απαιτεί η χειροποίητη εκδοχή τους, ευτυχώς υπάρχουν ζαχαροπλαστεία που εδώ και χρόνια τιμούν την πολίτικη παράδοση.

Στο Flour of Youth τα γλυκά πασπαλίζονται με χρυσόσκονη και νοστιμιά

Στο νούμερο 91 της οδού Βεΐκου στο Κουκάκι, υπάρχει ένα κρυμμένος «κήπος» απ' όπου αναδύονται μυρωδιές βανίλιας, μαστίχας και σοκολάτας.

Δοκιμάσαμε το σαρακοστιανό μενού του Hoocut

Και σκεφτόμαστε σοβαρά να κρατήσουμε τη νηστεία όλη τη χρονιά.

Το Sando φέρνει το ιαπωνικό street food στο κέντρο της Αθήνας

Ένα pop up delivery only project έφτασε στην καρδιά της πρωτεύουσας για να κάνει και από τους πιο δύσπιστους ν' αγαπήσουν την ιαπωνική κουζίνα.

Zoom στον Ήλιο με Πλωμάρι

Στην Popaganda επιλέγουμε ηλιόλουστα ελληνικά backgrounds για να ζουμάρετε με την παρέα σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας, σχεδιάζοντας τις επόμενες διακοπές σας και απολαμβάνοντας ήλιο, Πλωμάρι και ουζομεζέδες που διαλέξαμε για εσάς.

Μίλα μου για roadtrips

Αν είσαι άνθρωπος με ψυχή 25άρη, ανήσυχος και έτοιμος για δράση, τότε είσαι ο άνθρωπος των roadtrips. Μέχρι λοιπόν να μπορέσεις ν’ απολαύσεις το επόμενο, βάλε ένα τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο κι έλα μαζί μας να σου μιλήσουμε για roadtrips.

Οι premium τσικουδιές 35Ν φέρνουν την Κρήτη στην παρέα μας

Από τον Πηγιανό Κάμπο φτάνουν στο ποτήρι μας τέσσερις ποικιλίες που κάθε γουλιά τους μοσχοβολά Κρήτη. Και τις απολαμβάνουμε πάντα με συντροφιά. Ποτέ μονάχοι.

Μπορεί, Κωνσταντίνε Δήμουλα, το Έθιμο της Τσικνοπέμπτης Να Γίνει Φυτοφαγικό;

O vegan food blogger απαντάει στην Popaganda με πέντε νόστιμες συνταγές φτιαγμένες αποκλειστικά από φυτά και μιλάει για την ολική φυτοφαγία σαν στάση ζωής, για την πρόκληση Vegan22 Greece και το κανάλι του στο YouTube με όνομα "Beets me"!

Στο Roosters θέλουν ο καφές να σταματήσει να είναι ρουτίνα και να γίνει απόλαυση

Στη γωνία της 25ης Μαρτίου και της Κώστα Βάρναλη στο Περιστέρι υπάρχει πια ένα μαγαζί που θυμίζει Σκανδιναβία και σερβίρει εκλεκτές ποικιλίες καφέ από προσεκτικά διαλεγμένες φάρμες σε Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική.

Τέσσερα σπιτικά κοκτέιλ για να γίνει το σαλόνι σας η νέα αγαπημένη σας μπάρα

Μπορεί τα μπαρ να είναι κλειστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθούμε όλες τις μικρές χαρές της παλιάς μας καθημερινότητας. Τώρα μπορείς να γίνει κι εσύ bartender και μάλιστα πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις.

Να βρείτε κάποιον να σας φέρεται όπως ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης στο χαρούπι

Στη «Χαρουπιά» γεύσεις από όλο τον κόσμο τυλίγονται σε μια πίτα από χαρούπι.

Pizzaslut: Η νέα γκουρμέ πίτσα της Αθήνας αποδείχτηκε εθιστική

Φτιάχνεται μέσα σε ένα μπαρ-στέκι της Πλατείας Καρύτση, ακολουθεί τη ναπολιτάνικη σχολή αλλά δεν θέλει τον τίτλο της «αυθεντικής ιταλικής», έχει ζυμάρι αέρινο και φροντίζει να μην αφήσουμε στεφάνι στο κουτί.

“Alex Cooks At Home” & “Aleria Weekend at Home”: Δύο σπουδαίοι σεφ μας έχουν νόστιμα νέα

O Αλέξανδρος Τσιοτίνης αποφάσισε να ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του και ο Γκίκας Ξενάκης φέρνει στο σπίτι μας την νέα ελληνική κουζίνα.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.