ΓΕΥΣΗ

Το Μeno Male μας ταξιδεύει στην καρδιά του νόστιμου Μιλάνου με στάση στο Κουκάκι

Το νέο ιταλικό της Αθήνας προσφέρει αυθεντική ιταλική κουζίνα από το πρωί και θέλει να αποτελέσει έναν προορισμό για χαλάρωση και καλό φαγητό όλη μέρα.

Το μe είναι η νέα στάση για υγιεινό πρωινό στο κέντρο της Αθήνας

Το μe ακολουθεί τη νέα τάση που θέλει το υγιεινό φαγητό να είναι ελκυστικό και πραγματικά νόστιμο, ψήνει υπέροχα κέικ και σερβίρει βιολογικά αυγά μέχρι το βράδυ.

Ιστορίες από τους αμπελώνες της νοτιοδυτικής Γαλλίας

Eξόρμηση στο Cognac με αφορμή το premium τζιν G'Vine.

Το Λοκάλι συστήνεται ως «ελληνική pub» σε έναν χώρο που έχουμε αγαπήσει με διαφορετικό τρόπο στο παρελθόν

Στον χώρο που κάποτε κόβαμε εισιτήριο για το Σινέ Ψυρρή, μια από τις ωραίες νέες αφίξεις των τελευταίων χρόνων έρχεται με πρωτότυπες ιδέες σε φαγητό-ποτό για να καθιερωθεί ως το μέρος που τα κεφτεδάκια πάνε με το gin tonic.

Τα φιλιά όλα είναι καλά απλά μερικά είναι καλύτερα από τ’ άλλα

Εσύ θα γίνεις μέρος της ευγενικής ενέργειας του Southern Comfort, δίνοντας το φιλί σου για καλό σκοπό;

Το Meatropoleos 3 αναθεωρεί το Σύνταγμα. Γευστικά μιλώντας, πάντα!

Μπορεί να άλλαξε μενού και εικόνα, διατηρεί όμως τα αγαπημένα πιάτα και τις χαλαρές συνθήκες απόλαυσης του καλού φαγητού.

Δροσερές καλοκαιρινές νύχτες με την Kayak

Σας παρουσιάζουμε σενάρια απόλαυσης στη θερινή Αθήνα.

Back to the Roots Cocktail Competition 2019

Τα Roots διοργάνωσαν διαγωνισμό με ελληνικές «ρίζες» στο εξωτερικό για τέταρτη φορά.

Στο «Sea of Tastes» η ελληνική κουζίνα ανταγωνίζεται τη θέα της θάλασσας.

Η ιστορία του εστιατορίου του «Porto Valitsa» είναι βγαλμένη από ξυλόφουρνο.

10 καλοκαιρινά φαγητά που ταιριάζουν απόλυτα με μπύρα

Εσείς βάζετε την παρέα και εμείς τις νόστιμες προτάσεις που θα ταιριάξουν άψογα με τα τσουγκρίσματά σας.

Η νέα πιτσαρία της Αθήνας είναι μικρή σε τετραγωνικά αλλά ΤΖΑΪΑΝΤ σε γεύση

Στο Κουκάκι φτιάχνεται μια πίτσα που θέλει να είναι περισσότερο ελληνική παρά ιταλική, που μας θυμίζει με μερικές συνταγές παραδοσιακά φαγητά και με το όνομά της παραπέμπει σε αμίμητες εποχές της εγχώριας τηλεόρασης.

Τι κάνει ένας Gigifioggos στο Περιστέρι;

Το νέο wine bar των Δυτικών μας μεταφέρει με τη διακόσμησή του στο μεσοπολεμικό Παρίσι, μας ταξιδεύει σε 16 χώρες με την οινική λίστα του, σερβίρει νόστιμες τραγανές γαρίδες και εκλεκτά τυριά υπό τους ήχους του Έλβις Πρίσλεϊ και της Τζένης Βάνου.

Πριν από δέκα χρόνια, η δημιουργία μιας μικροζυθοποιίας στην Εύβοια έμοιαζε σαν ένα τρελό όνειρο

Όλα ξεκίνησαν για τη Septem, όταν δύο αδέρφια δημιούργησαν τη δική τους γαστρονομική και έντονα αρωματική μπύρα που έλειπε από την ελληνική αγορά. Από τότε αναζητούν διαρκώς μοναδικές ποικιλίες λυκίσκου απ’ όλο τον κόσμο και κερδίζουν βραβεία.

To ΦΙΤΑ τελικά, κάπως δικαιολογημένα, είναι το εστιατόριο που συζητά όλη η Αθήνα

Το νέο νόστιμο εγχείρημα της Αθήνας αναδεικνύει την ποιοτική πρώτη ύλη αλλάζοντας κάθε μέρα μενού αναλόγως με το τι καλό βρίσκουν στις αγορές οι μάγειρες του που κυνηγάνε το καλό ψάρι και παραλαμβάνουν κρέατα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Φαγητό & Ποτό στην Αθήνα: Δύο (διαφορετικές) γευστικές στάσεις στο Χαλάνδρι και μία στην Καλλιθέα με πολλά νόστιμα νέα

Δοκιμάσαμε ένα plant based burger και αυθεντικό cannoli, vegan pancakes και cold-pressed χυμούς, καλαμάρι με ριζότο thai curry, μια διαφορετική tiramisu και αναμεταδίδουμε.

Μπορείς να φανταστείς τα καλύτερα ελληνικά κοκτέιλ μπαρ να φτιάχνουν συναρπαστικά κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα;

Το δεύτερο Φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου

Τίτλοι τέλους για το Chez Lucien στα Άνω Πετράλωνα…

Θα μας λείψεις κρεμμυδόσουπα, θα μας λείψεις entrecôte.

Το Simul και η ιστορία της συντροφικότητας

Εντυπώσεις από το θερινό μενού του σεφ Νίκου Θωμά.

Granello: Η νέα πίτσα του κέντρου που μας έχει ξετρελάνει

Με ναπολιτάνικη φιλοσοφία, εκλεκτά υλικά και το πιο αγνό ζυμάρι, ο Κυριάκος Λιοδάκης έφτιαξε στα 25 του χρόνια τη νέα πίτσα της πόλης που συζητιέται.

Στο φετινό Athens Street Food Festival θα χρειαστείς την παρέα σου, το φαγητό σου, την ΑΛΦΑ σου

Όσα είδαμε, φάγαμε και ήπιαμε στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού της Αθήνας καθισμένοι αναπαυτικά στο πιο δροσερό περίπτερο που συναντήσαμε στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Στο Bock θα βρείτε 70 ετικέτες μπύρας από όλο τον κόσμο σε ένα κτίριο του Μεσοπολέμου

To «κριάρι» του Bock, μια ανάσα από την Ακρόπολη, γεμίζει πάντα τα ποτήρια σας με ξεχωριστές μπύρες και προσφέρει λαχταριστά πιάτα και μπέργκερ που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Φαγητό & Ποτό στην Αθήνα: Φάγαμε και ήπιαμε στις ταράτσες των ξενοδοχείων με θέα την Ακρόπολη

Τα ξενοδοχεία της πόλης μας δίνουν γαστριμαργικούς λόγους προκειμένου να τα επισκεφθούμε και να γευματίσουμε με την πιο πολυπόθητη θέα.

ΜΑΜΟΣ, μια start-up της εποχής της

Η ιστορία του Πέτρου Μάμου έχει συστατικά που θα ζήλευε κάθε επιχειρηματίας του σήμερα.

Street Food Festival: Το Αλφαβητάρι Από το Άλφα έως την ALFA

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού τη Aθήνας.

Το Folk είναι ο νέος χώρος της Αθήνας με φαγητό και design που θα συζητηθούν

Με σκανδιναβική αισθητική, καλιφορνέζικες αναφορές στο φαγητό, χειροποίητα προϊόντα στην κουζίνα και εξαιρετικό καφέ η νέα άφιξη της πόλης για καφέ, brunch και βραδινό είναι πραγματικά χαλαρή και άκρως προσεγμένη στην λεπτομέρεια, ταυτόχρονα.

Βαμμένα κόκκινα αυγά… με Νίκη

O Θανάσης Σωτηρίου που βρίσκεται στο τιμόνι της βιοτεχνίας βαφών αυγών Νίκη, μας μίλησε για την ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης που αγαπάει όλη η Ελλάδα.

Στο Ergon House, ψωνίζεις, τρως, πίνεις και αν νιώσεις κούραση, κοιμάσαι κιόλας

Το πρωτό foodie hotel στον κόσμο που έχουν πρόσβαση όλοι, ένοικοι και μη, βρίσκεται στην Αθήνα, επικεντρώνεται στην φρέσκια και δυσεύρετη πρώτη ύλη και επικεντρωμένο στο ελληνικό φαγητό πλαισιώνει τη φιλοξενία που προσφέρει.

To Bar Engage προσγειώνεται για τέταρτη χρονιά στη Λάρισα

Guest bartendings, pop up bars, parties, σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες και masterclasses θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ό,τι πιο καινούργιο και πρωτοποριακό συμβαίνει στην Ελλάδα και διεθνώς στη σκηνή του cocktail
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.