Categories: ΓΕΥΣΗ

COYA Mykonos: Μια νέα γαστρονομική πρόταση φέρνει το πνεύμα της Λατινικής Αμερικής στο κυκλαδίτικο ταπεραμέντο

Φέτος το καλοκαίρι, το πολυβραβευμένο lifestyle luxury Group COYA παρουσιάζει το νέο του εστιατόριο στον πιο δημοφιλή και περιζήτητο ελληνικό καλοκαιρινό προορισμό, τη Μύκονο. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, το COYA Mykonos ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στην καρδιά της παλιάς πόλης, στα Ματογιάννια, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα χρώματα και τα αρώματα του πολιτισμού των Ίνκας και της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας. 

Το COYA Mykonos αποτελεί τη νέα υψηλού επιπέδου πρόταση της Μυκόνου που φέρνει το πνεύμα της Λατινικής Αμερικής στο κυκλαδίτικο ταπεραμέντο, με στόχο να προσφέρει καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες που απογειώνουν τις αισθήσεις, αλλά και να μυήσει τους επισκέπτες στην περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα. Στο υπαίθριο εστιατόριο και τα δύο Pisco Bar & Lounges, οι επισκέπτες του COYA Mykonos θα μπορούν να απολαύσουν χαλαρά γεύματα με την παρέα τους που θα τους ταξιδέψουν σε έναν διαφορετικό κόσμο απόλαυσης γεμάτο έντονα χρώματα και αυθεντικές γεύσεις, καθιστώντας το COYA Mykonos ως τον απόλυτο προορισμό για λαμπερές βραδιές με μυκονιάτικο αέρα. 

Με υψηλής ποιότητας ήχου μουσική σε έντονους ρυθμούς, τo COYA Mykonos υπόσχεται να δημιουργήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα σε κάθε μυκονιάτικη βραδιά. Οι DJ του COYA από όλη την υφήλιο ανεβαίνουν στα decks του μαγαζιού για να ξεσηκώσουν το κοινό μέσα από τη μουσική τους, ενώνοντας διαφορετικές μουσικές κουλτούρες και συνδυάζοντας ήχους όπως electronica, Latin, house και downtempo.

Το COYA Mykonos γίνεται ο πιο πολύ-αναμενόμενος προορισμός του καλοκαιριού, όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για όσους αναζητούν αξέχαστες, συναρπαστικές γεύσεις. Εμπνευσμένο από την αυθεντική fusion κουζίνα του Περού, το μενού παρουσιάζει ελαφριές γεύσεις, πολύχρωμα και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα με τα φρεσκότερα υλικά από ντόπιους προμηθευτές. Στο μενού του COYA Mykonos παρουσιάζεται το δημοφιλές πλέον sharing concept με signature πιάτα της Περουβιανής κουζίνας που συνδυάζουν ιαπωνικές, κινέζικες και ισπανικές τεχνικές μαγειρικής, ενώ υπάρχουν και αρκετές επιλογές από εποχιακά πιάτα που αναδεικνύουν τις λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ με μεσογειακές επιρροές, όπως το Berengena tacos με μελιτζάνα, γιαούρτι και φέτα, και το Cazuelas Frutos del Mar με αστακό, καλαμπόκι, κριθαράκι και την καυτερή ποικιλία πιπεριάς aji limo. 

Όσο για το διάσημο εθνικό ποτό του Περού, το Pisco, θα πρωταγωνιστεί στη λίστα των καλοκαιρινών cocktail, με το πλέον περιζήτητο signature cocktail του COYA, το Pisco Sour, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να το επιλέξουν και σε εναλλακτικές εκδοχές όπως φράουλα με μέντα αλλά και βατόμουρο με βανίλια. Ο κατάλογος θα διαθέτει επιπλέον signature cocktails αποκλειστικά του COYA Mykonos, καθώς και δροσιστικές προτάσεις που συνδυάζουν ευφάνταστα το Pisco του COYA με σπάνια αρώματα και κλασικές συνταγές που θα ξαφνιάσουν με τις φρέσκες, απρόσμενες εκδοχές τους.

Το COYA Mykonos ανοίγει τις πόρτες του με δέσμευση απέναντι στην προστασία των πελατών, καθιστώντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, του προσωπικού και των συνεργατών του. Η λειτουργία του εστιατορίου θα ακολουθεί όλα τα μέτρα και τις οδηγίες που αφορούν τους κανόνες υγείας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας των τοπικών και εθνικών αρχών. 

Το COYA Mykonos έρχεται να ενταχθεί στο εντυπωσιακό portfolio πολυτελών προορισμών του Ομίλου COYA, με τοποθεσίες όπως το London Mayfair και το London City, το Dubai, το Abu Dhabi, το Monte Carlo και το Παρίσι, και προμηνύεται να γίνει η νέα γαστρονομική επιλογή του διεθνούς jet-set στη Μύκονο.

Ο Oliver Flamant, CEO του COYA Global ανέφερε σε δήλωση του: «Το να φέρουμε το COYA στην Ελλάδα, έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, είναι κάτι που ανέκαθεν μας συνάρπαζε. Το COYA Mykonos θα δώσει ώθηση και ενέργεια και θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε ολόκληρη την οικογένεια του COYA, ενώ αποτελεί και ένα προσεκτικό βήμα στο σχέδιο εξάπλωσης του Ομίλου που ενορχηστρώνεται από τον Jean-Francois Casanova, CEO της Dream International. Το COYA Mykonos είναι μια μικρή γεύση από τα όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον».

Αυτό το καλοκαίρι, κάθε βραδιά θα είναι μοναδική στο COYA Mykonos με signature plates από το Περού, Pisco Sours, μυθικά πάρτι και live μουσική στην καρδιά των Κυκλάδων. 

Τα απόλυτα μυκονιάτικα βράδια είναι τώρα στο COYA Mykonos!

Σχετικά με το COYA:

Το COYA αποτελεί έναν πολύ-βραβευμένο Luxury & Lifestyle Όμιλο Εστιατορίων, που προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, αρώματα και γεύσεις προερχόμενες από την Λατινική Αμερική, σε όλο τον κόσμο. Μέσα από συνεχή αναζήτηση συναρπαστικών γεύσεων και εμπειριών το COYA μεταφέρει τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι των αισθήσεων, συνδυάζοντας τη ζωηρή, δημιουργική και μοντέρνα κουζίνα του Περού με την μουσική και την τέχνη καθώς και με εκδηλώσεις που φιλοξενούν τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Με εκκίνηση στο Mayfair του Λονδίνου το 2012, το COYA επεκτείνεται σε πέντε ακόμη τοποθεσίες ανά την υφήλιο, το Dubai, το Abu Dhabi, το Angel Court του Λονδίνου και το Μόντε Κάρλο, με το Παρίσι να προστίθεται στο portfolio το καλοκαίρι του 2019. Το COYA Mayfair πρόσφατα βραβεύτηκε ως “Venue of the Year 2019” στα υψηλού κύρους βραβεία του Λονδίνου, London Lifestyle Awards, μια αναγνώριση της αφοσίωσης του εστιατορίου, του μπαρ και του ιδιωτικού member’s club στο να προσφέρει αξιόπιστα παγκοσμίου υψηλού επιπέδου φαγητό και ποτό σε ένα πανέμορφο σκηνικό με φιλική ατμόσφαιρα. 

Οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, 84600 Μύκονος. Δευτέρα-Κυριακή: 7:30μμ – 3:00πμ. Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com
POPAGANDA