ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Mystic στο Παγκράτι ανανεώνει το μενού με Μεσογειακά πιάτα ημέρας… μμμ!!!

Η επιχείρηση που σύστησε την πίτσα, τα ζυμαρικά και το λάδι κάνναβης στους Αθηναίους, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις νέες γεύσεις που έχει προσθέσει στον κατάλογό της.

Αναζητώντας τον καλύτερο νέο σεφ του κόσμου

O Φώτης Βαλλάτος ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει έναν εκ των τελικών του S.Pellegrino Young Chef 2020 Regional Finals, του σημαντικότερου διεθνή διαγωνισμού ανάδειξης νέων σεφ και εντυπωσιάστηκε από το πολύ υψηλό επίπεδο.

Juicy Lucy: Ο πεζόδρομος της Ζεύξιδος μπορεί να υπερηφανεύεται για τα burgers του!

Το γευστικό πείραμα της Φλώρας και του Λευτέρη σβήνει το πρώτο του κεράκι στη Θεσσαλονίκη!

«Ρακόρ», αυτό που εννοούμε όταν λέμε Μικρό Εστιατόριο Πόλης

Πάντα φιλόξενο στον Κεραμεικό, δε μας αφήνει να βαρεθούμε με τα πιάτα ημέρας και τις βελουτέ σούπες του, ενώ βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση καλής πρώτης ύλης για να μας προσφέρει νέα δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

Gargaretta: Ένα μοντέρνο bistrot σερβίρει σφακιανή πίτα για brunch και μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο

Στη σκιά της Ακρόπολης, υπάρχει ένα bistrot με ψαγμένη οινική λίστα και πολύ ωραία και προσιτά πιάτα, ένα χώρος που ξεφεύγει από τα τουριστικά κλισέ της περιοχής.

Στα πιάτα της Migada συναντώνται τα ταξίδια του Μάρκο Πόλο και του Βάσκο ντα Γκάμα

Στο στενό της Πραξιτέλους, εκεί όπου συμβαίνουν τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα της πόλης, έχει προστεθεί τους τελευταίους 8 μήνες ένα μαγαζί που οι μυρωδιές του δεν σε αφήνουν να το προσπεράσεις.

Το Park Bench έχει όσα ζητάμε από μια χαλαρή έξοδο για φαγητό

Μια gastro pub με ετερόκλητη, δημιουργική κουζίνα στο Κουκάκι βγάζει τα τραπέζια της σε μια όμορφη πλατεία και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Το Park Bench είναι ένα από τα πιο ιδανικά-value for money μέρη για να φας νόστιμα στην Αθήνα.

Με το νέο Flower, o Χολαργός βρήκε την πίτσα του

Το αγαπημένο νόστιμο στέκι της Πλατείας Μαβίλη πήρε τα ραμποτέ του και την 70s αισθητική του, την λεπτή ζύμη αλλά και τις deep dish πίτσες του και άνοιξε ένα νέο δεύτερο σπίτι στα Βόρεια.

Μεσογειακή κουζίνα και αποθεωτικό ηλιοβασίλεμα στο Myhtos by Divani

Φρέσκα θαλασσινά και all time classic επιλογές σε κρέας σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το Meatropoleos 3 αναθεωρεί το Σύνταγμα. Γευστικά μιλώντας, πάντα!

Μπορεί να άλλαξε μενού και εικόνα, διατηρεί όμως τα αγαπημένα πιάτα και τις χαλαρές συνθήκες απόλαυσης του καλού φαγητού.

Στο «Sea of Tastes» η ελληνική κουζίνα ανταγωνίζεται τη θέα της θάλασσας.

Η ιστορία του εστιατορίου του «Porto Valitsa» είναι βγαλμένη από ξυλόφουρνο.

To ΦΙΤΑ τελικά, κάπως δικαιολογημένα, είναι το εστιατόριο που συζητά όλη η Αθήνα

Το νέο νόστιμο εγχείρημα της Αθήνας αναδεικνύει την ποιοτική πρώτη ύλη αλλάζοντας κάθε μέρα μενού αναλόγως με το τι καλό βρίσκουν στις αγορές οι μάγειρες του που κυνηγάνε το καλό ψάρι και παραλαμβάνουν κρέατα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το Simul και η ιστορία της συντροφικότητας

Εντυπώσεις από το θερινό μενού του σεφ Νίκου Θωμά.

Pat Pong – Η urban εκδοχή του ταϊλανδέζικου street food

Δοκιμάσαμε το μενού στο Thai εστιατόριο της οδού Λεβέντη που υπόσχεται να κάνει το Kολωνάκι hot and steamy.

MISIFU: Ο κεραμιδόγατος που αγάπησε τη μεσογειακή κουζίνα

Μίνιμαλ αισθητική και comfort γεύσεις, στο Παλαιό Ψυχικό.

Mama Roux: Εκεί που έμαθε η Αθήνα να τρώει brunch

Κάθε Κυριακή, στην οδό Αιόλου, συντελείται ένας γαστρονομικός θεσμός της σύγχρονης Αθήνας.

Σπύρος-Αντώνης: Από το 1975, μια ταβέρνα στα Άνω Πατήσια χορταίνει με τα μαγειρευτά και τα ψητά της όλη την Αθήνα

Από παίκτες της ΑΕΚ μέχρι πολιτικούς, από γείτονες μέχρι Ιταλούς φοιτητές, όλοι συγκινούνται από τα σαλιγκάρια στιφάδο, το κοκκινιστό μοσχαράκι, το μπιφτέκι και το συκώτι σε ένα στέκι πραγματικά αναλλοίωτο στον χρόνο.

9 λόγοι για να δοκιμάσεις το νέο μενού του Rock n Roll

Το στέκι της Λουκιανού δεν είναι μόνο για ποτό και χορό αλλά και για να δοκιμάσετε το καταπληκτικό φαΐ που σερβίρει.

Frater & Soror: Μόλις άνοιξε στο Παγκράτι η αδελφότητα του καλού φαγητού και του απολαυστικού τζιν με τόνικ

Μια νέα «τζιντονερία» και το υπόγειο ΦΒΚ κάνουν ακόμα πιο ντελικάτη την Πλατεία Προσκόπων.

Στο Kinjo το προτιμούν “raw like sushi”

Το νέο ασιατικό entry σε έναν μίνιμαλ χώρο στην γειτονιά των Βριλησσίων επαναδιαπραγματεύεται τις ιαπωνικές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές από τα χέρια του σεφ Νίκου Πολιτάκου, και φεύγοντας θα σας κάνει να πείτε "Arigato".

Πώς γίνεται ότι τρως στα TGI Fridays™ να είναι νόστιμο;

Δοκιμάσαμε τη νέα μπίρα IPA, τα νέα κοκτέιλ, τα καινούρια πιάτα και αναζητήσαμε την απάντηση στην ερώτηση του τίτλου.

Rock N’ Roll: Φάγαμε κάτω από τον διασημότερο πολυέλαιο της Αθήνας

O Χριστόφορος Πέσκιας ανέλαβε την κουζίνα και παρουσιάζει ένα μενού μεταξύ comfort foοd και ντελικάτων γαστρονομικών επιλογών.

To νέο μενού του Sense Restaurant

Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με θέα ... την Ακρόπολη!

Οι μαύρες ταλιατέλες του School Pizza Bar θα σε κάνουν να αναφωνήσεις, Mamma Mia!

Τα πιο νόστιμα «θρανία» της πρωτεύουσας βρίσκονται στην Αγίας Ειρήνης, αλλάζουν μενού κι εσύ θα θες να το μάθεις παπαγαλία.

Στη νέα Taverna της Αθήνας θα βρείτε την ελληνική κουζίνα που έχετε αγαπήσει

Το νέο pop up εστιατόριο του bios είναι μια καταβύθιση στις καλύτερες γευστικές μας αναμνήσεις. Μας ξεναγεί σε αυτές η Γωγώ Δελογιάννη.

Στο Spitjack η Σούβλα Έγινε Γκουρμέ…

Ανταπόκριση από τη νέα ροτισερί στο «γαστρονομικό χωριό» του Συντάγματος που βγάζει τη σούβλα από το πασχαλινό κάδρο και τη φορτώνει με τραγανή πάπια και νόστιμη πορκέτα σε έναν από τους πιο κομψούς μικρούς χώρους της αθηναϊκής εστίασης.

Ελλούδα: Eλληνική και κυπριακή κουζίνα συναντιούνται σε ένα μοντέρνο εστιατόριο πόλης

Στη νέα άφιξη της πολυσύχναστης οδού Αρχελάου, τρεις άνθρωποι με εμπειρία στην εστίαση έχουν δώσει έμφαση στο κρέας και προσφέρουν γεύσεις που ξεχωρίζουν χωρίς να μας είναι άγνωστες.

Η Lola της Τρούμπας δεν βγαίνει στο λιμάνι αλλά έχει Tapas Bar

Το πειραιώτικο στέκι που ξεκίνησε την αναβίωση της περιοχής προσέθεσε κουζίνα και πλέον, αποτελεί τον απόλυτο all day προορισμό για καφέ, φαγητό και ποτό που παντρεύει τον Πειραιά του χθες και του σήμερα.

Το Λαΐνι φέρνει όλα τα καλά της Κρήτης σε ένα στενό του Κεραμεικού

Δύο παιδικοί φίλοι από το Τυμπάκι Ηρακλείου έφτιαξαν ένα καφενείο με γνήσιους κρητικούς μεζέδες, άφθονη ρακή, κρασί και κυριακάτικες βεγγέρες που θέλουν να θυμίζει την πατρίδα τους.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.