Το Σάββατο και την Κυριακή στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου το Baba Au Rum (νο.30 στη λίστα “World’s 50 Best Bars”) και η ελληνική ομάδα του Difford’s Guide (“Best Cocktail Writing Publication in the World”) διοργανώνουν το Athens Rum & Whisky Festival 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Μέσα από τις δράσεις του φεστιβάλ δύο από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα των καταναλωτών και των bartenders, το ρούμι και το ουίσκι, θα αποκαλύψουν στο κοινό την βαθιά τους ιστορία και κληρονομιά, την μοναδικότητα, αλλά και τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά brand σε ρούμι και ουίσκι, στο βασικό κομμάτι του Φεστιβάλ, να εξερευνήσουν σπάνιες ετικέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ultra Premium Lounge και να μάθουν να φτιάχνουν διάσημα classic cocktails, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών μέσω της πλατφόρμας του Fun Cocktail Making. Παράλληλα, θα υπάρχουν σεμινάρια και γευσιγνωσίες για κάθε επίπεδο, η δυνατότητα συνομιλίας με τους πλέον ειδικούς για το ρούμι, το ουίσκι και τις κατηγορίες τους, ενώ η γευστική δοκιμή και η συνολική εμπειρία μπορεί να εμπλουτιστεί με το να συνδυάσει κανείς το αγαπημένο του απόσταγμα με πούρο και σοκολάτα.

Στον εξωτερικό χώρο του Hilton Athens, δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα και  για τις δύο ημέρες, θα στηθούν δυο pop-up bar (ένα whisky bar και ένα rum bar). Σε αυτούς τους χώρους ορισμένα από τα διασημότερα μπαρ της Ελλάδας και του εξωτερικού θα σερβίρουν σε ειδική τιμή, δικές τους δημιουργίες με ρούμι και ουίσκι (τα pop-up bar, μπορεί να τα επισκεφθεί κάποιος ανεξάρτητα από το υπόλοιπο Φεστιβάλ).
Επίσης θα λειτουργεί πωλητήριο προκειμένου οι επισκέπτες, κατά την αποχώρηση, να προμηθευτούν το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής τους.

Η Popaganda σας κάνει δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την είσοδό σας στο Athens Rum % Whiskey Festival. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Οι 5 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. 

Hilton Athens: Αίθουσες Thalia, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα

Σάββατο και Κυριακή, 22 & 23 Σεπτεμβρίου, ωράριο: 14:00-22:00

Είσοδος: 8 ευρώ (μονοήμερο εισιτήριο), 12 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr