εξωγηινοι ποδοσφαιρο

Μυστηριώδη σύμβολα εμφανίστηκαν στην Times Square της Νέας Υόρκης, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Λονδίνο μαζί με τη φράση Winner takes Earth. Έντεκα μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι με βαμμένα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους στις εξέδρες των γηπέδων της Μπάγερν, της Τσέλσι και της Γιουβέντους. Μετά από αυτά, καταλάβαμε ότι ο ποδοσφαιρικός μας πλανήτης απειλείται. Εξωγήινοι επισκέφθηκαν τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Φραντς Μπεκενμπάουερ που στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να κατακτήσουν τη γη, όχι όμως μέσω παραδοσιακών μεθόδων με διαστημόπλοια, λέιζερ και high tech εξοπλισμό, αλλά ποδοσφαιρικά.

http://youtu.be/ycCSdo51kD4

Έντεκα αυτοί έντεκα εμείς, έπαθλο η Γη.

Ο Μπεκενμπάουερ ανέλαβε να ετοιμάσει μία μεικτή κόσμου να μας υπερασπιστεί, τους Galaxy 11 και σήμερα θα αποκαλυφθεί το όνομα του πρώτου παίχτη. Κι αν όλο αυτό είναι απλά μία viral υπερπαραγωγή εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας που έρχεται όλο και πιο κοντά, πως θα ήταν αν η τύχη μας οριζόταν από έναν τέτοιο αγώνα;

Προσωπικά θα του πρότεινα μια άκρως επιθετική ομάδα, με σύστημα 3-2-2-3, ώστε να εκμεταλλευτούμε ότι καλύτερο διαθέτουμε ως Γη απέναντι στο άγνωστο του επίδοξου κατακτητή.

Tέρμα: Ο Κασίγιας θα ήταν ιδανικός, αλλά έχοντας χάσει τη θέση του στη Ρεάλ χάνει και πόντους για την εντεκάδα. Έτσι, φύλακας – άγγελος του γήινου πολιτισμού θα είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, για τον οποίο συζητείται ήδη αν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Νόιερ έχει πολλά να μάθει ακόμα.

Άμυνα: Δύο χρόνια πριν ο Πουγιόλ θα ήταν αρχηγός μίας τέτοιας ομάδας, τώρα όμως είναι σχεδόν πάντα τραυματίας. Απορρίπτουμε Σέρχιο Ράμος και Πέπε γιατί είναι αντιπαθητικοί επιρρεπείς στις κόκκινες και καταλήγουμε στους: Τιάγκο Σίλβα που θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, Ζεράρ Πικέ και Βενσάν Κομπανί για να δημιουργήσουν μια αδιαπέραστη αμυντική γραμμή. Αναπληρωματικός ο πασπαρτού Κιελίνι.

Κεντρικοί Μέσοι: Bασικοί θα είναι ο πρώτος στην Ευρώπη σε επιτυχημένα τάκλιν Αρτούρο Βιντάλ, παίχτης που με την ενέργειά του μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, και ο επιβλητικός, γεννημένος για μεγάλα ματς Γιάγια Τουρέ ενώ ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι κερδίζει στα σημεία λόγω φετινής φόρμας τον Σβαϊνστάιγκερ για αναπληρωματικός.

Επιθετικοί μέσοι: Στον δημιουργικό τομέα οι λύσεις είναι πολλές. Όμως τη δεδομένη χρονική συγκυρία, από τη μία η δαιμονισμένη φόρμα του ασταμάτητου Φρανκ Ριμπερί και από την άλλη η κλάση του Mr. Assist Μεζούτ Οζίλ, τους καθιστούν ως πρώτη επιλογή στο να τροφοδοτούν τους καθαρούς επιθετικούς της ομάδας. Θέση έστω και στον πάγκο κρατάμε για τον σκόρερ των μεγάλων γκολ Αντρές Ινιέστα και για τον Ροναλντίνιο, που αν και 33 ετών παραμένει ο παίχτης που με μια μαγική του ενέργεια μπορεί να καθορίσει την έκβαση ενός παιχνιδιού.

Επίθεση: Στην επίθεση υπάρχουν πολλοί που διεκδικούν μια θέση. Βέβαια όταν διαθέτεις την άνεση να έχεις στην ίδια ομάδα τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν το πολυσκέφτεσαι για να τους τοποθετήσεις στα άκρα ώστε να κάνουν τις επελάσεις τους. Τη θέση του καθαρού φορ, τη δικαιούται ο μεγάλος Σουηδός Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που απλά θα πρέπει να μην τσακωθεί με τις υπόλοιπες βεντέτες. Στον πάγκο μεταξύ Φαλκάο και Καβάνι υπερισχύει ο Κολομβιανός.

Μπουφόν

Κομπανί – Τιάγκο Σίλβα – Πικέ

Βιντάλ – Τουρέ

Οζίλ – Ριμπερί

Μέσι – Ζλάταν – Κριστιάνο Ρονάλντο

Πάγκος:  Κασίγιας – Κιελίνι – Ντε Ρόσι – Ινιέστα – Ροναλντίνιο – Φαλκάο – Ρούνεϊ