Σεξ κάτω από τον αττικό ουρανό

Το ότι η Αθήνα είναι ένα μεγάλο υπαίθριο κρεβάτι, είναι κοινό μυστικό. Έτσι ακριβώς (από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα δηλαδή) έχουν μαθευτεί και οι καλύτερες καβάτζες για υπαίθριο σεξ στην πόλη. Πεζός ή με αυτοκίνητο, σε βουνό ή σε θάλασσα, παντρεμένοι ή ξαναμμένα 19χρονα χωρίς αυθαίρετο δώμα στην ταράτσα του σπιτιού, πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για την αδρεναλίνη που προσφέρει το σεξ σε εξωτερικό χώρο. Οι κίνδυνοι πολλοί, σαφέστατα. Πρώτος από όλους, τα αδιάκριτα βλέμματα (το «δε μας βλέπουνε, μας καμαρώνουνε», λυπάμαι ήταν pick – up line στα 90’s, δεν πιάνει πια.). Έπειτα, αν είσαι φυσιολάτρης, κλαράκια, στάχυα, αγκαθωτοί θάμνοι, άμμος, ή αιχμηρά βράχια, στέκονται πολλές φορές εμπόδιο στην απόλαυση (πικρή αλήθεια, μελανιές και γρατζουνιές ανακαλύπτονται αργότερα, στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια του σεξ, πόσα από αυτά μπορούν να σε σταματήσουν, αλήθεια;).

Για ένα πράγμα όμως μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αντισύλληψη και προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα τα έχει αναλάβει το προφυλακτικό DUΟ, αρκεί κι εσύ να το κουβαλάς μαζί σου, ως το νέο σου gadget στο σεξ. Γιατί το σεξ είναι καλύτερο, όταν είναι ασφαλές, παραδέξου το. Και δε σου πα και το άλλο! Το DUO άλλαξε συσκευασία! Αν δε το πήρε το μάτι σου ακόμα στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των φαρμακείων, να σε ενημερώσω, πως πλέον η συσκευασία, είναι μαύρη, δηλαδή το πιο sexy χρώμα της παλέτας. Ένα χρώμα αισθησιακό, μυστηριώδες και σαγηνευτικό, το οποίο αποτελεί το ιδανικό φόντο για το ανανεωμένο DUO που υπόσχεται ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις. Η δεύτερη αλλαγή αφορά στην έμφαση στο σχήμα του κύκλου, που παραπέμπει στο ίδιο το προφυλακτικό. Ως κυρίαρχο σχήμα, ο κύκλος απεικονίζεται και στους 10 διαφορετικούς τύπους της σειράς, με ζωηρά χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια που παραπέμπουν στο κάθε είδος.\

Η τρίτη αλλαγή αφορά στο λογότυπο, για το οποίο δημιουργήθηκε εξ αρχής μία νέα, αισθησιακή γραμματοσειρά που θυμίζει το σχήμα – και συγκεκριμένα 3 διαφορετικές όψεις – ενός προφυλακτικού με αφαιρετικό και μοντέρνο τρόπο, ενώ παράλληλα παραπέμπει σε αισθησιακές καμπύλες.

Βρες τον τύπο προφυλακτικού DUO που σου ταιριάζει και πάμε μια βόλτα στις πιο φημισμένες, αλλά και τις πιο underground καβάτζες της Αθήνας.

  • Νούμερο ένα στις καρδίες μας, ο Λυκαβηττός. Η Αθήνα στο πιάτο (έχουν πάψει πια να γίνονται και συναυλίες στο θέατρο, άρα σημαντικά μειωμένη κίνηση όλα τα βράδια της εβδομάδας) και πέρα από τουρίστες που διψάνε για θέα, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι εκεί πάνω μάλλον για ρομαντζάδα. Δηλαδή για τον ίδιο σκοπό που πας κι εσύ. Δηλαδή οι αναρτήσεις όλων των αυτοκινήτων θυμίζουν r’n’b videoclip. Εδώ, θα μπορούσες να προτιμήσεις το DUO Tighter Fit, για στενότερη εφαρμογή, που επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή. Δεν είμαστε τώρα για να παίζουμε human tetris μέσα στο i10.
  • Άρειος Πάγος, aka «βραχάκια». Από τη μια ο ολόφωτος Παρθενώνας, από την άλλη ο λόφος του Φιλοπάππου και το Αστεροσκοπείο σαν φάροι στον Αττικό ουρανό και μπροστά τα φωτάκια της – αν μη τι άλλο – ερωτικής Αθήνας, έρχεσαι και ανάβεις κι εσύ! Βάλε στη σούμα και τις παρέες με τις κιθάρες που παίζουν τα άπαντα του έντεχνου και έχεις το πιο total αθηναϊκό σκηνικό για σεξ. Όχι πάνω στα βράχια παιδί μου. Στα αριστερά σου υπάρχει θαμνώδης περιοχή. Έχει και δροσούλα.
  • Σχιστός ή καλύτερα θέση «Πυροβολείο». Ο τόπος όπου ανδρώθηκαν τα μισά (και βάλε) δυτικά προάστια. Ρώτα ένα Κορυδαλλιώτη να σου πει τα καλύτερα σποτ. Κι επειδή είναι τοποθεσία για έμπειρους παίχτες και θα έχεις εξασφαλισμένη ησυχία, μπορείς να παίξεις με ένα DUO Retarding , το επιβραδυντικό προφυλακτικό που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απόλαυση μεγαλύτερης διάρκειας.
  • Τα Τουρκοβούνια, το alter ego του Λυκαβηττού, είναι πιο ήσυχα και με λιγότερο κόσμο. Εξαιρετική θέα αλλά και με μοναδικά σημεία, όπου οι βράχοι παραπέμπουν σε Grand Canyon ατμόσφαιρα.
  • Νταμάρια, η περιοχή δίπλα στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα, στους πρόποδες του Υμηττού όπου έδρασαν πολλοί «virgin surgeons» στα mid 90’s και στα 00’s. Still Kicking.
  • Σπηλιά του Νταβέλη για αναρριχητές, εκδρομικούς τύπους και μυστικιστικές σεξουαλικές εμπειρίες. Το μαγνητικό πεδίο δίνει κάτι παραπάνω. Μοναδικό πρόβλημα η Ομάδα Ε που ενδεχομένως να θεωρήσει πως οι «συνευρέσεις» της Πεντέλης είναι μια συνωμοσιακή ώσμωση μεταξύ Αρειανών και γήινων όντων, σατανιστική τελετή ή γύρισμα τηλεοπτικής σειράς του Κοκκινόπουλου (ειδικά αν σας αρέσουν τα παιχνιδάκια «αντίστασης»).
  • Μάτι. Περιοχή στο άνω Καλαμάκι. Ένας πανέμορφος λόφος πάνω από το παλιό αεροδρόμιο. Κάποτε, εκτός των άλλων, έβλεπες και τα αεροπλάνα ν’ απογειώνονται, τώρα μόνο τα αυτοκίνητα στην Ποσειδώνος προσφέρουν ένα touch στον ενυπάρχοντα ρομαντισμό.
  • Οι 3 Προφήτες Ηλίες της Αττικής. Γενικά, όπου ακούς Προφήτης Ηλίας, σημαίνει εξαιρετικά δημοφιλής καβάτζα με θέα. Έχουμε, έναν στο Χαϊδάρι, έναν στα Λιόσια και έναν στη Καστέλλα. Μεγάλη η χάρη του! Εκ των τριών, μπορείτε να κάνετε skip τα Λιόσια, καθώς έχουν περισσότερο κόσμο και από ουρά σε ATM.
  • Φάρος (Φρεαττύδα). Οι κυματοθραύστες του Πειραιά για ρομαντικούς και νοσταλγούς της νιότης, καθώς απαιτεί skills σκαρφαλώματος επιπέδου «κοπάνας από τα κάγκελα του σχολείου». Και αφού θα χεις κάνει τόσο κόπο, γιατί δεν προτιμάς DUO Easy Fit που πάνω στη συσκευασία έχει έναν κίτρινο κύκλο με «χαμόγελο». Εύκολη εφαρμογή που σε κάνει να νιώθεις άνετα και να… χαμογελάς, καθώς το ειδικό του σχήμα με πιο πλατιά κεφαλή επιτρέπει την εύκολη, άνετη και επιτυχημένη εφαρμογή;
  • Λόφος Στρέφη. All time classic, για επαναστατικό σεξ υπαίθριο σεξ με έναστρο ουρανό και άρωμα 90’s.  Γιατί δε δοκιμάζεις εκεί το DUO Fruits Passion; Κυκλοφορεί σε φράουλα, μπανάνα και tutti fruti. Μιάμ – που θα ‘λεγε και ο Τρυποκάρυδος -!
  • Urban sex στο parking της Χαριλάου Τρικούπη. Spot για late hours, αφού έχεις πιει τα ποτάκια σου στα Εξάρχεια. Ευκαιρία να σκεφτείς λίγο παραπάνω την παρτενέρ σου. Βγάλε από την τσέπη ένα πακέτο DUO G-Pleasure, με τον ροζ, με κουκίδες και ραβδώσεις περιμετρικά κύκλο, όπως το σχήμα του προφυλακτικού, το οποίο εγγυημένα χαρίζει εντονότερη διέγερση για τη γυναίκα.
  • Ομήρου, στα σκαλιά πάνω από τη Σκουφά για σεξ με κολωνακιώτικη αίγλη. Λίγος σεβασμός στους κατοίκους όμως. 1ον. Μην παρκάρετε στις θέσεις τους. 2ον. Μη λερώνετε τις εισόδους των σπιτιών τους. 3ον. Αν τα έχετε παραβεί όλα αυτά, φροντίστε να κάνετε λίγη ησυχία, έστω.
  • Τέλος, στο Καβούρι, γιατί καλοκαίρι είναι…  Υπάρχει βέβαια ένας κάποιος συνωστισμός το βράδυ στην παραλία. Zabriskie Point σου λέει. Είναι και αδιέξοδο και έτσι, άμα δεν βρεις θέση, στην επιστροφή τσεκάρεις κάθε λογής… αμάξι.

Τώρα ξέρεις. Αναζήτησε το DUO που σου ταιριάζει και απόλαυσε το σεξ με ταβάνι τον έναστρο αττικό ουρανό.

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη
Tags: SexDUO