ΣΚΑΝΕΡ

Χαμογελάστε, είστε στην ModelLand

“Καλώς ήρθατε στο πάρτι της πόζας, καλώς ήρθατε στη ModelLand! 

Η ModelLand είναι μια πολυαισθητηριακή εμπειρία για να βελτιώσετε την εξωτερική και εσωτερική σας ομορφιά. Επιλέξτε να μπείτε στον κόσμο της ατίθασης και λαμπερής διασκέδασης. Είστε επίσημα καλεσμένος του…Posing Party. Οι επαγγελματίες της πόζας σας περιμένουν, έτοιμοι να γιορτάσουν μαζί σας και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις καλύτερες πόζες σας.

Βρες το φως σου. Δούλεψε τις γωνίες σου. Φάε πεντανόστιμο παγωτό!”.

Τα παραπάνω λόγια βρίσκονται στο σάιτ www.modellandexperience.com και περιγράφουν τι να περιμένει κάποιος από την ModelLand. Όπου ModelLand είναι το νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ της Τάιρα Μπανκς, διάσημης από την παγκόσμια επιτυχία του τηλεοπτικού ριάλιτι America’s Next Top Model.

Η νέα ιδέα της Μπανκς δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση και πάλι με την πόζα και τα αστραφτερά χαμόγελα μπροστά στο φακό. Μόνο που τώρα, το διάσημο πρώην μοντέλο και νυν πολυεκατομμυριούχα επιχειρηματίας κατάλαβε ότι κάτι έχει αλλάξει στον κόσμο της μόδας. Από την αστραφτερή εποχή των ιλουστρασιόν περιοδικών και των πανάκριβων τηλεοπτικών παραγωγών, έχουμε περάσει στην νέα εποχή των social media, όπου μεσουρανούν το Instagram, το Tik Tok, το OnlyFans. Εδώ πια, ο φωτογράφος και το μοντέλο είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο καθένας και η καθεμία, ο άνθρωπος στην κυριολεξία της διπλανής πόρτας, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή εμφάνισης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να προβάλλει μια ιδανική εικόνα του εαυτού του καθισμένος απλώς στον καναπέ του και – γιατί όχι – να βγάλει χρήματα από αυτό. Ίσως μάλιστα, πολλά.

Τώρα, όλοι μπορούν να γίνουν το μοντέλο του εαυτού τους. Και κάποιος πρέπει να τους δείξει πώς να το κάνουν καλύτερα. Με fun. Και glam.

Kαι εγένετο ModelLand στην ηλιόλουστη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες επισήμως η  και προσκαλεί ενδιαφερόμενους και influencers των social media, κάθε τύπου και ηλικίας, σε ένα ατελείωτο και πεντανόστιμο πάρτι πόζας. Σε αυτούς που προσέρχονται προσφέρει σεμινάρια και συμβουλές από επαγγελματίες για να παίρνουν καλύτερες πόζες μπροστά στο φακό, για να επιλέγουν τον σωστό φωτισμό και τις σωστές γωνίες που τους κολακεύουν, μυστικά για πιο επιτυχημένο μακιγιάζ, καθώς και τεχνικές λειτουργίας ενός στούντιο για τη δημιουργία selfies και μικρών βίντεοκλιπ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι και το smize θα μάθουν να εκτελούν. Την παιχνιδιάρικη, θελκτική έκφραση των ματιών που ζητούσε επίμονα η Τάιρα Μπανκς από τα μοντέλα της, στο άφταστο America’s Next Top Model. 

Όλα αυτά θα γίνονται μέσα σε μία ατμόσφαιρα ατελείωτου και ξεσηκωτικού πάρτι τρώγοντας πεντανόστιμο παγωτό της ίδιας εταιρείας. Για να τονιστεί η αίσθηση της επιφανειακής αθωότητας της λάμψης. Για να απενοχοποιηθούν οι επισκέπτες και να αποβάλλουν κάθε αίσθημα ανασφάλειας. Άλλωστε, δεν υπάρχουν κανόνες του στυλ ή τέλειες αναλογίες, μόνο σούπερ διάθεση για διασκέδαση και πόζες. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι η νέα αποκάλυψη. Και τέλος, η ίδια η Τάιρα Μπανκς θα κάνει την εμφάνισή της, από καιρό σε καιρό, ανάμεσα στους παρευρισκομένους. Για να επιβεβαιώνει την αυθεντία της. 

Το μοντέλο και επιτυχημένη επιχειρηματίας Tyra Banks μιλάει με επισκέπτες του ModelLand, του οποίου είναι ιδρύτρια και γενική διεθύντρια δημιουργικού. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι Influencers μαθαίνουν να ποζάρουν σε σεμινάριο της ModelLand. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, Η.Π.Α., 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Μία εργαζόμενη, επαγγελματίας influencer, απευθύνεται σε επισκέπτες της ModelLand, στη Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Αμερικανίδα influencer Glozell Green σκηνοθετεί μια πόζα για selfie στην ModelLand. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Επσκέπτες στην ModelLand μαθαίνουν τεχνικές για τη λήψη καλύτερων selfies σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Επισκέπτες μαθαίνουν τεχνικές για το περπάτημα σε πασαρέλα στην ModelLand. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Αμερικανίδα μοντέλο Elena Belle ποζάρει για μια selfie στην ModelLand, στη Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Αμερικανίδα μοντέλο Elena Belle, ο Αμερικάνος influencer Shangela και ο Ρώσος χορευτής Gelb Savchenko ετοιμάζονται να ποζάρουν για μια ομαδική selfie στην ModelLand. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Φιλόδοξοι influencers μαθαίνουν τεχνικές για καλύτερες πόζες στις φωτογραφίες σε σεμινάριο στην ModelLand. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Bootyful. Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Σκάνερ