Categories: Pick 'n' Popa

«O Βόβορα, o mores!»: Οι 202 μέρες που δεν άλλαξαν τον Παναθηναϊκό [podcast]

«Ο Βόβορα, ο μόρες», όπως θα έλεγε κι ένα λογοπαίγνιο που δεν τολμήσαμε να κάνουμε στο σημερινό μας επεισόδιο.

Η απομάκρυνση του 43χρονου κόουτς μετά από μόλις 202 μέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι το δυνατό θέμα με το οποίο ξεκίνησε το 2021 (καλή χρονιά σε όλους και όλες!). Κι αυτό που μονοπωλεί το πρώτο μισό του podcast (ή Βοβcast, αν προτιμάτε…έχουμε μπει με σπασμένα τα φρένα στη χρονιά, ξέρουμε).

Στεκόμαστε στο τι έδειξε ο κόουτς στο γήπεδο, αν πλήρωσε το «σύνδρομο Νίκου Νιόπλια»), προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ρόλο έπαιξαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης-Δημήτρης Διαμαντίδης (και τι ρόλο παίζουν γενικά), συζητάμε για το περιβάλλον του Παναθηναϊκού στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή και για ένα άλλο σύνδρομο, αυτό του «ξεπερασμένου αριστοκράτη». Και μιας και το μοιραίο -για τον Βόβορα- παιχνίδι ήταν απέναντι στο Λαύριο, θυμόμαστε ιστορικές «ήττες-ντροπές» των «αιωνίων»…έχοντας σοβαρές αμφιβολίες για το αν υπάρχουν «ήττες-ντροπές».

Κι αφού υπεραναλύουμε την απόφαση, περνάμε τον Ατλαντικό (33’00”) και βγάζουμε way too early συμπεράσματα για όσα έχουμε δει στις πρώτες 15 μέρες του φετινού NBA:

  • Πόσο μας έλειψαν οι  νύχτες που ο Στεφ Κάρι «βάζει, βάζει…και βάζει»;
  • Πόσο (και γιατί) είναι καλoί Suns;
  • Πόσο θα κρατήσει το παραμύθι των NY Knicks;
  • Μια ωδή στον Μαρκέλ Φουλτς
  • Κι άλλη μία στον Τζέιλεν Μπράουν
  • Είναι το step back το νέο fade away;

Plus, μερικά νούμερα που ήδη σηκώνουν συζήτηση και λίγη κουβέντα για τα tweets των μπαμπάδων που αναστατώνουν (λέμε τώρα) τη λίγκα…

Enjoy!

Ακολουθήστε (κι εγγραφείτε) στο Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα).
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για chellenges, αναλύσεις, ιστορίες, κουίζ ή απλά ωραίες φωτογραφίες. Θα τις βρείτε φυσικά και στο Instagram μας.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τον Ekelon κέρβερο ρυθμιστή του ήχου.
Pick 'n' Popa

Share
Published by
Pick 'n' Popa