Categories: Pick 'n' Popa

Με τον Χρήστο Καούρη για τον Α’ Γύρο της Ευρωλίγκας [podcast]

Ακόμα και την φετινή, δύσκολη πανδημική σεζόν, ο Χρήστος Καούρης πιάνει κάθε εβδομάδα τον σφυγμό της Ευρωλίγκας. Καλύπτει για όγδοη χρονιά τη διοργάνωση, ως μέλος της ομάδας της NOVA, ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη για να μεταδώσει αγώνες, να κάνει συνεντεύξεις (που διαβάζουμε στο περιοδικό All-Star Basket), να δώσει το σχόλιό του τόσο στο τηλεοπτικό στούντιο όσο και στο blog του στο novasports.gr. 

Ένας άνθρωπος που μυρίζει από τόσο κοντά τη λίγκα ειναι ο πλέον κατάλληλος για να μας βοηθήσει να μοιράσουμε ελέγχους τώρα που συμπληρώθηκε ο πρώτος γύρος και οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να κατεβαίνουν τον λόφο της κανονικής περιόδου.

Για 103 λεπτά μας δίνει inside πληροφορίες και μας μεταφέρει στο τι λέγεται πίσω από κλειστές κάμερες και μέσα στα αποδυτήρια της Ευρωλίγκας: Παράλληλα:

Απονέμουμε τα βραβεία του Α’ Γύρου σε MVP, MIP, Προπονητή της Χρονιάς και Καλύτερη Πεντάδα ως τώρα.

– Υπεραναλύουμε τις ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας τι έχουν καλά και τι λάθος μέχρι τώρα, μιλάμε για τη διαχείριση του Βασίλη Σπανούλη και την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα (…κάνοντας κι ένα φανταστικό trade για να τις ενισχύσουμε).

– Συζητάμε για την Ευρωλίγκα στον καιρό της πανδημίας και πώς έχουν αλλάξει τα πρωτόκολλα την εμπειρία της διοργάνωσης.

Κι ακόμα:

– Πόσο θέατρο κάνει ο Σάρας; Είναι υπερεκτιμημένος ο Κοκόσκοφ; Τι έχει πάει στραβά με την Εφές; Πόσο (και αν) σύντομα θα δούμε κλειστή λίγκα; Έχουν επιστρέψει οι δεινόσαυροι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; 

– Στους Thievery Corporation με τον Πιέρια Χένρι ή σε τούρκικο γάμο με τον Αταμάν; Μονό με την Δώρα Παντέλη ή debate με τον Γιώργο Συρίγο;

Enjoy!

Ακολουθήστε (κι εγγραφείτε) στο Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα).
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook – μην ξεχνάτε κάθε Δευτέρα το εβδομαδίαιο recap μας για το NBA. Like/follow και στο Instagram μας, για πιο άμεσο σχολιασμό της μπασκετικής επικαιρότητας (και όχι μόνο)
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τον Ekelon κέρβερο ρυθμιστή του ήχου.
Pick 'n' Popa

Share
Published by
Pick 'n' Popa