Categories: Pick 'n' Popa

NBA preview 2020-21: Μικρή Σεζόν, Μεγάλο Φαβορί, Πολλές Ερωτήσεις [podcast]

Όλα έτοιμα για την 75η σεζόν του NBA. 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, με το δέντρο στολισμένο, τον Κέβιν Ντουράντ να επιστρέφει στο Μπρούκλυν – Γκόλντεν Στέιτ κόντρα στην ομάδα με την οποιά πήρε δύο πρωταθλήματα και το πρώτο ντέρμπι του Λος Άντζελες της σεζόν μεταξύ Lakers –  Clippers.

Θα είναι λίγο πιο μικρή η σεζόν αφου ξεκινά λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα ολοκληρωθεί σε 72 ματς. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού ναι μέν οι πρωταθλητές Lakers είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε άλλη χρονιά που να ξεκινά με ως και 24/30 με έστω λίγες ελπίδες για τα πλέι-οφ.

Τα ερωτήματα πολλά: Καταρχάς, χωρίς bubble και με την Covid19 ακόμα σε έξαρση, μήπως η επόμενη είναι η στην πραγματικότητα «η χρονιά του αστερίσκου»;

Κι αφού το απαντήσουμε, φτιάχνουμε τα ΝΒΑ tiers: Από το «απόλυτο φαβορί» στους «διεκδικητές» κι από αυτούς που έχουν κλειδωμένη την θέση στα πλέι-οφ σε εκείνους που κινούνται από «καμία ελπίδα» ως τον «απόλυτο ζόφο».

Επίσης:

  • Facebook reactions για το supermax του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον συσχετισμό των δυνάμεων στη λίγκα μετά την υπογραφή
  • Προβλέψεις για MVP και Ρούκι της Χρονιάς (αλλά και για ρούκι-απογοήτευση)
  • Για ποιες ομάδες αισθανόμαστε καλύτερα απ’ ότι αισθάνονται οι πολλοί (και το αντίθετο);
  • Ποιες ομάδες συμπαθούμε εκτός από αυτές που υποστηρίζουμε;
  • Ποιους παίκτες θα παρακολουθούμε εμμονικά κάθε βράδυ;
  • Ποιος είναι ο «Δεν Θέλω» Μπολ και τι σχέση έχει ο Λούκα Ντόντσιτς με τον Δημόσθενη Λιακόπουλο;
  • Ποιος coach δε θα κάνει παρέλαση στις 25/3 και ποιος σταρ θα γίνει ανταλλαγή μέχρι το trade deadline που εκπνέει εκείνη την ημέρα;
  • Πόσο πλήρεις είναι οι Warriors; Πόσο καλοί είναι οι Celtics; Μπαίνουν κατευθείαν για πρωτάθλημα οι Nets;
  • Ποιο θα είναι το καλύτερο revenge tour της φετινής σεζόν και ποιος ο Instagram MVP ή αλλιώς «ο Ηρακλής Τσουζίνοφ του NBA»;

Τέλος, λίγο debate πάνω στο top-10 των Καλύτερων Παικτών στο ξεκίνημα της χρονιάς και μια απίθανη θεωρία συνωμοσίας με τον Τζέιμς Χάρντεν, το Βέγκας κι αρκούδες στην έρημο. 

Enjoy! Καλή σεζόν και συντονιστείτε τις επόμενες μέρες με τα social media μας σε Facebook και Instagram γιατί το Slam Dunk μας έχει κάνει δώρο για να σας κάνουμε δώρο μια City Edition 2020-21 εμφάνιση, όπως και μια αντίστοιχη ρετρό Mitchell and Ness.

Ακολουθήστε (κι εγγραφείτε) στο Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα).
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τον Ekelon κέρβερο ρυθμιστή του ήχου.
Pick 'n' Popa

Share
Published by
Pick 'n' Popa