Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPick 'n' Popa

We Need To Talk About Giannis [podcast]

Πώς φτάσαμε (και) στο φετινό δράμα των Bucks; Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Τζέιμς Χάρντεν; Πού θα κριθεί το Τορόντο-Βοστόνη; Πόσο ακόμα βίντεο θα δουν οι διαιτητές; Βουτιά στα NBA Playoffs με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο.
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
Pick 'n' Popa
Το μπασκετικό podcast της Popaganda. Με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

Μπήκαμε στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του game 4 μεταξύ Miami Heat – Milwaukee Bucks. Ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι για να τελειώσει η σειρά με sweep, χωρίς να αποκλείουμε να πάρει λίγη παράταση το δράμα της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι οι Bucks θα μείωναν σε 3-1 με μια ηρωική εμφάνιση χωρίς τον Γιάννη που αποχώρησε τραυματίας έχοντας προλάβει να σμπαραλιάσει την άμυνα του Μαϊάμι.

Γυρίζει; Μπορούν οι Bucks να κάνουν αυτό που δεν έχει κάνει κανείς στην ιστορία των NBA playoffs; Αυτό δεν το απαντάμε στο pod. Γιατί δεν βλέπουμε στο μέλλον. Υπεραναλύουμε όμως όσα έχουμε δει μέχρι τώρα…

Αποχαιρετάμε Οκλαχόμα και Γιούτα (05’45”) συζητώντας τα συγκλονιστικά game 7 του α’ γύρου και το αν ο Κρις Πολ έπεσε στην ίδια του παγίδα, το Αμυντικό Θαύμα των Houston Rockets και το πιο δύσκολο επάγγελμα του μέλλοντος που θα είναι το «Βιογράφος του Τζέιμς Χάρντεν» (11’19”). Εξετάζουμε το πόσο σασπένς μπορεί να έχει το ζευγάρι Clippers – Nuggets και το αν ο Καουάι Λέοναρντ δουλεύει όσο πρέπει την υστεροφημία του (19’20”), ξαναπαίζουμε την επική τελευταία φάση του game 3 Raptors-Celtics και αραδιάζουμε τα νούμερα που δείχνουν που θα κριθεί η σειρά (28’32”) και μετά, ναι, βουτάμε βαθιά μέσα στο φετινό δράμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Milwaukee Bucks (38’11”) (χωρίς να έχουμε δει το game 4).

Κάτι έχουμε φυσικά να πούμε για την πρόσληψη του Στιβ Νας από τους Brooklyn Nets (1.05’50”) δίνοντας μια γρήγορη συμβουλή στις ομάδες που έχουν ήδη αποκλειστεί (χωρίς να μας την έχουν ζητήσει) και, για επιδόρπιο, φτιάχνουμε το Flopping top 5 της λίγκας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε αδικαιολόγητα πολλές φορές τη φράση «αιχμάλωτοι της στιγμής». 

Enjoy!

 

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για καθημερινή κάλυψη … Έχουμε και Instagram, ακολουθήστε μας.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τη βοήθεια του Ekelon, δηλαδή «έκελον, εκάτερον».
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.