Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPick 'n' Popa

Μπορεί το NBA Ν’ Αλλάξει την Αμερική; [podcast]

Το μπασκετικό podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου επιστρέφει. Με όσα έχουν γίνει ως τώρα στα NBA playoffs εντός παρκέ, αλλά και με την μεγάλη κούβεντα που ξεκίνησε με την τριήμερη διακοπή των αγώνων στο NBA Bubble.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
Pick 'n' Popa
Το μπασκετικό podcast της Popaganda. Με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

Ένα επεισόδιο με δύο μέρη που γράφτηκαν σε δύο χρόνους. 

Το δεύτερο, μεγαλύτερο/ αμιγώς μπασκετικό/ εντελώς fun, είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας για όλα αυτά που θέλαμε να πούμε με τόσο NBA που έχουμε δει τον τελευταίο μήνα – ηχογραφήθηκε πριν την ιστορική απόφαση των Milwaukee Bucks να μην κατέβουν την Τετάρτη στο 5ο ματς με τους Orlando Magic.

Το πρώτο είναι όσα σκεφτόμαστε για εκείνα, τα απείρως πιο σημαντικά, που ακολούθησαν. Για την «ενοχή του επιζήσαντα» που έχουν τα παιδιά που ξέφυγαν από το γκέτο κι έγιναν σταρ, την επαναστατική γυμναστική που κάνουμε οι fans ακόμα και χιλιάδες μίλια μακριά και το αν συγκρούονται με έναν τοίχο «μη εναλλακτικής» τα δίκαια αιτήματα των παικτών. Αλλά και για το τι θα σήμαινε να διακοπεί η σεζόν για τις σχέσεις NBPA-ιδιοκτητών και το πού θα μεταφερθεί (μετά το restart του NBA restart) το παιχνίδι της πίεσης.

Για όλα αυτά που συγκλίνουν δηλαδή σε ένα ερώτημα: Μπορεί το NBA (δηλαδή το μπάσκετ) Ν’ Αλλάξει την Αμερική (και τον κόσμο);

  

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για καθημερινή κάλυψη …
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τη βοήθεια του Ekelon, αυτού του «γίγαντα με τα πήλινα πόδια».
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.