Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Η παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy στην Νέα Υόρκη

Η ετήσια φαντασμαγορική παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το αποκορύφωμα της παρέλασης, είναι τα γιγαντιαία μπαλόνια με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και ποπ ήρωες.
Φωτογραφίες: EPA/JASON SZENES

Ο Καρυοθραύστης.

Η ετήσια φαντασμαγορική παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών των πολυκαταστημάτων Macy στη Νέα Υόρκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το κοινό που συγκεντρώνεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να την παρακολουθήσει, ξεπερνά συνήθως τα 3,5 εκατομμύρια. Η παρέλαση πρώτη φορά διοργανώθηκε από τα Macy το 1924, ενώ το αποκορύφωμα της παρέλασης, τα γιγαντιαία, γεμάτα ήλιο μπαλόνια με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και φιγούρες από την ποπ-κουλτούρα έκαναν το ντεμπούτο τους το 1927, όταν απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου φινάλε, μόνο για να ξεφουσκώσουν γρήγορα πάνω από τα πλήθη που παρακολουθούσαν γοητευμένα. Κι ενώ ψηλά στον ουρανό τα μπαλόνια εντυπωσιάζουν χορεύοντας με τον αέρα, κάτω στο έδαφος η παρέλαση είναι επίσης φανταστική.

Sunny, η χιονόμπαλα Αστροναύτης.

Μια γεμάτη ζωντάνια διαδοχή από εντυπωσιακά άρματα με διάσημους καλεσμένους, μουσικές μπάντες και πολυπληθείς ορχήστρες που δίνουν τρελό ρυθμό, χορευτικές παραστάσεις και περφόρμανς από ευρυματικούς καλλιτέχνες, όλα αυτά, σαν πολύχρωμη κορδέλα ξεδιπλώνονται από την αφετηρία στο Άνω Μανχάταν μέχρι στο Midtown West, στο κέντρο της πόλης. Εκεί, η εμφάνιση του Άη Βασίλη και των βοηθών του κλείνει την παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται. Η εποχή των Χριστουγέννων ξεκινάει για μικρούς και για μεγάλους ονειρεμένα.

The Grinch, πράσινο τριχωτό πλάσμα από την ομώνυμη ταινία.

The Elf on the Shelf (το ξωτικό στο ράφι), ήρωας χριστουγεννιάτικου παιδικού βιβλίου.

Μπομπ ο Σφουγγαράκης.

Η Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Όρα.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θρύλος Νταϊάνα Ρος και μέλη της οικογένειάς της.

Olaf , ο χιονάνθρωπος.

Ο Red, των Mighty Morphin Power Rangers.

Ο Καρυοθραύστης.

Ronald McDonald, ο κλόουν των διάσημων εστιατορίων.

Η Toothless, νεραϊδένιος δράκος της νύχτας, από την ταινία Πως Να Εκπαιδεύσεις Τον Δράκο Σου.

Ο Γκόκου, φανταστικός ήρωας σειράς κόμικ μάνγκα.

Πίκατσου, το πόκεμον.

Ο Τσάρλι Μπράουν, των Peanuts.

Ο Άη Βασίλης στο άρμα του.

Άνθρωποι ντυμένοι γαλοπούλες παρακολουθούν ενθουσιασμένοι την παρέλαση της ημέρας των Ευχαριστιών του Macy, στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. 22 Νοεμβρίου 2018.

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.