Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Το παραδοσιακό ψάρεμα των κυπρίνων στην Δημοκρατία της Τσεχίας

Το ετήσιο, παραδοσιακό ψάρεμα των κυπρίνων το φθινόπωρο στην Τσεχία.
Φωτογραφίες: EPA/MARTIN DIVISEK

Παραδοσιακό ψάρεμα κυπρίνων στη λίμνη Velky Tisy κοντά στη πόλη Třeboň της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018. Η συλλογή κυπρίνων πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο την περίοδο του φθινοπώρου, κυρίως στην περιοχή των λιμνών της νότιας Βοημίας.

Οι ντόπιοι ψαράδες χρησιμοποιούν παλιές παραδοσιακές μεθόδους για να συλλέγουν τα ψάρια, από τα οποία τα περισσότερα είναι κυπρίνοι, αλλά και άλλα τοπικά είδη. Με αυτόν τον τρόπο ψαρέματος, οι κυπρίνοι συλλέγονται και κρατούνται ζωντανοί μέχρι και δύο με τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, οπότε πωλούνται.

Ο κυπρίνος αποτελεί το παραδοσιακό φαγητό της Τσεχίας την παραμονή των Χριστουγέννων και σερβίρεται συνήθως με πατατοσαλάτα.

Ψαράδες μαζεύουν τα ψάρια με τα δίχτυα, στο ετήσιο, παραδοσιακό ψάρεμα κυπρίνων στη λίμνη Velky Tisy, στη πόλη Trebon της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018.

Ψαράδες τραβούν τα δίχτυα, στο ετήσιο, παραδοσιακό ψάρεμα κυπρίνων λίμνη Velky Tisy, στη πόλη Trebon της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018.

Ψαράς στη βάρκα του ετοιμάζεται για το ετήσιο, παραδοσιακό μάζεμα των κυπρίνων στην λίμνη Velky Tisy, στη πόλη Trebon της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018.

Ψαράς ζυγίζει έναν κυπρίνο, κατά την διάρκεια του ετήσιου, παραδοσιακού ψαρέματος κυπρίνων στην λίμνη Velky Tisy, στη πόλη Trebon της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018.

Ψαράς πετάει ξανά στο νερό έναν κυπρίνο, στο ετήσιο, παραδοσιακό ψάρεμα κυπρίνων λίμνη Velky Tisy, στη πόλη Trebon της Τσεχίας, στις 15 Οκτωβρίου 2018.

 

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.