ΕΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΝΙΚΗ 16 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΘΕΣΣ

Όλοι πανηγύρισαν όπως στη φωτογραφία επάνω το βράδυ της Τρίτης, αλλά τώρα ακολουθεί η Κόστα Ρίκα. Η φάση των ομίλων μπορεί να ήταν λίγο ταραχώδης αλλά τελικά έληξε με τον καλύτερο τρόπο και την Εθνική μας στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Και ο ΟΠΑΠ, στηρίζει εκ νέου την προσπάθεια της ομάδας με ακόμη μερικά σποτ, μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει μια διαφορά. Το σύνθημα δεν τραγουδιέται μόνο από τους οπαδούς, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και την επική πρόκριση. Γιατί στο πούλμαν καθώς πήγαιναν προς το αεροδρόμιο της Φορταλέζα έγινε ο χαμός.

Και βέβαια, το βίντεο αυτό ανέβηκε επίσης στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, δίνοντας μια νέα τροπή στο ήδη πετυχημένο σύνθημα που κυκλοφόρησε μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ ως ξεπροβόδισμα για την Εθνική μας. Γι’αυτό την Κυριακή, περιμένουμε τους Κοσταρικανούς, κρυφοκοιτάζοντας τους “8” της διοργάνωσης όπου ελπίζουμε ότι θα ξαναπανηγυρίσουμε και θα καταλάβουν όλοι ότι ήρθαμε για τα καλά στη Βραζιλία.

http://youtu.be/CXqphyteePg