Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΔΙΕΘΝΗ

O Νικολά Σαρκοζί αλλιώς. Ο Νικολά Σαρκοζί παντού.

Οι μεγάλοι ηγέτες αξίζει να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ανεξαρτήτως χωροχρόνου. Κι αν δε γίνει αυτό, τότε υπάρχει και το photoshop.
sarko

Το σλόγκαν Je Suis Charlie, έγινε σύμβολο μνήμης, συμπαράστασης, σύμπραξης κι επιμονής απέναντι στη σφαγή που συνέβη στο Παρίσι κι αιματοκύλησε το περιοδικό Charlie Hebdo. Όμως, στον κόσμο του ίντερνετ, τίποτα δε μένει μετέωρο κι ασχολίαστο και κυρίως, απαράλλακτο. Μετά τα Je Suis Pastitsios, για τα καλά τα δικά μας και τις καταδίκες εις βάρος της σάτιρας, έρχεται και κάτι πιο ανάλαφρο και πάλι από Γαλλία μεριά με την ονομασία Je Suis Nico. Ένα tumblr αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στο Νικολά Σαρκοζί, τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, που απασχόλησε τα μίντια και λόγω της σχέσης του με την πανέμορφη Κάρλα Μπρούνι

tumblr_ni7y0jS4Se1u892lzo1_1280

Οι συγκεκριμένες παραλλαγές είναι αφιερωμένες στον Πρόεδρο και στην «τέχνη του να “σφηνώνεις” πράγματα», όπως θα διαπιστώσετε βλέποντάς τες. Φανταστείτε κάτι σαν ένα ιδιότυπο «Where’s Waldo?» με τον Σαρκοζί να τοποθετείται (ή να σφηνώνει, να προτιμάτε) σε διάφορα στιγμιότυπα της ποπ κουλτούρας. Από το θρυλικό εξώφυλλο του Sgt. Pepper’s  μέχρι το βίντεο κλιπ του Michael Jackson κι από χαρτάκι της Panini με τον Μισέλ Πλατινί μέχρι τον Μεγάλο Λεμπόφσκι.

tumblr_ni3vvbTQSw1u892lzo1_1280

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σαρκοζί στην πρόσφατη διαδήλωση κατά της τρομοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, θέλησε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή, όντας κρυμμένος πίσω από τους άλλους αρχηγούς κρατών και μοναδική «σημαδούρα» του την παρουσία της Μπρούνι. Σιγά-σιγά, ο πρώην Πρόεδρος όμως τρύπωσε στην πρώτη γραμμή, με σύσσωμη τη διαδικτυακή κοινότητα να θέλει να αποκαταστήσει αυτή την αδικία. Ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα:

Για περισσότερο Σαρκοζί εδώ

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.