Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Αναζητείται το λάσο που θα πιάσει τους Πολεμιστές

ΝΒΑρόμετρο: η μηνιαία ανασκόπηση των πεπραγμένων στον «άλλο πλανήτη» από τον Σταυρό Στριλιγκά.
Curry winning

Ο δεύτερος μήνας της σεζόν σε τίτλους: Το απίστευτο σερί του Γκόλντεν Στέιτ/ η ολική επαναφορά της Ατλάντα/ η παταγώδης αποτυχία των Νίκς και η απουσία λόγω ασθένειας για 10 αγώνες του – πραγματικού MVP της χρονιάς – Μπούγκι Κάζινς.

Curry-graphic-1024x679

Κάντο Σαν Τον Κάρι, Μπορείς;

Ρετιρέ

1) Γκόλντεν Στέιτ (23-3) Ούτε ο τραυματισμός του Μπόγκουτ (ενώ λείπει και ο Λι από καιρό) δεν σταματάει την ομάδα του νεοφώτιστου κόουτς Στιβ Κερ που σπάει ρεκορ.

2) Τορόντο (22-7) Ο Ρος πήρε τη θέση του τραυματία ΝτεΡόζαν στην αγέλη λύκων που ακολουθεί τον Λάουρι και τον Λου Γούλιαμς. 

3) Πόρτλαντ (22- 7) Βρήκε τα πατήματά του ο Λίλαρντ, πήρε μπρος και η ομάδα μετά τον μέτριο πρώτο μήνα.

4) Μέμφις (21-7) Οι πρόσφατες 3 συνεχόμενες ήττες τους απομάκρυναν από την κορυφή, αλλά κανείς δεν περνάει εύκολα από το Γκράιντχαουζ. 

5) Ατλάντα (20-7) Το καλύτερο μπάσκετ των τελευταίων ετών της παίζει η Ατλάντα, με 13 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια και χωρίς να είναι στο 100% ο Χόρφορντ.

6) Χιούστον (20-7) Έλειψε ο Χάουαρντ λόγω μέσης για ένα διάστημα και το σύστημά τους έμοιαζε να είναι «κάντε άκρη να κάνει μπάσιμο ο μουσάτος» που άρχισε τις 40άρες. Πλέον επέστρεψε ο ψηλός κι έφεραν και τον Κόρι Μπριούερ που λογικά θα κόψει χρόνο συμμετοχής από τον Παπανικολάου (έχασε αγώνες λόγω τραυματισμού)

7) Ουάσινγτον (19-7) Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γουόλ, ηγείται ενός ρόστερ με πολλές εναλλακτικές.

8) Ντάλας (20-9) Ο ερχομός του Ραζόν Ρόντο από τη Βοστώνη ανακατεύει τα χαρτιά στην καλύτερη επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος. Αν δέσει με τους υπόλοιπους, η πεντάδα τους γίνεται από τις ποιοτικότερες της λίγκας.

9) Σικάγο (18-9) Ο Τζίμι Μπάτλερ παίζει τόσο καλά, ώστε να μην ασχολούμαστε πια με την κατάσταση του Ρόουζ, ο οποίος βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά. Επέστρεψε και ο Ταζ Γκίμπσον και το βάθος τους τρομάζει. 

10) Κλίπερς (19-9) Επανήλθαν μετά το μέτριο ξεκίνημά τους, αλλά και πάλι κάτι λείπει για να σταθεροποιηθούν στην κορυφή.

http://youtu.be/X265E0pRq2k

τρομερά πράγματα στο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα 

Ισόγειο

1) Σαν Αντόνιο (18-11) Χωρίς Πάρκερ και παίζοντας ολόκληρα ματς με τη δεύτερη πεντάδα για να ξεκουράζονται οι υπέργηροι Ντάνκαν και Τζινόμπιλι, έκαναν ένα καλό σερί, αλλά την τελευταία εβδομάδα έχασαν 2 συνεχόμενα ματς (Μέμφις, Πόρτλαντ) στην τρίτη παράταση! 

2) Κλίβελαντ (16-10) Σαν να βρήκαν ρυθμό και να προκύπτουν σιγά σιγά οι αυτοματισμοί, αλλά ακόμα δεν πείθουν και ζορίζονται σχεδόν σε κάθε ματς. Χριστουγεννιάτικα, γυρίζει και στο Μαϊάμι ο Λεμπρόν.

3) Νέα Ορλεάνη (14-13) Ο Ντέιβις με το ολ-αράουντ παιχνίδι του, ο Χόλιντει στην οργάνωση και ο Ράιαν Άντερσον με τα τρίποντα, τους κρατάνε στην τελευταία θέση των πλει-οφ της Δύσης.

4) Φοίνιξ (15-14) Το απροσδόκητο σύστημα με τους τρείς ποιντ γκαρντ (Ντράγκιτς, Μπλέντσο, Τόμας) να μοιράζονται χρόνο και προσπάθειες, αποδίδει.

5) Μιλγουόκι (14-14) Μεγάλη ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Τζαμπάρι Πάρκερ που συμπλήρωνε όμορφα τον Αντετονκούμπο.

6) Μιάμι (13-15) Ατελείωτοι τραυματισμοί δεν τους αφήνουν να ανέβουν μερικές θέσεις.

7) Οκλαχόμα (13-15) Ο μανιασμένος Γουέστμπρουκ και ο Ντουράντ επέστρεψαν νωρίτερα απ’ότι αναμενόταν και ένα σερί 7 νικών τους έφερε κοντά στην 8η θέση της Δύσης. Ο Ντουράντ έμεινε και πάλι έξω έπειτα από ένα ιστορικό πρώτο ημίχρονο που μάτωσε με 30 πόντους το καλαθι των Γουόριορς.

8) Σακραμέντο (12-16) Δέκα αγώνες έχασε λόγω ασθένειας ο Ντεμάρκους Κάζινς και έμειναν πίσω οι Κίνγκς που άλλαξαν και προπονητή για να αποκτήσουν πιο θεαματικό στυλ παιχνιδιού.

9) Ντένβερ (12-16) Εκεί που έτρεξαν ένα καλό σερί, πάλι έμειναν απο δυνάμεις οι Νάγκετς (που απλά δεν έχουν αρκετό ταλέντο). Ξανατραυματίστηκε κι ο Γκαλινάρι.

10) Μπρούκλιν (11-15) Δεν έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα ο έμπειρος κοουτς Χόλινς. Τόσοι ακριβοπληρωμένοι παίκτες και κανείς να μην μπορεί να παίξει άμυνα.

rajon-rondo

ο Ραζόν Ρόντο μένει πια στο Τέξας

Υπόγειο

1) Βοστώνη (10-15) Έφυγε ο Ρόντο για ελάχιστα ανταλλάγματα και η ομάδα αφοσιώνεται πια στην ανοικοδόμηση.

2) Ορλάντο (10-20) Αδύναμο το Ορλάντο με μόνο τον Τομπάις Χάρις να ξεχωρίζει.

3) Ιντιάντα (9-19) Χωρίς ικανούς σκόρερς, δυσκολεύονται πολύ στο επίθετικό κομμάτι.

4) Σάρλοτ (9-19) Ο Στίβενσον θέλει την μπάλλα διαρκώς στα χέρια του και κάπως έτσι χάλασε τη επιτυχημένη περσινή συνταγή. Στα τελευταία 3 ματς που είναι τραυματίας, έχουν κάνει ισάριθμες νίκες!

5) Γιούτα (9-20) Παλεύει τα ματς, κάνει κάποιες εντυπωσιακές νίκες (π.χ. με το Μέμφις), αλλά δεν έχει τα όπλα να σταθεί στην ισχυρή Δύση.

6) Λέικερς (8-19) Ο Κόμπε πέρασε τον Τζόρνταν στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, σουτάροντας αδιάκοπα. Έβρισε και τους συμπαίκτες του on camera και το σίριαλ της αποτυχίας συνεχίζεται. 

7) Μινεσότα (5-21) Από τις απογοητεύσεις της σeζόν, οι Γουλβς κατάφεραν να χάσουν ακόμα και από την Φιλαδέλφια εντός!

8) Ντιτροιτ (5-23) Ο Σταν Βαν Γκάντι, σε μια απροσδόκητη κίνηση, έβαλε στα waivers (στους «κομμένους») τον Τζος Σμιθ και τα 26.000.000 του συμβολαίου του, αναζητώντας τον τρόπο να κάνει τα Πιστόνια να παίξουν άμυνα και να αποκτήσουν κάποιου είδους ταυτότητα.

9) Φιλαδέλφια (3-23) Και οι τρείς νίκες τους είναι εκτός έδρας! Πολύ αδύναμη ομάδα.

10) Νέα Υόρκη (5-25) Η μεγαλύτερη αποτυχία της φετινής σεζόν. Πλήρης αποτυχία για τον πρωτάρη κόουτς Φίσερ και κυρίως τον πρόεδρο Φιλ Τζάκσον.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.