Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΔΙΕΘΝΗ

Μην βλέπετε τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence

Μια επιλογή από απόψεις του twitter.

 

 

 

 

 

 

Όλοι έχουμε ακούσει για τις γυμνές φωτογραφίες των διασήμων, που διέρρευσαν στο ίντερνετ την Κυριακή που μας πέρασε.  Ένας εκπρόσωπος της Jennifer Lawrence (μία εκ των θυμάτων) επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, χαρακτηρίζοντας την διαρροή των φωτογραφιών ως μία θρασύτατη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της ηθοποιού και πως θα διώκονται ποινικά όσοι έχουν ποστάρει ή ανεβάσει τις φωτογραφίες της. Άλλες, όμως, διάσημες, όπως η Ariana Grande, υποστήριξαν πως οι φωτογραφίες είναι πλαστές.

Αν ψάχνετε λόγους για να μην τις δείτε η  Η Lena Dunham μέσω του twitter πάντως μας έδωσε αρκετούς. Αρχικά, λέει πως να υποστηρίξουμε τις γυναίκες αυτές και να μην κοιτάμε τις φωτογραφίες, γιατί  με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να βιάζουμε αυτές τις γυναίκες ξανά και ξανά. Θεωρεί , επίσης, πως αυτός που διέρρευσε τις φωτογραφίες δεν είναι απλά ένας χάκερ, αλλά είναι ένας σεξουαλικός εγκληματίας. Και, όπως, λέει και στο πρώτο της tweet, είναι επιλογή του καθενός αν και με ποιο τρόπο θα εκθέσει το σώμα του.

Η ηθοποιός Mary Elizabeth, η οποία έπεσε και αυτή θύμα του χάκερ, κατηγορεί και αυτή το περιστατικό μέσω του twitter, λέγοντας πως οι φωτογραφίες της που δημοσιεύθηκαν είναι προσωπικές και όσοι τις βλέπουν δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο περήφανοι και τελειώνει λέγοντας πως συμπάσχει με όσους έπαθαν o,τι και αυτή.

Ο χάκερ υποτίθεται πως μπόρεσε να είχε πρόσβαση στις φωτογραφίες μέσω του iCloud, χωρίς όμως να το έχει επιβεβαιώσει ακόμα η Αpple. O υποτιθέμενος χάκερ, όμως, υποστήριξε ότι απλά συνέλεξε τις φωτογραφίες και πως δεν εισήλθε παράνομα ίδιος το iCloud. Το 2012 είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό. Ένας άνδρας παραβίασε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διάσημων όπως της Scarlett Johansson και της Mila Kunis και εν τέλει καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.