Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Με τον Χρήστο Καούρη για τον Α’ Γύρο της Ευρωλίγκας [podcast]

Καλύπτει για 8η χρονιά τη διοργάνωση, ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη για να μεταδώσει αγώνες και να κάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Δ.Καραμάνης και Π.Μένεγος του βάζουν ερωτήματα και μοιράζουν μαζί του τα βραβεία της χρονιάς ως τώρα.

«O Βόβορα, o mores!»: Οι 202 μέρες που δεν άλλαξαν τον Παναθηναϊκό [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος υπεραναλύουν την απομάκρυνση του 43χρονου κόουτς και βγάζουν μερικά πρώιμα, επιπόλαια συμπεράσματα από τις πρώτες 15 μέρες της ΝΒΑ σεζόν 2020-21.

NBA preview 2020-21: Μικρή Σεζόν, Μεγάλο Φαβορί, Πολλές Ερωτήσεις [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος είναι έτοιμοι για το χριστουγέννιατικο τζάμπολ στην 75η σεζόν στο NBA. Με επιπόλαιες προβλέψεις, βασανιστικές ερωτήσεις, εξωφρενικά σενάρια κι ακραίες θεωρίες συνωμοσίας για όσα θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Έχει δει κανείς ποτέ τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Μάικ Τζέιμς στο ίδιο δωμάτιο; [podcast]

Είναι οι καλύτεροι επιθετικοί στις λίγκες τους, αληθινοί σόουμεν που παίρνουν παιχνίδια μόνοι τους. Μπορούν όμως να ηγηθούν πραγματικά και να κάνουν τους γύρω τους καλύτερους; Οι δύο διχαστικοί σούπερ σταρ στο μικροσκόπιο των Δ. Καραμάνη-Π.Μένεγου.

Διαμαντίδης-Παπαλουκάς-Σπανούλης: Όποια κι αν είναι η ερώτηση, αυτοί είναι η απάντηση…[podcast]

Επεισόδιο Pick 'n' Mail: Εσείς ρωτήσατε και το podcast των Δ.Καραμάνη-Π.Μένεγου απάντησε από το ποιος είναι ο καλύτερος Λεμπρόν της ιστορίας μέχρι το βασανιστικό ranking των τριών εγκεφάλων του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ.

Αν κάποτε μιλήσετε στα παιδιά σας για τον Ντιέγο Μαραντόνα, πείτε τους για το έτος 1990

Ήταν ίσως η πιο χαρακτηριστική χρονιά της καριέρας του. Τους κέρδισε για τελευταία φορά και μετά έμεινε «(εντελώς) μόνος εναντίον (εντελώς) όλων». Του Παναγιώτη Μένεγου.

NBA: Το Μεγάλο Παζάρι Άρχισε και Φέτος… [podcast]

Χαμένοι-κερδισμένοι του NBA draft 2020; Ποιος θα επιβιώσει του χρόνου, Χάρντεν παρόντος, στα αποδυτήρια του Μπρούκλιν; Το Μιλγουόκι ενισχύθηκε, ο Γιάννης θα μείνει; Υπάρχει μια ιστορία λύτρωσης στο μέλλον του Ράσελ Γουέστμπρουκ; Απαντήσεις εντός.

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Αϊβάζογλου, τον «Έλληνα του NBA», πότε θα γίνει global game στο ΟΑΚΑ; [podcast]

Από το γραφείο του στο Λονδίνο, όπους δουλεύει για το NBA Europe & Middle East, μας εξηγεί πώς το μεγαλύτερο αθλητικό brand του πλανήτη συνδεέται με τα εκατομμύρια των fans του. Κι απάντάσει και στις κρίσιμες ερωτήσεις για την ελληνική αγορά...

Πώς θα ψηφίσει το NBA στις Αμερικάνικες Εκλογές; [podcast]

Στο μπασκετικό podcast των Δ.Καραμάνη και Π. Μένεγου: τι μας αρέσει και τι όχι από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και υπόλοιπους ύστερα από ένα μήνα Ευρωλίγκας, με ποια NBA παρέα θα βλέπαμε το Τραμπ vs. Μπάιντεν και το μεγάλο debate γύρω από τον Ντάριλ Μόρεϊ.

Pick ‘n’ Spida: O ταλαντούχος κύριος Μίτσελ, τα χιονισμένα pancakes της Γιούτα και τα δίδυμα που μιλούσαν στο παρκέ αλλά δε μιλούσαν μεταξύ τους [podcast]

Με αφορμή την κυκλοφορία του adidas D.O.N. Issue #2, του δεύτερου signature παπουτσιού του Spida, εγκαινιάζουμε μια σειρά σπέσιαλ επεισοδίων για τα δύο αγαπημένα μας πράγματα: τους σταρ του NBA και τα μπασκετικά sneakers.

Οι Lakers Πρωταθλητές. Πώς να χάσουν άλλωστε; [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος σε emergency pod λίγες ώρες μετά το 17ο λάβαρο της ομάδας του Λος Άντζελες κόντρα στο Μαιάμι, συζητάνε τα πάντα για τους NBA Finals 2020.

Με τον Hoopfellas για την Πιο Περίεργη Ευρωλίγκα στην Ιστορία [podcast]

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα, λίγες μέρες πριν το πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» της σεζόν, Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος υποδέχονται τον Hoopfellas (Δημήτρη Κατσιώνη) για ένα χορταστικό preview της Ευρωλίγκας 2020-21.

NBA Finals: Με τον Βασιλιά του Λος Άντζελες ή με τους Σκληρούς του Μαιάμι; [podcast]

Πρώτοι τελικοί NBA για το μπασκετικό podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου που συζητάνε τα πάντα για τη μάχη Los Angeles Lakers-Miami Heat με εκλεκτούς καλεσμένους τον Άρη Τόλιο και τον Μήτσο Μαυράκη από το The Ball Hog.

No Heroes: Ένα Ντοκιμαντέρ για Μπασκετμπολίστες σε Αμαξίδιo που δε Θέλουν να Λέγονται «Νικητές της Ζωής» [podcast]

Μια κουβέντα που ανατρέπει τα στερεότυπα για την αναπηρία με αφορμή την ταινία του Γιώργου Βιτσαρόπουλου που θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας. Καλεσμένοι οι Γιώργοε Τσαουσίδης και Γεωργία Καλτσή που κάνουν μπάσιμο με καροτσάκι.

Ποιος Κάλεσε τον Νίκολα Γιόκιτς στο Πάρτι του LΑ; [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης-Παναγιώτης Μένεγος αναρωτιούνται αν ήρθε το τέλος εποχής των Houston Rockets, υπεραναλύουν τη σειρά Τορόντο-Βοστόνη, κανουν preview στους τελικούς Ανατολής. Κι όλα αυτά χωρίς να ξέρουν αν ο σέρβος αρτίστας χαλάσει τη «Μάχη του LA».

We Need To Talk About Giannis [podcast]

Πώς φτάσαμε (και) στο φετινό δράμα των Bucks; Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Τζέιμς Χάρντεν; Πού θα κριθεί το Τορόντο-Βοστόνη; Πόσο ακόμα βίντεο θα δουν οι διαιτητές; Βουτιά στα NBA Playoffs με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο.

Μπορεί το NBA Ν’ Αλλάξει την Αμερική; [podcast]

Το μπασκετικό podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου επιστρέφει. Με όσα έχουν γίνει ως τώρα στα NBA playoffs εντός παρκέ, αλλά και με την μεγάλη κούβεντα που ξεκίνησε με την τριήμερη διακοπή των αγώνων στο NBA Bubble.

Λεμπρόν vs Γιάννης: Ποιος αξίζει το MVP της φετινής σεζον; [podcast]

Θα κάνει ο Γιάννης το double παίρνοντας και το «Αμυντικός της Χρονιάς»; Θα είναι σκάνδαλο ο «Ρούκι της Χρονιάς» να λέγεται Ζάιον; Οι υποψηφιότητες για τα NBA Awards 2020 ανακοινώθηκαν - Δ.Καραμάνης και Π.Μένεγος μοιράζουν τα δικά τους βραβεία.

Τα Πάντα Γύρω από το NBA Restart [podcast]

Το ΝΒΑ επέστρεψε μετά από 141 μέρες στον πάγκο - Σενάρια, προβλέψεις, προτιμήσεις, συμπάθειες, αντιπάθειες, κρυστάλλινες σφαίρες κι εξελιγμένα στατιστικά για το υπόλοιπο της σεζόν, all in the mix από τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης για «Τα Ματς της Ζωής Μας» (podcast)

O αθλητικογράφος μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο του βιβλίο και διηγείται ιστορίες από 3.5 δεκαετίες ελληνικού μπάσκετ ως παρθενικός καλεσμένος στο podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου.

Be Like Giannis: Στην τελετή λήξης της πρώτης σεζόν της AntetokounBros Academy

Τι είπε από το Ορλάντο των ΗΠΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 100 παιδιά από διαφορετικές χώρες, γειτονιές της Αθήνας και προσφυγικές δομές που για έναν χρόνο έμαθαν στην Ακαδημία την κοινή γλώσσα του μπάσκετ και κέρδισαν υποτροφίες από το Ίδρυμα Ωνάση;

Τα Μυστικά των Ελλήνων Θεών της Μπάλας

Στο νέο του, σαν «κλασικό εικονογραφημένο», βιβλίο ο δημοσιογράφος Θάνος Σαρρής φτιάχνει το ελληνικό ποδοσφαιρικό hall of fame με τους 30 παίκτες που σημάδεψαν το σπορ στη χώρα μας από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι «το έπος του 2004».

Πόσο μετράνε οι προπονητές στο σύγχρονο μπάσκετ;

Ο Δ.Καραμάνης απαντά με μελέτες του MIT κι ο Π. Μένεγος με ιστορική αναδρομή. Επίσης, στο μπασκετικό μας podcast, γιατί δε θα βάλει "Black Lives Matter" μήνυμα στη φανέλα του ο Λεμπρόν και ποιος είναι ο καλύτερος σέντερ του NΒΑ που έχουμε ζήσει.

Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα και τ’ Αγόρι μας… Ο Λεμπρόν.

Πώς θα ήταν μια εναλλακική καμπάνια του ΕΟΤ με πρωταγωνιστές σταρ του NBA; Η απάντηση μαζί με Νέντοβιτς, Πάου Γκασόλ, Βίκτορ Ολαντίπο, Ζόρντι Μπερτομέου και...Podemos στο νέο επεισόδιο του μπασκετικού podcast της Popaganda με Δ.Καραμάνη-Π.Μένεγο.

Πού θα παίζει ο Giannis το 2021;

Το μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο βγάζει τη γυάλινη σφαίρα του για το πιο καυτό θέμα της επόμενης σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει στο Μιλγουόκι ή θα ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες πολιτείες;

«Αν σου έδιναν τον KD ή τον Kawhi Leonard, εσύ θα διάλεγες τον Jayson Tatum;»

Το μπασκετικό podcast της Popaganda, με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο, στο καλύτερό του επεισόδιο...μέχρι το επόμενο. Πρωταγωνιστούν Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Στεφ Κάρι και...οι Beach Boys.

Kyrie Ελέησον

Τρελός ή παλικάρι; Τι συμβαίνει στο κεφάλι του Καϊρί Ίρβινγκ, θεωρίες συνωμοσίας για το Ευρωμπάσκετ ’87 και πώς μπορεί να φέρει το NBA την κοινωνική αλλαγή, στο μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη - Παναγιώτη Μένεγο.

Στο Μυαλό του DPG/ 14.6.1987/ NBA #BlackLivesMatter

Το μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο.

PICKnPOPA: Ακούστε την πρεμιέρα του μπασκετικού podcast της Popaganda

Ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Λεμπρόν, ο Μάικλ Τζόρνταν, οι Chicago Bulls και το “Last Dance” στο μικρόφωνο των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου.

The Last Dance (IX&X): Τα 5 fun ερωτήματα που μας άφησε το φινάλε

Ποια ήταν η καλύτερη ομάδα των Bulls; Ποιος ήταν ο καλύτερος αντίπαλος που συνάντησαν (και ποιος ο πιο αδικημένος); Τι θα απογινούμε τώρα χωρίς «το ποπ φαινόμενο της πανδημίας»; Γράφει ο Παναγιώτης Μένεγος (**σοβαρά spoilers**).
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.