Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΔΙΕΘΝΗ

Τελευταίες ημέρες πριν να είναι σπουδαία ξανά.

Οι αυτόχθονες Ινδιάνοι Μπλάκφoυτ (Blackfoot) ψηφίζουν για τον 45ο Πρόεδρο, στην κωμόπολη Μπρόουνινγκ της βορειοδυτικής πολιτείας Μοντάνα, ΗΠΑ. Last days before it will be great again...
Φωτογραφίες και κείμενο: Bernard Steffin / FOSPHOTOS

 

l1550643

 Οι Ινδιάνοι Μπλάκφoυτ (Blackfoot) ψηφίζουν για τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, στην κωμόπολη Μπρόουνινγκ, της βορειοδυτικής πολιτείας Μοντάνα. Πέντε αιώνες πολέμου, που όλο και πιο συχνά περιγράφεται ως γενοκτονία, ο περιορισμός σε καταυλισμούς, ο αποκλεισμός τους από το φυσικό περιβάλλον, η απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο,  το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η διατροφική υποβάθμιση, η καταναγκαστική και ριζική αλλαγή του παραδοσιακού τρόπου ζωής τους, όλα αυτά έχουν αφήσει ορατά τα σημάδια τους στον πληθυσμό όλων των αυτόχθονων φυλών της Βόρειας Αμερικής. Η ακραία φτώχεια και η έλλειψη εκπαίδευσης μετέτρεψαν  τους περισσότερους από αυτούς στους πιο απελπισμένους κατοίκους της πλουσιότερης χώρας στη γη.

l1550615
l1550630
l1550678
l1550690

Η εφαρμογή του περίφημου δόγματος διαίρει και βασίλευε ήταν εξαιρετικά επιτυχής, και κοιτώντας πίσω, στις σημαντικότερες συνθήκες που συμφωνήθηκαν, από τις οποίες καμία δεν έγινε τελικά σεβαστή από τους λευκούς ανθρώπους, μένει σε κάποιον μια πικρή γεύση, βλέποντας τους ξεχασμένους Ινδιάνους να ψηφίζουν έναν από τους δύο υποψηφίους Προέδρους. Για τους οποίους, μερικοί λένε ότι πρόκειται απλώς για μαριονέτες, σ’ένα κουκλοθέατρο, όπου τα νήματα τα κινούν τα χοντρά πορτοφόλια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια χώρα, είναι μια επιχείρηση, που σχηματίζεται από καπνοπαραγωγούς, οι οποίοι χρειάζονται φθηνή γη και αγράμματο και φθηνό εργατικό δυναμικό. Μεγάλα τμήματα της χώρας είναι σχεδόν ακατοίκητα, δρόμοι χωρίς τέλος διασχίζουν φραγμένα, αχανή λιβάδια με αμέτρητα βοοειδή, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς  κατά 99% ακούγονται θρησκευτικοί κήρυκες, όπου ο φόβος, το μίσος και η παράνοια, αντί της συγχώρεσης και της ευσπλαχνίας, είναι ο Λόγος του Θεού!

l1550647
l1550705
l1550576

Δεν μπορεί να δει κάποιος περισσότερη θλίψη και φόβο, σε τούτες τις εκλογές.

l1550701

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.