Απρόσμενη σύγκλιση υπέρμαχων του στιλ και αθλητικών τύπων

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Αdidas τάραξε κυριολεκτικά τα ενδυματολογικά νερά ξαναλανσάροντας το περίφημο ασπροπράσινο αθλητικό παπούτσι της ονόματι Stan Smith. Oι opinion-makers είχαν έτσι κι αλλιώς θεοποιήσει από παλιά το συγκεκριμένο μοντέλο, που είδε στις μέρες του μεγάλες δόξες και πάντα θεωρείται classic κομμάτι υψηλής μόδας. Αμέσως ξεκίνησαν συζητήσεις για απόπειρα σύγκλισης, διότι αυτοί που πιστεύουν στο διαρκώς αυτοαναιρούμενο μοδάτο στιλ και οι άλλοι που είναι υπέρ του casual και του αθλητικού επικοινωνούν πιο δύσκολα και από φιλελέδες με Συριζαίους. Ποτέ όμως δε  βρέθηκαν σε μεγαλύτερη εγγύτητα από την πρόσφατη επίδειξη της Chanel. Eκει ο Karl Lagerfeld όχι μόνο πάντρεψε αέρινα ροζ look με επιγονατίδες στην πασαρέλα, αλλά  εμφάνισε και τη νύφη του Cara Delevigne με αθλητικά παπούτσια! Τώρα το παιχνίδι χαμηλού με υψηλό στη μόδα περνάει πια σε άλλα επίπεδα. Να μην ξεχνάμε και την πομπώδη δήλωση του Manolo Blahnik στη δεκαετία του ’70, τότε που η Jane Fonda πρότεινε για πρώτη φορά το αθλητικό look και σαν streetwear (κάτι αδιανόητο για την εποχή), «Ποτέ οι γυναίκες δε θα δεχτούν να φορέσουν αθλητικά παπούτσια στο δρόμο!»

pop_info_2

Jon, έχεις πακέτο! Επιμένει να τριγυρίζει ξεβράκωτος.

Ως γνωστόν, ο Jon Hamm πρωταγωνιστής της σειράς “Μad Men”, είναι ένας πολύ «προικισμένος» κύριος. Έχει  δώσει επανειλημμένα χαρά στα κορίτσια, στους gay φαν του αλλά και σε αμέτρητους paparazzi με τη συνήθειά του να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχα και με φόρμες αθλητικές που αφήνουν να διαγράφεται καθαρά το εντυπωσιακό πακέτο του. Το infonympho έρχεται τώρα να ενημερώσει ότι, παρά το σάλο που έχει γίνει, ο Jon Hamm αρνείται να βάλει βρακί! Τώρα μάλιστα που κάνει στην Αμερική τόσο κρύο, μερικά media λένε: «Ευτυχώς που βγήκαν καινούριες του paparazzo-φωτογραφίες, θα μας βοηθήσουν τουλάχιστον να αντέξουμε το κρύο!»

Το «μικρό μου πόνι» χτυπά πισώπλατα…

Πρόσφατα έκλεισε τις πύλες της η AVN Adult Entertainment Expo στο Λας Βέγκας, μια έκθεση με ό,τι έχει σχέση με το σεξ και βέβαια τα σχετικά εργαλεία ή παιχνίδια. Οι εξελίξεις στον τομέα αυτόν είναι σημαντικότατες. Με $8.500 αποκτάς ένα απόλυτα ρεαλιστικό σε όψη και υφή φουσκωτό αντίγραφο διακεκριμένης πορνοστάρ, αλλά και για κατιτίς παραπάνω μπορείς να παραγγείλεις αντίγραφο οποιασδήποτε κοινής θνητής θέλεις εσύ! Δε μάθαμε ακόμα αν δέχονται παραγγελίες και για ανδρικές κούκλες, αλλά δε βλέπω γιατί να μη συμβεί. Αν έχεις κόλλημα με το «μικρό μου πόνι», υπάρχει τώρα φουντωτή ουρά ροζ-μωβ για τα οπίσθια και με άκρη «εισαγόμενη», προσοχή δεν εννοούμε εισαγωγής. Για πιο ρομαντικές ψυχές κυκλοφόρησε σιντριβάνι από το οποίο ούτε νερό αναβλύζει ούτε σοκολάτα, αλλά λιπαντική διάφανη ουσία, κατά κόσμον lube.

pop_info_5

“Τeledildonics”, αγάπη μου!

To ενδιαφέρον άρθρο που δημοσίευσαν προ ημερών οι New York Times μας εισάγει μαλακά ευτυχώς στα νέα ήθη του σεξ. Η σκηνή της ταινίας Her, όπου ο Joaquin Phoenix ως Theodor κάνει σεξ με την Samantha έχοντας επιστρέψει μεθυσμένος από αποτυχημένο τυφλό ραντεβού, σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα. H Samantha είναι ένα σύστημα του υπολογιστή τύπου Siri με τη σέξι φωνή της Scarlet Johansson. Kι όμως είναι ξεσηκωτική η σκηνή και, ακόμα πιο σημαντικό, ως πραγματικότητα είναι σχεδόν εδώ! Tα  «εργαλεία» νέας γενιάς με προηγμένη τεχνολογία άρχισαν να εμφανίζονται ήδη στην αγορά. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Limon, ένα ντιζαϊνάτο vibrator που θα μπορούσε να πωλείται και στο gift shop του MoMA. Eιναι ένα vibrator αφής για ζευγάρια το οποίο καταγράφει και προσωποποιεί,  θυμάται, τα επίπεδα έντασης που προτιμάτε. Ή το Realtouch, ένα sex toy που συνδέεται στον υπολογιστή με USB σχεδιασμένο από μηχανικό της NASA που υπόσχεται σεξ με άλλο πρόσωπο μέσω internet. Έρχεται σε δύο μέρη, το ένα σχεδιασμένο βάσει της ανδρικής κάτω ανατομίας και το άλλο βάσει της γυναικείας. Συνδεδεμένο με το web cam σας συλλαμβάνει τις αισθήσεις περίπου όπως ένα touch screen και τις μεταδίδει ψηφιακά στον σε απόσταση αποδέκτη. Αναζήτησε ηδονή και η διέγερση θα σου προσφερθεί σε παλμούς 1 και 0. Μεγάλα ονόματα όπως η Durex μπήκαν επίσης στο σεξ πάρτι του High tech. Διαβάσαμε πρόσφατα για νεωτεριστικό προϊόν της Durex, το Fundawear, ένα εσώρουχο είτε γυναικείο είτε ανδρικό που δονείται όταν το ενεργοποιήσεις εξ αποστάσεως μέσω κινητού. Είμαστε στα πρόθυρα επαναπροσδιορισμού του τι σημαίνει «οικειότητα». Είναι συναρπαστικό να κάνουμε ένα fast forward πέντε με δέκα χρόνια μπροστά και να φανταστούμε τι μπορεί να αποτελεί για τους τότε teenagers σεξουαλική ζωή και πόσο ριζικά θα διαφοροποιηθούν μεχρι τότε οι ανθρώπινες σχέσεις.