Στις 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Αφοί Χαϊτογλου “Μακεδονικός Χαλβάς” έκαναν την αλληλεγγύη πράξη. 

Οι εργαζόμενοι αφιέρωσαν την ημέρα τους στα παιδιά που μένουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φιλυρο Θεσσαλονίκης. Εκεί, μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά, τις «οικογένειές» τους καθώς και όλο το υπόλοιπο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό. Την ημέρα εκείνη τα παιδιά που μένουν στο Χωριό, παρέα με τον Ευτύχη Μπλέτσα, ετοίμασαν ένα υπέροχο γεύμα και διασκέδασαν με τα τραγούδια του.

CSR 1

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο και την προσφορά του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» καθώς επίσης και την αξία παρόμοιων πρωτοβουλιών, οι υπάλληλοι του Μακεδονικού Χαλβά προσέφεραν ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στους μικρούς φίλους, χαρίζοντάς τους χαμόγελα χαράς. Οι άνθρωποι της εταιρείας ξεναγήθηκαν στους χώρους φιλοξενίας, μοιράστηκαν με τα παιδιά στιγμές της καθημερινότητάς τους και απέκτησαν καλύτερη εικόνα για το όραμα και τις ανάγκες του Σωματείου. 

CSR 2

Για τους εργαζόμενους αλλά και για την ίδια την εταιρεία, η δράση αυτή ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία αλλά και μια έμπρακτη κίνηση αγάπης, για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο παιδικά χαμόγελα. 

Σχετικά με το Μακεδονικό Χαλβά, το ταξίδι του ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη του 1924 και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γης. Σήμερα, 90 χρόνια μετά, ο Μακεδονικός Χαλβάς συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή, αγαπημένη γεύση με την οποία έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έγινε άξιος πρεσβευτής της Ελληνικής διατροφής σε περισσότερες από 50 χώρες. Πιστός στην παράδοση και την υγιεινή διατροφή, ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και αποτελεί άριστη διατροφική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

MAKEDONIKOS XALVAS (1)