Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

DirtFest: Ένα διήμερο που τα άλογα έδωσαν τη θέση τους στις μοτοσυκλέτες στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου

Αγωνιστικά μονοκύλινδρα, βέσπες, mini flat trackers και μεγάλα 2κύλινδρα, στην κλασική οβάλ χωμάτινη διαδρομή. Το θέαμα, όπως θα δείτε στις εικόνες, ήταν εντυπωσιακό.

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, ο ιππόδρομος στο Markopoulo Park, άλλαξε για λίγο πρόσωπο κι αντί να φιλοξενήσει τα γοητευτικά τετράποδα, φιλοξένησε πάνω από 300 «αγωνιστικά» δίτροχα με πολλά άλογα το καθένα. Όλα αυτά για χάρη του Dirtfest που φιλοξενήθηκε στα πλαίδια 2oυ Offroad Adventure Festival από την ομάδα των Zulap .

Όσοι είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν, μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά και να απολάυσουν το flat track, το νέο fun sport με μοτοσυκλέτα σε χωμάτινες οβάλ διαδρομές. Το flat track θεωρείται ακόμα ανερχόμενο στην σκηνή των αγωνιστικών μοτοσυκλετών, φαίνεται όμως πως γρήγορα θα αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, αφού ήδη ήταν πολλοί εκείνοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την οβάλ χωμάτινη διαδρομή.

Pro-riders όπως οι Παπασταύρου, Λογοθέτης και Καρακώστας, χομπίστες, παλιές καραβάνες και νέα πρόσωπα, άντρες, γυναίκες και παιδιά, ήταν λίγοι μόνο από αυτούς που ανέβηκαν σε αγωνιστικά μονοκύλινδρα, βέσπες, στα νεοφερμένα από το Zulap Crew mini flat trackers της Sunday Motors ακόμα και σε μεγάλα 2κύλινδρα και γλίστρησαν στην οβάλ διαδρομή που είχε δημιουργήσει η ομάδα των Zulap.

Οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και αναμετρήθηκαν με κάποιους να ξεχωρίζουν και άλλους απλά να το χαίρονται. «Πέρασα φανταστικά! Το flat track είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις για να το ερωτευτείς. Χάρηκα πολύ που αρκετές κοπέλες ήρθαν και δοκίμασαν και εύχομαι στο μέλλον να διαδοθεί και εδώ, όπως σε Αμερική και Αγγλία!», είπε η Dominika Grnova που ξεχώρισε μέσα στην πίστα, με τον Γιώργο Φακίνο από τους Homoratus να συμπληρώνει «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά κυρίως την παρέα των Zulap που για άλλη μια φορά, αποδεικνύουν πως με χαμηλό budget μπορείς να χαμογελάς από ικανοποίηση και ας είναι αρχή της εβδομάδας».

 

Με τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη να σφίζουν από μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, με πολλαπλές προτάσεις σε φεστιβάλ, track days & αγώνες, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας έχουν την ευκαιρία να χαρούν το πάθος τους, να εξελίξουν τα skills τους, αλλά και να μεταφέρουν το μικρόβιο της μοτοσυκλέτας σε ένα ευρύτερο κοινό. Η πρόταση του Zulap crew είναι απλή #getoutnride.

Δείτε καλύτερα στις  παρακάτω φωτογραφίες …

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.