cl

+ Ελληνική ομάδα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στα κάτω του, ο ανταγωνισμός μικρός και οι πιθανότητες να βλέπουμε ελληνικές ομάδες να παίζουν Φλεβάρη/Μάρτη στη μεγαλύτερα διασυλλογική διοργάνωση, λίγες. Η ομάδα του Μίτσελ τα κατάφερε. Μήπως έχει ξεχαστεί κατά το ήμισυ ο Ερνέστο Βαλβέρδε;

http://youtu.be/ITysl1oP2ZA

+ Το χατ τρικ του Νεϊμάρ

Απόντος Mέσσι πάσα αρχή παυσάτω, και καλά. Ο Νεϊμάρ δείχνει ότι είναι σπουδαιότερη μεταγραφή από αυτή του Μπέιλ και παρόλο που του πήρε έξι αγώνες για να σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το έκανε σωστά. Τι έξυπνο χατ τρικ.

neymar 1
neymar 2
neymar 3

– Η μιζέρια των Ιταλικών ομάδων  

Είναι διαφορετικό το καμπιονάτο και άλλη η Ευρώπη. Η Μίλαν δεν πείθει, η Νάπολι αποκλείστηκε από τον πιο ωραίο όμιλο με 12 βαθμούς και η Γιουβέντους στο do or die παιχνίδι της έχασε από τους Τούρκους. Είχε βλέψεις για προημιτελικά αλλά σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγώνων με μία μόλις νίκη, κι αυτή απέναντι στην Κοπεγχάγη δεν πας πουθενά.

juventus
higuain

+ Η Γαλατά στο χιόνι

Ο πανηγυρισμός.

galata

– Η ιστορία επαναλήφθηκε στο Μαρσέιγ – Ντόρτμουντ

Δανεικά, τα πάντα είναι δανεικά που λέει και το άσμα. Πρόπερσι η Ντόρτμουντ έχασε στη Βεστφαλία από τους Γάλλους που ήθελαν μόνο νίκη για να περάσουν και φέτος ανταπέδωσαν (;) τη χάρη. Ο Γκροσκρόιτζ έστειλε τη Ντόρτμουντ στους 16 χαρίζοντάς της, μάλιστα, την πρωτιά του ομίλου.

http://dai.ly/x18api5

http://youtu.be/IRcCBeCEQB4

+ Ο Τζέιμς Μίλνερ

Γύρισε μόνος του το παιχνίδι στο Μόναχο. Το 2-0 που έχανε η Σίτι, έγινε 2-3 με μια ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα γκολ του “Στέλιου Σφακιανάκη των πλουσίων”.

http://youtu.be/HnQ2BO4kB08

+ Το ρεκόρ του Ρονάλντο

Εννιά γκολ σε φάση των ομίλων δεν είχε βάλει κανείς μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Ο Κριστιάνο “δώστε του τη Χρυσή Μπάλα” Ρονάλντο κατάφερε και αυτό.

http://youtu.be/QtLJhFVFo5Q