ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από την πρώτη γυναικεία ομάδα online gaming, στους Cool Crips και το πρακτορείο plus size μοντέλων, παντού υπάρχει ένα «Είμαι δίπλα σου»

«Είμαι δίπλα σου». Πόσο συχνά ακούμε αυτή τη φράση; Και πόσο συχνά γίνεται αυτή η φράση, πράξη; Πόσο ανοιχτοί είμαστε ως κοινωνία στη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία; Κάθε μέρα που περνάει η κοινωνία κάνει μικρά -ή και πιο μεγάλα- βήματα μπροστά, χάρη στα άτομα που παλεύουν για ένα καλύτερο και πιο ισότιμο μέλλον.

Με τις προσωπικές τους ιστορίες, άτομα που δίνουν τις καθημερινές τους μάχες έχουν καταφέρει μέσα από τη δράση και την προσωπικότητά τους να σπάσουν τα στερεότυπα, να ξεχωρίσουν στον κλάδο τους και κυρίως να εμπνεύσουν, γιατί έχουν συνειδητά επιλέξει να δώσουν κάτι από τον εαυτό τους για να είναι δίπλα στους άλλους! 

Έτσι και ο Mythos στέκεται δίπλα σε όλα αυτά τα άτομα.

Για παράδειγμα, στέκεται δίπλα στην Αλεξία Κούβελα, που ίδρυσε το πρώτο plus size πρακτορείο μοντέλων, με όρεξη να ανατρέψει την εικόνα της ομορφιάς που στριμωχνόταν σε μικρά μεγέθη. Για την Αλεξία, σε μια ιδανική κοινωνία, δεν έχουν θέση οι «ιδανικές αναλογίες». Έτσι, δείχνει σε όλους πως η χαρά μας χωράει όλους. 

Βρίσκεται επίσης στο πλευρό των WLG Female Stars, της πρώτης γυναικείας ομάδας online gaming, η οποία «εξολοθρεύει» από πίστα σε πίστα, μέσα από τα πληκτρολόγια, όλα τα στερεότυπα γύρω από τη γυναικεία εκπροσώπηση στον χώρο του online gaming.

Ακόμα, βρίσκεται δίπλα στον SAME84, που γυρίζει την Ελλάδα, παρέα με τα σπρέι, τα πινέλα και τους φίλους του και γεμίζει τους τοίχους με γκράφιτι και μηνύματα που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

«Παντού υπάρχει ένα είμαι δίπλα σου!». Κι ο Mythos αυτό δείχνει έμπρακτα: το site του brand γίνεται fully προσβάσιμο, ενώ έχει ήδη εμπλουτιστεί με το επίσημο manifesto, τη full προσβάσιμη ταινία, την παρουσίαση των πρωταγωνιστών με λεπτομέρειες από τη ζωή και τη δράση τους, όπως και ένα πρόγραμμα meetups.

Συγκεκριμένα, η τελευταία προσθήκη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στον πλήρως προσβάσιμο χώρο «Άτρακτο» (Μαραθωνομάχων 8, Αθήνα 104 41): 

Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 19:30, με τον Same84 και τις WLG Female Stars hosted by Κατερίνα Βρανά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA