neighbor-complaint-form

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Sean Lennon, γιου των John και Yoko, με τους γονείς της ηθοποιού Marisa Tomei για ένα δέντρο έξω από την πολυκατοικία τους στο West Village της Νέας Υόρκης, όπου του ζητάνε 10(!) εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για ζημιές που προκάλεσαν οι ρίζες του δέντρου στο υπόγειό τους, το Vulture συγκέντρωσε τους 28 «χειρότερους» σελέμπριτι γείτονες που θα μπορούσε να έχει κανείς δίπλα του. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις.

Alan Ball – Quentin Tarantino

Ο σεναριογράφος του True Blood είχε κάποιους παπαγάλους. Αυτοί έκαναν τρελό θόρυβο, με αποτέλεσμα να γίνουν τσατάλια τα νεύρα του Tαραντίνο, που έμενε κοντά στον Ball, κάνοντάς του μήνυση γιατί οι ήχοι που έβγαζαν τα πολύχρωμα πτηνά ήταν σαν «πτεροδάχτυλοι» σύμφωνα με το σκηνοθέτη και δεν τον άφηναν να ησυχάσει στο σπίτι του. QT for the win.

Mario Batali

Ο διάσημος σεφ έχει εστιατόριο. Αυτό δε σημαίνει πρώτον, ότι έχει καλή ηχομόνωση εκεί και δεύτερον ότι όλοι γουστάρουν τα φαγητά του. Έτσι αιτιολογήθηκε η μήνυση που έφαγε από γείτονα που διατηρεί την ανωνυμία του, επειδή λέει το μαγαζί έχει πολύ φασαρία και η μυρωδιά του σκόρδου είναι ανυπόφορη.

Justin Bieber

Και τίποτα να μην είχε κάνει πάλι δε θα θέλαμε να μένουμε δίπλα στο made in Canada «ποπ» είδωλο της Αμερικής, αλλά η ιστορία λέει πως πέταξε αυγά στο σπίτι ενός γείτονα και ταλαιπώρησε τους ηθοποιούς Kristen Bell και Dax Shepard, που παρομοίασαν τη γειτνίαση με το Bieber σα να ζουν στο Λίβανο.

Chris Brown

Έχει που έχει βεβαρημένο ιστορικό. Ε το να διοργανώνεις κυνομαχίες στην αυλή σου δε σου δίνει και το βραβείο του καλύτερου δημότη…

Jerry Bruckheimer

Ο διάσημος παραγωγός έφαγε μήνυση από τους γείτονές του γιατί φύτεψε δέντρα που μπλόκαραν το φως στο απο κάτω σπίτι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή παραγωγή σοδειάς (οι γείτονες καλλιεργούσαν και κατανάλωναν).

Billy Corgan

Ο κύριος Smashing Pumpkins, μηνύθηκε από τον ηθοποιό γείτονά του Eric Dane γιατί τα δέντρα που είχε φυτέψει ο μουσικός στην αυλή του δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερά, με αποτέλεσμα ένα εξ αυτών να πέσει στο σπίτι του ηθοποιού και να τρομάξει τη σύζυγό του.

Sean Connery

Ο Σκοτσέζος κατηγορήθηκε από τους γειτόνους επειδή προσπάθησε με τον τρόπο του να τους πετάξει έξω από το κτίριο που μοιράζονταν στο Μανχάταν, ενώ κατά τους ίδιους ήταν «βρωμόστομος, εριστικός, κακοπληρωτής και τραμπούκος».

Robert Downey Jr.

Η «μαύρη» περίοδος του RDJ, όταν είχε χαθεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, είχε και μερικά ψιλοαστεία περιστατικά όπως το 1996, όταν κι έσκασε μεθυσμένος στους γείτονές του, οι οποίοι τον βρήκαν να κοιμάται και όταν κάλεσαν την αστυνομία, εκείνος άρχισε να κάνει γκριμάτσες στην κόρη τους.

James Franco

Οι γείτονες του Franco παραπονέθηκαν πως ενώ γουστάρουν μερικές από τις ταινίες τους, αυτό που τους ενοχλεί είναι να νιώθουν ότι ζουν δίπλα σε «εταιρεία παραγωγής», με μπλοκαρισμένους δρόμους και αρκετά άβολο περιβάλλον γύρω από τα σπίτια τους.

Hulk Hogan

Ο Hulkamania στον ελεύθερό του χρόνο είναι φιλόζωος. Αυτό σημαίνει ότι έχει στο πολυτελές σπίτι του ένα μικρό ζωολογικό κήπο, με κάθε λογής σκύλο, κότα, λαγό, κουνάβι και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Οι γείτονες πάλι όχι μόνο τα φαντάζονται αλλά ακούνε και τα μυρίζουν, αφού παραπονέθηκαν και για τα δυο εις βάρος του Hulk. Υποθέτουμε δικαστικώς και όχι face to face.

Lenny Kravitz

Μήνυση κατά του διάσημου τραγουδιστή από ασφαλιστική εταιρία, γιατί λέει στο αποκάτω διαμέρισμα, που στεγάζονταν κάτω από το δικό του, υπήρχε τεράστια ζημιά. Η εταιρία πλήρωσε 334.000 δολάρια στον πελάτη της και η ζημιά είχε προκληθεί από βουλωμένη τουαλέτα μπλοκαρισμένη με διάφορα μέσα. 

Jude Law

Ο Βρετανός ηθοποιός πέταγε φρούτα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, που αντί να προσέχουν στο μάθημα, έκαναν μπανιστήρι στην αυλή του ηθοποιού.

Madonna

Η Madonna φρόντισε ένα από τα σπίτια της να το κάνει σχολή χορού. Αυτό προφανώς δε θα άρεσε στους γείτονές της, εν προκειμένω στην Karen George, που τη μήνυσε για όλο το θόρυβο από τις καθημερινές πρόβες. Η δικαστική διαμάχη έληξε με συμβιβασμό. 

Rihanna

Οι σοφέρ της περνούσαν πάνω από το γκαζόν του γείτονά της και όσοι έχουν δει έστω και μισή αμερικανική ταινία θα γνωρίζουν ότι αυτό πληρώνεται με αίμα ή έστω μια μήνυση που σου ρουφάει το αίμα. Τα βρήκαν στο δικαστήριο. 

Axl Rose

Το 1990, ένα βράδυ που ο Axl πάρταρε στη σπιταρόνα του με τα ηχεία να μπλαστάρουν στο τέρμα, οι γείτονες αποφάσισαν ότι ήθελαν να κοιμηθούν λιγάκι βρε αδερφέ. Προφανώς και ο Axl τα «πήρε» και όχι μόνο δε συμμορφώθηκε, αλλά πήρε τα κλειδιά της γκρινιάρας γειτόνισσας, τα πέταξε από το παράθυρο και της πήρε ένα μπουκάλι κρασί απ’τα χέρια, το άδειασε και της το έσπασε στο κεφάλι. Μέταλ.

Dr. Oz

Ακόμη μια μήνυση που έχει να κάνει με την κηπουρική, όταν ο γείτονας του Dr.Oz, θεώρησε πως τα δέντρα που φύτεψε στο σπίτι του, έριξαν την τιμή του δικού του και κάπως έπρεπε να αποσβέσει.

Charlie Sheen

Ο απόλυτος γείτονας που δεν θα θέλατε να έχετε. Μη φανταστείτε κάτι από τα όσα τρελά ακούγονται για εκείνον. Απλώς είναι πολύ πιθανό να σας χρησιμοποιήσει ως (αρνητική) πηγή έμπνευσης και να βρεθείτε σε κάποια δουλειά του. Όπως δηλαδή είχε κάνει με την Ursula Auburn, την οποία παρουσίασε με έναν αρκετά μη-κολακευτικό τρόπο ως Rose στη σειρά Two and a Half Men. Κι έφαγε μήνυση γι’αυτό. Case closed. 

Sylvester Stallone

Ο θρυλικός εκφωνητής των Los Angeles Dodgers, Vin Scully έστειλε μηνυτήριο αναφορά στον Sly, γιατί τα απόνερα από το σπίτι του δεύτερου κατέστρεφαν την αυλή του πρώτου. Και το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Stallone θα έπρεπε να πληρώσει 69.000 δολάρια ως αποζημίωση.

ΠΗΓΗ: vulture.com