Ζυγός

Ο Οκτώβριος για πολλούς λόγους είναι ο μήνας σου. Η νέα Σελήνη στις 6 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ένδειξη πραγματικής ανανέωσης και γενικότερα νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών σε όλους τους τομείς, μέχρι περίπου τις 20 του μήνα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έρχεσαι και περισσότερο κοντά στις επιθυμίες σου και ότι αξιοποιείς ή και δημιουργείς ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 7 θα ευνοεί τα οικονομικά σου, αλλά από εκεί και μετά θα ευνοεί τις αισθηματικές γνωριμίες. Ο Ερμής μπορεί να κινείται ανάδρομα και να χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σου, αλλά από τις 18 και μετά που θα είναι ορθόδρομος τα πράγματα θα προχωρούν πάλι με κανονικούς ρυθμούς. Είναι όμως πιθανό ότι με την ανάδρομη πορεία του κέρδισες κάποια πράγματα.

Η πανσέληνος στις 20 είναι μια ένδειξη ότι μια σχέση ή συνεργασία έχει θετική εξέλιξη. Όλον τον μήνα και ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια, ενθουσιασμό και όρεξη. Τον Νοέμβριο πρέπει να προσέξεις λίγο τα έξοδα, επειδή θα περάσει στον Σκορπιό.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός