Παρθένος

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας στον οποίο θα μπορέσεις να δώσεις έμφαση στα οικονομικά σου. Η νέα Σελήνη στις 6 είναι πολύ θετική και φέρνει ευκαιρίες και ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα μέχρι τις 20 περίπου. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Ερμής, αν και ανάδρομος. Η κινητικότητα σε αυτόν τον οίκο είναι μια ένδειξη επιβράβευσης στην παρούσα φάση.

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα ευνοεί θέμα σπιτιού, οικογένειας και στενών προσωπικών σχέσεων. Κάποιες σχέσεις σου μπορούν να συζητηθούν και να βελτιωθούν. Επίσης ο Ερμής από τις 18 θα κινείται ορθόδρομα πλέον και οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μειωθούν, η επικοινωνία θα είναι ευκολότερη και το χρήμα θα αρχίσει να ρέει. Η πανσέληνος στις 20 στον Κριό πιθανώς ολοκληρώνει μια οικονομική συμφωνία ή σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι νιώθεις περισσότερη οικειότητα σε μια σχέση.

Στις 30 ο Άρης θα εγκαταλείψει επιτέλους τον δεύτερο οίκο σου και αυτό είναι καλό γιατί ενώ η ενέργειά του είναι πολύ θετική, όταν βρίσκεται στα οικονομικά, έρχονται και έξοδα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός