Δίδυμοι

Ο Οκτώβριος είναι πολύπλευρος, αλλά παραμένει ένας καλός μήνας. Μπορεί μέχρι τις 18 ο κυβερνήτης σου, Ερμής, να κινείται ανάδρομα, αλλά σίγουρα αυτό έχει και κάποια θετικά στοιχεία, επειδή θα φέρει πρόσωπα από το ερωτικό παρελθόν σου κατά πάσα πιθανότητα ή θα σε κάνει να επανεξετάσεις αυτόν τον τομέα.

Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί στις 6 και μια νέα Σελήνη, που δείχνει ότι ο έρωτας θα είναι ένα από τα πιο κεντρικά και χοτ θέματα του μήνα. Σχεδόν όλου του μήνα μάλιστα. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες και εργασιομανία, χρειάζεται καλή διαχείριση του χρόνου σου. Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, οπότε οι λόγοι για να υποθέσει κανείς ότι αυτό το διάστημα είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση είναι πολλοί όπως καταλαβαίνεις.

Η πανσέληνος στις 20 είναι μια ένδειξη ότι κάτι ολοκληρώνεται και ίσως μπαίνεις σε μια νέα ομάδα ανθρώπων με τους οποίους έχετε έναν κοινό στόχο. Μέχρι το τέλος του μήνα και ο Άρης θα βρίσκεται (πού αλλού) στα ερωτικά σου και στις 30 θα μετακινηθεί στον Σκορπιό για έναν εξαιρετικά busy Νοέμβριο.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος