Υδροχόος

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, με εμπειρίες που μπορεί να σε κάνουν να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης σου. Η νέα Σελήνη στις 6 σχετίζεται με την εκπαίδευση, τους στόχους, τα ταξίδια και τις εμπειρίες που σε διαμορφώνουν και λειτουργεί με απόλυτα αναζωογονητικό τρόπο.

Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, για παράδειγμα στον εκπαιδευτικό τομέα. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται και ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης μέχρι το τέλος του μήνα.

Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα και σίγουρα αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου. Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι παρερμηνείες θα είναι λιγότερες πλέον και θα μπορείς να κάνεις σχέδια χωρίς φόβο ότι θα ανατραπούν τελευταία στιγμή.

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής ζωής και της δικτύωσης και θα ξεκινήσει ένα διάστημα στο οποίο θα είσαι το λιγότερο περισσότερο εξωστρεφής. Όμως μετά το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να εδραιωθεί μια αισθηματική γνωριμία, ιδιαίτερα γύρω στις 20 με την πανσέληνο στον Κριό.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες