Αιγόκερως

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου. Η νέα Σελήνη στις 6 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και φέρνει ανανέωση σε αυτόν τον τομέα. Είναι πιθανό να γίνουν κάποια νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα και να αξιοποιήσεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Τοξότη και η θέση της αυτή σχετίζεται με την αίσθηση ότι έχεις συναισθηματική στήριξη. Και όντως έχεις, Αιγόκερε, αρκεί να την αναγνωρίσεις. Θα χρειαστείς κάποιον χρόνο με τον εαυτό σου για να κάνεις τα σχέδιά σου και να επικεντρωθείς στους στόχους σου. Ο Ερμής από τις 18 θα κινείται πλέον ορθόδρομα στον δέκατο οίκο σου και θα μπορείς πλέον άφοβα να κάνεις νέα ξεκινήματα.

Η πανσέληνος στις 20 κλείνει ένα θέμα που αφορά το σπίτι, ίσως μια συμφωνία για μετακόμιση ή συγκατοίκηση και ενδεχομένως σε φέρνει περισσότερο κοντά με ένα συγγενικό πρόσωπο.

Υ.Γ., Επειδή και ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον δέκατο οίκο σου, έχει πολλή σημασία αυτό το διάστημα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος