Κριός

Ο μήνας ξεκινάει με μια πολύ θετική πανσέληνο στο ζώδιό σου, οπότε ξεκινάει σίγουρα καλά, επειδή κλείνει ένας κύκλος και προετοιμάζεσαι για κάτι, πιθανώς μάλιστα ακόμη δεν είναι σαφές το τι θα ακολουθήσει, όμως οι πρώτες μέρες του μήνα είναι αρκετά ξεκαθαριστικές.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα βρεθεί στην Παρθένο και μάλλον το κυρίως θέμα μέχρι περίπου το τέλος του μήνα θα είναι η εργασία, η οργάνωση των πρότζεκτ σου και γενικότερα η οργάνωση της καθημερινότητάς σου.

Και τα οικονομικά σου φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν και ειδικά γύρω στις 11 με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπορείς να κάνεις μια κίνηση που θα έχει θετικό αποτέλεσμα τελικά. Δεν ξέρω αν η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στο ύψος της, αν όχι, κάνε κάτι για να την επαναφέρεις, επειδή η τόλμη και ο επαγγελματισμός πραγματικά μπορούν να επιβραβευτούν. Από τις 14 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό και στα πιθανά σενάρια είναι να δεις ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν (οπότε χαλάρωσε αν το θέλεις ή προετοιμάσου να το αποφύγεις αν δεν το θέλεις) αλλά μπορεί να επανέλθουν και κάποιες συμφωνίες που έμειναν στη μέση.

Στις 16 η νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι μια ένδειξη ότι το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται εξελίξεις και ευκαιρίες να έρθεις περισσότερο κοντά με έναν ή περισσότερους ανθρώπους.

Δεν είναι μόνο η νέα Σελήνη: Στις 28 θα βρεθεί απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεων, και θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος φυσικά, μέχρι το τέλος του μήνα. Στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα θα βρεθεί και η Αφροδίτη για να έχεις πραγματικά ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα και σε παλαιότερες.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος