ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τα Ζώδια του Οκτωβρίου του 2022

Κριός

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με ένα πολύ καλό νέο: ο Ερμής από τις 2 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μειωθούν, ενώ δεν θα χάνεσαι στην επικοινωνία με τους άλλους. Είναι ώρα να τα δώσεις όλα σε έναν επαγγελματικό στόχο. 

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και θα ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Το Φθινόπωρο ξεκινάει με νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς. 

Είχαμε καιρό να δούμε έκλειψη, και αυτόν τον μήνα έρχεται μια ηλιακή στις 25 στον Σκορπιό. Οι ηλιακές εκλείψεις είναι σαν μια δυνατή νέα Σελήνη και σημαίνουν νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Αυτά έχουν να κάνουν με τις σχέσεις οικειότητας, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και τις οικονομικές συμφωνίες. 

Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της ευημερίας, ως ανάδρομος θα κάνει ένα διάλειμμα από το ζώδιό σου και θα επιστρέψει στις 28 στον δωδέκατο οίκο σου για να φέρει ψυχική ισορροπία, γαλήνη και αρμονία στην καθημερινότητά σου. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς