Κριός

Ο Μάρτιος έχει πολλά, αλλά το εξής ένα είναι πολύ ενδιαφέρον: Ο Κρόνος από τις 7 θα βρίσκεται στους Ιχθύς. Ο πλανήτης της ευθύνης, της δουλειάς, της εξέλιξης και της ανόδου θα αφήσει τον Υδροχόο και θα σταματήσει να επηρεάζει ας πούμε δυσμενώς τις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή και θα περάσει στον δωδέκατο οίκο σου. Ο οίκος αυτός αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και ο Κρόνος μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα περισσότερο απλά και ρεαλιστικά. Η παρουσία του σε αυτό το σημείο θα έχει διάρκεια μέχρι τις 25 Μαΐου, έπειτα θα επιστρέψει στον Υδροχόο και μετά θα ξανάρθει στους Ιχθύς από την πρώτη Σεπτεμβρίου.

Στις 17 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιό σου και αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει καθόλου, επειδή ο πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης θα βρεθεί στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και θα δώσει αρκετές τονωτικές ενέσεις σε αυτόν τον τομέα.

Η νέα Σελήνη στις 21 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι θα γυρίσεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου και ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ανανεωθείς, θα αξιοποιήσεις ευκαιρίες και θα κάνεις νέα ξεκινήματα.

Ένας άλλος μεγάλος και αργοκίνητος πλανήτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω εδώ και πολλά χρόνια θα μετακινηθεί στον Υδροχόο “δοκιμαστικά”, δηλαδή μέχρι τις 12 Ιουνίου. Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης του κάρμα και του συναισθηματικού βάθους. Διαλύει αυτά που δεν αξίζουν και ενισχύει αυτά που αξίζουν.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος